Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי התלבטויות החלפתי לסט קומפוננט חדש,הרץ היי אנרג'י 165.

לא האמנתי עד כמה שזה שינה את הסאוונד ברכב,הכול מרגיש כ"כ שונה.

השיפור הכי גדול הוא - בקושי ויש לי רעשי פלסטיקה :shock:

באמת שאני לא יודע איך אבל שירים שלפני זה היתי שומע בהם רק "פחחח" ו"זזזזזז" של הפלסטיקה,שומעים עכשיו חלק! בקושי עד בכלל רעשים של הפלסטיקה.

אני מרגיש(!) ולא שומע את הסאב ,מרגיש יותר מדוייק וזריז,לפני זה גם הבאס היה משתלט על הבמה הקידמית לגמרי.

יש לי יותר מידריינג' - שירים עם הסט הקודם שבקושי שמעו את המיד עכשיו שונים לגמרי והמיד מככב לו.

הבאס עכשיו יותר מקדימה ,פשוט שומעים מעולה! העלה את הרמה של המערכת בכמה דרגות.

המלצה ממני - אם יש את הכסף הסט הזה פשוט מעולה למי שאוהב את הסאוונד של הרץ.

במחיר שלו אני לא חושב שיש סטים אחרים כאלה טובים (עלה לי רק 1800 ש"ח)

החיסרון היחידי שלו לדעתי - שהקרוס חסר אופציות לעומת קרוס של סט מקביל ,של החברה אוודיו סיסטמס, שלקרוס שלו היו יותר כיוונים מאשר מינוס 2 ,אפס ,ופלוס 2 כמו בהרץ.

ועכשיו לשאלה שלי : חתכתי את הסט על 50 הרץ ,האם כדאי להעביר ל80?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

באמת סט טוב. אהבתי בכמה וכמה רכבים ששמעתי בהם את הסט. הכי טוב זה שאתה מרוצה!

לדעתי האישית, 50 זה נמוך לרוב הסטים חוץ מכמה שבאמת אין להם בעיה עם 50HZ. אם הסט מתמודד עם זה טוב אז תשאיר, ואם קשה לו אז תעלה ל80.

תתחדש!

עידן

פורסם

תמיד אמרתי שהמיד של היי אנרגי מצויין, אני גם בעל מיד כזה ואני מבסוט עד מעל הראש.

לגבי החיתוך של המיד אצלי הוא חתוך על 63 הרץ ומנגן מצויין, למרות שאפשר להוריד אותו עוד יותר החלטתי לא להתעלל בו.

ד"א תתחדש ואני אישית שמח שאתה מרוצה למרות שאיננו מכירים.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

שמח שאתה מרוצה!

אין כמו סט איכותי וטוב וכול שיר נשמע אחרת :mm_wink:

בקשר לכיוונים - כן... מההתחלה,והפעם ההתחלה היא טובה :-)

תהנה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תתחדש העיקר שאתה מרוצה.

כרגע יש לי את הסט הזה מחובר בבי אמפ ושומעים מעולה לטעמי בהחלט סט שנותן תמורה למחיר שלו!

IBIZA 20vt

פורסם

יש אופציה לנזק למיד אם אני חותך אותו כ"כ נמוך?

כי אני לא שומע עיוותים או משהו בסגנון.

תודה לכולם!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שמח לשמוע שיש שיפור

אני גם כמוך עם דיצ'י ובשבוע - שבועים הקרובים אני מקווה לקנות את ההי אנרג'י

איפה קנית ?

פורסם

חד משמעית כן,בסט הקודם הגעתי מהר מאוד למצב שיש פיקים ממנו ,בפול ווליום שזה 33 אצלי בHU.

עכשיו אני שם על 28 וזה כמו המקסימום של הסט הקודם ואני עוד יכול להגביר ל33 !

אבל עשיתי את זה פעם אחד ויצאתי עם טנטון רציני ,סט רציני.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כמה עלה ומאיפה קנית.?

אני כרגע יש לי את האנרג'י הרגיל.שעלה לי 1000

קניתי אותו אצל תומקאר אבל הוא אמר לי שאם בעתיד אני ירצה לשדרג להיי אנרג'י אני יוסיף לו 700 ויכך אותו.

שווה לי?

אני דווקא מרוצה מהאנרג'י אבל מעניין אותי מהיא רמת ההבדלים בנייהם אז אני נראה לי יכסוך..

פורסם

עלה 1800,איפה שקניתי כבר לא מוכרים את הסט הזה.

יש הבדל גדול בין האנרג'י להיי אנרג'י.

האמת שאין כ"כ הבדל בין האנרג'י לבין הדייסי - הסט הכי נמוך של הרץ,הסט הקודם שלי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מזל-טוב!

תתחדש. אם אתה לא שומע עיוותים ולא מרגיש עיוותים אז כנראה שגם אין עיוותים ואם יש אז לא בהכרח משהו שמזיק למידבאס, הייתי יותר דואג לטוויטר, גלים כתומים ועיוותי הקלטה כאלה ואחרים.

בכל מקרה מדובר בסט שיש לו מה להציע. הטוויטרים של הרץ חוץ מסדרת המילה לטעמי צורמים מידי, המילה זה סדרת הסטים היחידה ששמעתי מהם טוויטר שהוא גם מפורט בצורה יוצאת מן הכלל וגם שומר על יכולת להיות נעים לאוזן - כמובן, אני מדבר על מערכות שכוונו כהלכה.

אפילו את סדרת הספייס של הרץ, קשה מאוד להשתלט על הטוויטר אלא אם כן עוברים לבי-אמפ.

וגם זה מבחינתי הכל יחסי כי אני לא מאמין בסט שני חלקים, יש בודדים שנשמעים טוב שיצא לי להכיר וגם אז, הטוויטר עדיין צעקני מידי בשבילי.

אתה אמרת שיש לך יותר באס אבל אתה לא מרגיש חרחורים וכל מיני צלילים דומים - זה נוגד את ההגיון אלא אם כן אחד מהשניים קרה:

1. הרמקול הקודם לא היה מותקן נכון בצורה פיסית, יכול להיות שהטבעת שהוא ישב עליה לא היתה מוצמדת כמו שצריך, יכול להיות שהוא ישב ישירות על הפח לפי מה שאתה מתאר - משהו בכוון.

2. הרמקול עצמו הגיע לקצה היכולת שלו והעיוותים נבעו מהרמקול ורק אחרי זה מהדלת כתוצאה מכך.

מה שלא יהיה - אתה מרוצה, זה חשוב! זה כל מה שחשוב! וכל השאר שטויות כולל גם מה שאני רשמתי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הDIECI והENERGY דומים מאוד במידים ובקרוסים לגבי הטויטרים אני לא בטוח.

סטים דיי פשוטים,אבל בכל זאת נשמעים טוב.

ההיי אנרגי' עומד בדלת אטומה אצלך?,אני מחפש עכשיו מיד וגרמת לי להתלבט בין המיד הזה לK2P , ההי אנרג'י מיד טוב שמעתי אותו מס' פעמים.

• תוכן חדש...