Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני מודד הספק של גישור במגבר 4 ערוצים?

יש לי מגבר 4 ערוצים 2 מהם לרמקולים ואת ה2 הנוספים אני רוצה לגשר אני יודע איך לגשר אבל אני לא יודע מה ההספק של המגבר בגישור?

מישהו יכול לעזור לי למדוד את ההספק בגישור?

פורסם

למה נגד עמיד במים?

ד"א תמצא ספק שיציב ב14V ויכול להוציא כמה מאוד אמפרים.

במקרה יש לי אחד כזה:):):) אפילו כמה( בצבא)

אמיר.

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני יודע משהו אחר... שם רב מודד על VAC + - כשיש אלמנט את התוצאה שם בריבוע חלקי התנגדות... ככה אתה יודע כמה הספק אתה נותן לסאב... או שזה לא נכון ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

נכון מאוד בהגדרה ... אבל איזה מתח ? מתי .. ואם זה תלוי במתח הכניסה ....

בקיצור ככה לא בודקים כמה מגבר מוציא .. ככה בודקים כמה מגבר מוציא אצלך ברכב :)

פורסם

בעיקרון כן, אבל אתה לא רואה שמה את העיוות של האות. ומתי בעצם האות מתחיל להתעוות.

את הבדיקות האלה בד"א עושים כאשר למגבר מחובר מחולל אותות פעם אחת ב1KHZ ובדיקת הספק ופעם שנייה ב 50HZ ומדידת הספק.

אמיר

פורסם

אפשר להסתמך על זה ? אני משתמש בזה כשאני מכוון מערכת, בסוף אני שם ואני רואה עם זה שאני לא עובר את ההספק המקסימלי שהסאב יכול לקבל.

בשביל לעשות בדיקה למגבר כמו שאתה אומר מה צריך ? מתח 14.4 יציב ורשת נגדים (כדי להשיג יותר הספק וכמה שפחות חום ונגדים נשרפים) או נגד עמיד במים ולבדוק באותה צורה ?

עריכה: מר.סאב הקדמת אותי, איך ניתן למדוד עיוות באמצעים ביתיים? (או שלא)

פורסם

אמצעים ביתיים? אוזניים. לא אמין יותר מידי. כלומר אמין, אבל כשאתה תשמע עיוות הוא כנראה יהיה מעל 1%.

אמיר

פורסם

תלוי של איזה חברה האוזניים שלך

אם יש לך לך אוזניים של מורל אתה תשמע מהר אם אוזניים אגרסיביות של פוקאל יקח קצת יותר :)

תראה מדידה ראלית על הרכב שלך עם המתח שלך ברמקול תניב תוצאה מפתיעה .. להערכתי גג 60 % מההצהרה של המגבר .

והיא המדידה שתכלס קובעת .. לא מה הוא מוציא במעבדה ...

פורסם

הנה תגובה מלאה שמצאתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=822513&postcount=2

השאלה עכשיו, מאיפה משיגים אוסילוסקופ ? מה העלות של מכשיר כזה ובאיזה תחומים אחרים משתמשים בזה? (אולי נצליח להשיג דרך חברים וכאלה...)

פורסם

מחירים?! מ500 שקל יד שנייה ממכללה שמחליפה את כל הסטים שלה( ואני מדבר איתך על האוסילוסקופ ההכי פשוט עם הקרן אלקטרונים הירוקה) עד אלפי-עשרות אלפי EURO.

משתמשים בזה בצבא בתור צב"ד (ציוד בדיקה), באלקטרוניקה.

זה ממש לא משהו שמוצאים אצל אנשים בבית יותר מידי.

ואם אתה באמת רוצה לדעת מה המגבר שלך שווה אתה חייב ספק מיוצב שמסוגל להוציא זרמים גבוהים, זה עוד יותר קשה.הבנתי שאפשר עם רתכת או משהו כזה אבל לא ניסיתי.

אמיר

אמיר

• תוכן חדש...