Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני רוצה לקנות חיישני רוורס עוד השבוע ב"ה,אבל מתלבט היכן למקם אותם,במיוחד את הצדדיים.

כלומר,האם עדיף לשים את כל הארבעה בחלק האחורי של הטמבון,או כמו שראיתי,לשים 2 בחלק האחורי + אחד בפינה הימנית והשני בפינה השמאלית?

לטעמי,אבל לא כ"כ מניסיון,אם אני אשים גם בפינות אולי יהיה לי יותר שטח כיסוי אבל מצד שני זה יצפצף לי חופשי אם אבוא לחנות כשהפינה של האוטו תהיה יותר קרובה מאשר הפינה השניה (כמו למשל כשחונים בחניה במקביל למדרכה עד שמתישרים).

מה דעתכם לאלו המנוסים בכך?

תודה רבה מראש!:-D

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

בטמבון האחורי.. אבל כל סט יש הוראות משלו

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

נדחף לשרשור

יש לי פגוש מברזל ושדיברתי עם מוכר הוא אמר שאי אפשר לשים חיישני רוורס על פגוש מברזל

האם יש חישנים שכן אפשר לשים על פגוש מברזל?

sound connecting people

פורסם

אם יש לך האמר, מה איכפת לך על מה אתה לוקח רוורס :-P:?:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עם הפח שחיפושית עשוייה ממנה - גם אין לך מה לפחד לקחת רוורס - חופשי!

ואיזה מין כינוי זה תימני אחלה? טוב שלא רשמת ג'חנון משוגע!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
נדחף לשרשור

יש לי פגוש מברזל ושדיברתי עם מוכר הוא אמר שאי אפשר לשים חיישני רוורס על פגוש מברזל

האם יש חישנים שכן אפשר לשים על פגוש מברזל?

כן.. יש חיישי רוורס לטמבון ברזל של חברת גארד.

הם עולם בסביבות ה700 ש"ח , לדעתי המוצר די מוצלח , והוא מגיע בשני צבעים , שחור וניקל

פורסם

למישהו יש אולי נסיון עם החיישני רוורס שבאים בתור מסגרת ללוחית רישוי ? שווה משהו ? נראה הכי נוח בלי יותר מדי חורים ובלאגן...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אין כזה דבר אי אפשר לעשות חיישנים בטמבון ברזל. זה רק אומר שהמתקין שהיית אצלו לא יודע להתקין כלום.

בזמנו שעבדתי ברדיו מילאנו היינו מתקינים בפגושים מיוחדים של VANים וכל מיני רכבים והיו פשוט עם מקדחה וקונוס קודחים חורים לחיישנים.

בנוגע למיקום כל סט והוראות התקנה שלו.

בקשר להמלצה לך על קוברה הם החיישנים הכי מדוייקים ונכוים ואמינים שיש. גם מחיר יש :)

פורסם

למה צריך להתקין חיישי רוורס לטמבון ברזל הרי כל מה שתפגש בו יהרס ? .

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

היה איזה מבצע של חיישני golden eye motorola והמתקין אמר שאי אפשר לשים אותם על ברזל אז רציתי לדעת אם יש איזה סוג שכן אפשר תודה אני אבדוק לגבי גארד אבל על העיקרון זה פשוט היה כל כך זול (300 שח כולל התקנה) שאמרתי שזה שווה להתקין אפילו בחיפושית

sound connecting people

פורסם

אני לא מבין מה התגובות האלה בסגנון "יש לך טמבון ברזל מה אכפת לך" ומה יקרה שאותו אחד עם הטמבון ברזל יפגע באיזה ילד?

או ברכב של מישהו אחר? הוא יצטרך לתקן לו את הנזק...

• תוכן חדש...