Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשלוח סאב שהובאה מגרמניה על ידי ולא שולם מכס בכניסה לארץ.

יש איזו בעיה בסאב ואני רוצה לשלוח לתיקון מתוקף האחראיות שיש לי עליו.

איך אני מקבל אותו בחזרה מתיקון מבלי לשלם מכס?

תודה

פורסם

אם אתה שואל אותי? לא ריאלי.

גש למתקן רמקולים ובקש הצעת מחיר. יכול להיות שהמשלוח יצא לך יותר יקר מהתיקון פה בארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,מחיר תיקון בארץ הוא כ500₪

משלוח עולה לי 120₪ כל כיוון ומה שבאמת מעניין אותי זה שיחליפו לי את הסאב לחדש כמו שהבטיחו לי שם

מה אתה אומר,אני אחוייב במכס?

פורסם

מה קרה אלכס,נידפק הסאב?:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אם אני לא טועה, פעם מישהו רשם בפורום את פרוצדורת השליחה לחו"ל לצורך תיקון.

הייתי מהמר שזה כרוך בהצגת חשבונית קנייה מהחנות בחו"ל + אישור על כך ששולם מס על הסאב, בין אם זה היה בנתב"ג במסלול האדום או אישור חתום של בנק הדואר \ בית המכס על כך שהמיסים על הסאב שולמו.

אם הסאב "הוברח" - ככל הנראה תצטרך לשלם עליו מס לכשיחזור. פקידי המכס ממש לא יקנו את ההסבר "הוא חזר מתיקון".

נסה לבצע חיפוש בפורום או כנס לאתרים של דואר ישראל ורשות המיסים. יכול להיות שתמצא שם את מבוקשך.

ואגב, מה קרה לו? מי נתן לך הצעת מחיר של 500 ש"ח? ניסית לגשת לאומגה אודיו?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה צריך לשלוח את הסאב מסניף הדואר ביד אליהו (הסניף הראשי איפה שהמכנס בת"א)

ושם הם רושמים בדיוק מה שלחת והכל וככה לא תשלם מכס שזה חוזר

פורסם

מקס,לא נדפק בכלל פשוט מתחת ל"כיפה" יש שני חוטים שועברים בהצלבה.אחד מהם כנראה רופף ויש צורך להדביק אותו כדי שלא יהיה מגע בינו לבין הסאב וזה ימנע את הרעש שמעצבן אותי.

איתמר,ואם קניתי בYAD2 אצל מישהו ואני רוצה לתקן בחו"ל,אז אני צריך לחקור את הבן אדם איפה הוא קנה וכ"ד?לא נראה לי כל כך היגיוני.

גלאן,הם מבקשים חשבונית כלשהי?תודה רבה על העצה

פורסם

אני אישית הבאתי את הסאב הזה מגרמניה אבל אני אומר לדוגמא אם קניתי מבן אדם פרטי ואני רוצה לשלוח לחברה של המוצר בחו"ל,אז איך אני בידיוק יכול להציג חשבונית למכס?

הבנת?

פורסם

תשמע שיוצאים מהארץ עם מוצר כלשהוא, לדוגמא מצלמה, מחשב נייד וכו' - אפשר להצהיר במכס עליו ולא תחוייב שתחזור.

אני מניח אם אפשר לעשות זאת שאתה טס עם המוצר, ניתן לעשות אותו דבר שאתה שולח מוצר לחו"ל בלעדייך.

• תוכן חדש...