Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שקניתי את הרכב לא היה בו אור רוורס , החלפתי נורות

בדקתי מגעים מאחור והכל היה תקין , חשבתי כנראה החיישן בגיר.

אחרי שנה וחצי שהרכב ברשותי , אתמול החל לפתע לעבוד האור רוורס.

לדעתי קיבל איזושהי מכה שגרמה לו לעבוד והוא לא מחוזק כראוי

השאלה היא הייכן יושב חיישן הרוורס ואיך הוא נראה והאם יש אפשרות להגיע אליו ולחזקו?

כרגע אור הרוורס עובד לסירוגין..

תודה.

פורסם

קשה לי מאוד להאמין שהחיישן חטף מכה קטנה והתחיל לעבוד. זה נשמע יותר כמו בעיית מגעים או מינוסים של אורות.

החיישן הזה לא סופג מכות קטנות כי הוא יושב בתיבת ההילוכים. מכה שתגיע עד אליו זו מכה שמעכה חצי אוטו...

בבעיות חשמל קטנות ומציקות כאלו (בחיל האויר האמריקאי היו קוראים להן "גרמלינים"), צריך פשוט לעבוד בצורה מסודרת עם מנורת בדיקה - הדבר הזה שנראה כמו מברג טסטר עם זנב ארוך. פשוט צריך לשלב לרוורס ולבדוק את החיישן ואם הוא בסדר, פשוט לעבור על החיבורים עד הצרכן ולבדוק בכל מקום אם יש סגירת מעגל בזמן שההילוך משולב.

במקרה וזה אכן החישן - הוא לא צריך להיות יקר. כמה עשרות שקלים ועבודת הרכבה לא מסובכת (אלא אם כן בפיז'ו צריך לפרק משולש כדי להגיע אליו...)

פורסם

איך עברת טסט ? :?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

למה שלא יעבור?

תבוא למכון טסטים ברחובות ותעבור בלי בעיה. הם בודקים את הברקסים במכונה, גזים מהאגזוז, יורדים לבור ואורות קדימה אחורה עם וינקרים ללא רוורס.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יכול להיות כמה סיבות לבעיה:

מגע רופף:בדרך למנורה\תיבת פיוזים\לחיישן רוורס בגיר.

או כמו שנאמר החיישן רוורס עצמו.

• תוכן חדש...