Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חבריי המלומדים!

בצער רב אני נאלצת להיפרד מ 1200 שקל לפני מע"מ כי החליפו לי סעפת פליטה בדייהטסו סיריון 2003 שלי.

כבר כתבתי מקודם שהאוטו לא סוחב והוא במוסך, אז עכשיו אמרו לי שזו הבעיה שלו.

למה זה קורה שצריך להחליף אותה ואיך אפשר למנוע ממנה מלהינזק?

האם זה אומר שבטסט לא יפסלו אותי על זיהום אוויר? האם זה קשור בכלל??

תודה רבה רבה

פורסם

ראשית, ברוך הבא לפורום, אך להבא, ולאחר שתקרא את ההכרזה בראש הנושאים בפורום הטכני, הקפד על כותרות עניניות, ושאר החוקים של הפורום.

עת החלפת סעפת, לפי הוראות יצרן, לא אמורה להיות בעיה כלשהי הקשורה לעניין סעפת הפליטה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
זאת גברת ולא אדון ולכן ברוכה הבאה לפורום ונא הקפידי וכו'....

מה קרה לסעפת הפליטה, האם היא הייתה סדוקה?.

בברכה - רפי לין :-)

תודה על התיקון..

אין לי מושג, מחר אני אלך למוסך ואשאל אותם.

תודה בכל אופן.

פורסם

באיזה דגם בדיוק של סיריון מדובר. מה נפח המנוע? 1000 סמ"ק או 1300 סמ"ק.

האם הסעפת הוחלפה בחדשה או במשומשת?

פורסם
באיזה דגם בדיוק של סיריון מדובר. מה נפח המנוע? 1000 סמ"ק או 1300 סמ"ק.

האם הסעפת הוחלפה בחדשה או במשומשת?

מדובר בנפח של 1000 סמ"ק.

הם החליפו לי בסעפת משומשת, ואמרו לי שחדשה עולה הרבה הרבה יותר, בסביבות 6000.

אחרי כל התיקונים והטיפולים, לפחות עברתי טסט הכי מהר בחיים שלי, תוך 7 דקות הייתי בחוץ!!

כל כך שמחתי שכבר לא היה אכפת לי מהכסף ששילמתי!!

פורסם

סעפת הפליטה בדייהטסו סיריון עם מנוע 1.0 ליטר כוללת בתוכה את הממיר הקטליטי ולכן מחירה כל כך גבוה. כמו במקרים אחרים של חלקי חילוף של דייהטסו, לא ניתן להשיג סעפת תחליפית ולכן הפתרון היחיד, למעוניין בחלק חדש הוא לקנות אותו מהיבואן - חברת טלקאר. עלות סעפת חדשה היא אכן בסביבות 6000 ש"ח.

סעפת משומשת בכחמישית ממחירה של חדשה היא בבחינת מחיר מציאה.

פתרון אפשרי אחר, אותו ביצעתי על מספר סיריונים הוא ריקון הסעפת מהממיר המקורי והשתלת ממיר אוניברסלי בהמשך צנרת הפליטה בתחתית הרכב. העלות בזמנו הייתה כ-1000 ש"ח עבור הממיר + התקנה הכוללת התאמה של צנרת הפליטה. יתכן והיום ניתן לעשות זאת בפחות כסף.

• תוכן חדש...