Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקרוגל בן 4 שנים של חברה מוכרת שיובא על ידי יבואן גדול. כמובן שהמכשיר מיוצר בסין :evil:

אתמול חיממנו במיקרו כלי מפלסטיק למשך מס' דקות. לא הייינו לידו בזמן הזה. כעבור דקה נשמעו רעשים מוזרים מהמטבח ושהיגענו לשם ראינו להבות בתוך המיקרו שהיו בחלק התחתון שלו בין צלחת הזכוכית לבין צלב הפלסטיק שמסובב את הצלחת.

פעולת המיקרו הופסקה מייד, המכשיר נותק מהחשמל והאש כבתה מעצמה.

הנזק: ראש הפלסטיק של המנוע שמסובב את הצלחת הותך לחלוטין וחלקו נשאר דבוק לצלחת. המיקרו כמובן total loss.

ממתי מיקרו עולה בלהבות ? (או שאני תמים)

(להבהרה: לא הייתה שום מתכת במיקרו, המכשיר נקי יחסית ומעולם לא עבר תיקון או שנגרם לו נזק)

נתקלתם במשהו כזה ?

(שם החברה והיבואן לא מפורסמים מכיוון שאני מחכה לשמוע מה דעתם בנושא)

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אסור לחמם כלי פלסטיק במיקרוגל! האשמה במקרה הזה שלך ולא של היבואן/ יצרן/ המכשיר עצמו.

אסור לחמם כלי מתכת. מדובר בכלי פלסטיק מיוחד שמיועד לחימום במיקרוגל ויש עליו סימול של מתאים למיקרו. האש פרצה מתחת לצלחת המיקרו ולא על הכלי.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

יש כלים מפלסטיק שמותר, בהרבה חנויות כלי בית יש מגשיות שממלאים אוכל מוכן ושמים במקרר, ואז כשהילד שלך חוזר מהבית ספר ואין אף אחד בבית, הוא פשוט מכניס למיקרו ומחמם לו ארוחה חמה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זה מנוע חשמלי, למה אתה חושב שהוא לא יכול לקצר ולעלות באש?

אולי כי מיקרו זה מכשיר מאוד נפוץ בעולם וכבר לא מעט זמן ובגלל זה הוא גם זול יחסית.

אין לי בעיה שמיקרו מתקלקל וברור היום שבגלל שהכול זבל סיני אז מכשיר טוב מחזיק 3-4 שנים ואז מפסיק לעבוד, אבל לא עולה בלהבות.

ואם לא היינו לידו - היה מתפוצץ, נשרף לחלוטין ?

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

אם מדובר בכלי מיוחד עם סימול זה משהו אחר. כשאני קניתי את המיקרוגל לפני כמה שנים היה רשום בחוברת במפורש שאסור לחמם כלי פלסטיק- סכנת שריפה.

אם המכשיר לא באחריות אני לא חושב שניתן לעשות משהו, זרוק וקנה חדש. היה לך מזל שגילית בזמן.

אני נתקלתי במקרה כזה:

עד לפני 4 שנים היה לי מיקרוגל של חברת "הובר", הוא היה בן 11 שנה.

יום אחד ניסיתי לחמם פיתה והפעלתי את המקרוגל לדקה אחת. לאחר הדקה היא יצאה קפואה לחלוטין- כלומר הוא לא חימם.

חשבתי שקצת מכות בצידי המכשיר "יעירו" אותו וניסיתי שוב לחמם את אותה הפיתה לדקה אחת. תוך 10 שניות המיקרוגל החל להוציא עשן שחור מצידי המכשיר ובתוך המכשיר לא ראו את הפיתה המסכנה מרוב העשן שהיה גם בתוך המכשיר..

ניתקתי את אספקת החשמל לדירה כי לא רציתי להתקרב למכשיר, ואכן הפיתה היתה חמה והעשן פסק. את הפיתה כמובן שלא אכלתי ובקשר למיקרוגל פשוט שמתי אותו ליד הפח וקניתי חדש.

במקרה שלי אני שמתי את הפיתה ישר על הצלחת זכוכית ובמהלך ניסיון החימום השני עמדתי ליד המקרוגל ולכן ומנעתי משריפה לפרוץ (גיליתי בזמן).

פורסם

בד"כ כשאלמנטים בתוך תא החימום עולים באש, מדובר בהצטברות של שומנים או משקעים דליקים אחרים.

זה יכול לנבוע מחימום פשוט של בשר, ירקות מאודים וכיו"ב, כאשר האדים השומניים מצטברים בנקודה כלשהי.

בשימוש אינטנסיבי וללא ניקוי מונע אחת לתקופה, רוב המיקרוגלים המודרניים (משמע: סיניים) יגיעו למצב הזה.

אצלי אירעה שריפה דומה במחיצת הקרטון המפרידה בין תא החימום לגל-בו (התעלה שמעבירה את הקרן מהמגנטרון).

במקרה שלכם, נראה שהחלק הפלסטי ניתך עקב השריפה. אני הייתי מחפש חלק דומה במעבדות לתיקון מכשירים ביתיים,

או לחילופין רוכש מכשיר חדש בעלות של כמה מאות שקלים ולומד את הלקח לעתיד.

בברכת סופ"ש נעים. :idea:

פורסם
יום אחד ניסיתי לחמם פיתה והפעלתי את המקרוגל לדקה אחת. לאחר הדקה היא יצאה קפואה לחלוטין- כלומר הוא לא חימם.

לי קרה דבר כזה עם מיקרוגל יונדאי בן 11 חודש. לא חיכיתי מתי הוא יעלה באש, והלכתי לחנות לתקנו כי עוד היה באחריות. מכאן אין משהו מעניין לספר, מאחר והמיקרוגל תוקן ללא כל עלות, ואפילו בזמן המוקצב להם לפי החוק (20 ימי עבודה).

לפניו היה מיקרוגל SPECTRA מתוצרת לא ברורה, שעבר 11 שנים ללא תקלות כלל, ונזרק כי נשברה הזכוכית בדלת שלו.

לסיכום - כנראה מספר 11 מביא מזל רע למיקרוגלים :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני פשוט לא משתמש במיקרוגל. עלו בזמנו טענות על כך שחימום במיקרוגל עלול להזיק למזון/למי שאוכל אותו.

משתמש בטוסטר אובן, ותמיד נמצא באיזור (בבישול) כי באמת אי אפשר לדעת מה קורה עם המוצרים הסיניים האלה :-D

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לציין שהמיקרוגל יוצר בסין זה בערך כמו להודיע שהשמש זורחת בבוקר.

נו באמת, חוץ מכמה יצרנים אזוטריים, 99.99 אחוזים מהמיקרוגלים הביתיים מיוצרים בסין.

לדעתי? קורה, ככה זה. לפעמים מכשירים מתקלקלים ככה סתם.

סטטיסטיקה ותו לא - מיקרוגלים הם לרוב מכשירים אמינים למדי,

עם פלסטיקה עדינה מדי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני פשוט לא משתמש במיקרוגל. עלו בזמנו טענות על כך שחימום במיקרוגל עלול להזיק למזון/למי שאוכל אותו.

משתמש בטוסטר אובן, ותמיד נמצא באיזור (בבישול) כי באמת אי אפשר לדעת מה קורה עם המוצרים הסיניים האלה :-D

הצלחת של האוכל עומדת בחום של הטוסטר?

אם אתה מצליח לחכות 10 דקות עד שהאוכל יתחמם, סבבה, הרוב לא מחזיקים מעמד (מה גם שזמן חימום ארוך מייבש יותר את האוכל)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לחימום אוכל, אני משתמש בכיריים (חשמליות) ובטוסטר אובן, לבישול (כשהאוכל סגור בסיר).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...