Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחלה פורום, אני נהנה להשכיל ממנו..כל הכבוד!

אז ככה,

יש לי דייהו אספרו שנת 95, אוטומטית.

מנוע הוחלף לפני שנתיים (2000 סמ"ק). 105 כוחות סוס.

האוטו נראה כחדש, מבחינה מכנית הוא לא רואה מוסכים, ונוסע ממש ממש יפה.

מעניין אותי לדעת במה אני יכול לשפר אותו, להוסיף לו כח, כל דבר..

אשמח לקבל ביקורות!

ד"א, קראתי כל מיני נושאים פה על הרכב הזה..ותהיתי אם מדובר באותו רכב...כי הרכב שלי לא רואה מוסכים ונוסע ברמה גבוהה..

פורסם

לפי דעתי, חבל להשקיע בשיפורי מנוע, בגלל שיש גיר אוטומטי הם לא ייתנו הרבה וגם מה שיתנו, אני בספק שהגיר יחזיק בזה.

לשפר רכב כזה, אם בכלל, אז כבר מבחינת אחיזה, כלומר לשים צמיגים איכותיים ואולי גם רחבים יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מבלי לפגוע בפותח השרשור אבל דייהו לא שווה שום השקעה ,ההשקעה הכי טובה שתעשה היא לחסוך את הכסף לרכב אמיתי .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
מבלי לפגוע בפותח השרשור אבל דייהו לא שווה שום השקעה ,ההשקעה הכי טובה שתעשה היא לחסוך את הכסף לרכב אמיתי .

+1

הרכב הנ"ל והמושג "ספורטיבי" נמצאים כל אחד מצד שני של הקשת. אם אתה רוצה שיפורים - תחליף רכב. אם אתה מרוצה ממנו - תשאיר אותו כמו שהוא.

משהו שכבר אמרו ואכן כדאי לשפר בכל מקרה כשמדובר בדייהו - שיפור אחיזה - צמיגים איכותיים.

• תוכן חדש...