Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע תורי להתחדש !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בארה"ב אין קנאות אלא פירגון מושג שהישראלים לא ממש מכירים.

שאתה קונה אותו חדש אומרים לך מזל טוב לא חורטים לך חצי אוטו עם מפתח כי לך יש ולהם אין.

לא דיברתי על העין של האמריקאים :roll:

חוצמזה שאם אתה חושב שבמדינות "נהורות" כמו ארה"ב, אנגליה, גרמניה, שוויץ(!) והולנד לא שורטים מכוניות או גונבים סמלים - אתה טועה.

כמובן שיכול להיות שאלו ישראלים שהגיעו למדינות הללו, אבל בכל אוכלוסיה יש את הסוג של האנשים שיעשו את זה.

השאלה היא רק מה הנתח של סוג האוכלוסיה הזו מן האוכלוסיה הכוללת.

-

לגבי הדוושות, יש 2 דוושות "מרחפות" של ברקס וקלאץ'.

דוושת הגז היא דוושה שטוחה שנראית כמו "מסעד" לרגל בצד ימין.

עד היום לא הבנתי למה דוושה בצורה הזאת נחשבת ליותר "ספורטיבית".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תתחדש!! אין כמו ארץ שמנת :-P

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

עד היום לא הבנתי למה דוושה בצורה הזאת נחשבת ליותר "ספורטיבית".

זה נחשב ליותר ספורטיבי, כי בדוושה הזאת אתה לא צריך "לחפש" את הדוושה

עם הרגל, בגלל שהדוושה ארוכה.

פורסם
גם אותי מעניין למה דווקא סיוויק... מכל המבחר שיש בארה"ב ויש בלי סוף בחרת לקנות סיוויק חדשה??

במחיר של 15K-20K יכולת להביא שלל מכוניות ספורט שרק בחלומות אפשר להביא בארץ במחירים כאלה :roll:

בארה"ב אין קנאות אלא פירגון מושג שהישראלים לא ממש מכירים.

שאתה קונה אותו חדש אומרים לך מזל טוב לא חורטים לך חצי אוטו עם מפתח כי לך יש ולהם אין.

התכנון המקורי היה WRX WAGON 2005, ואז יום שישי אחד הטרמפ שלי עזב והייתי חייב רכב אחרת לא יהיה לי איך להגיע לעבודה.

לחפש WRX לא פשוט, במיוחד WAGON ובמיוחד ידנית, מה גם הייתי צריך מימון.

אז הלכתי יום שישי ההוא ולקחתי את הסיויק לתשלומים, וגם זה בקושי כי הסטוריית האשראי שלי רק התחילה.

עוד אפשרויות:

אימפרזה - יקרה בכמה אלפים, מנוע 2.5

גולף - יקרה בכמה אלפים, מנוע 2.5

קורולה - לא אוהב.

אסטרה - ידנית רק בגרסה המאובזרת והיקרה.

A3 - יקרה.

שבי קובלט - איכס.

פוקוס - ישנה ומכוערת.

C30 - יקרה יותר.

מאזדה 3 - לא מושכת.

איפה תוצרת צרפת איפה ? :-(

בקיצור אמרתי לעצמי אם לחסוך אז עד הסוף.

מקווה שבקיץ הבא אוכל להשתדרג.

חוץ מזה מי אמר שסיויק רגילה לא תיסע טוב על מסלול. :-)

למר קמרו69:

תאמין לי שאני יודע בדיוק מה אפשר לקנות ובכמה, חרשתי מספיק.

לא יודע איפה הייתה בארה"ב אבל גם פה שורטים, קנאה ??

אמריקאים הם קנאים אלופים.

פורסם

גם לך זה נשמע קצת הזוי?

מי צריך את תוצרת צרפת שיש את תוצרת גרמניה ויפן... או בעיקר יפן.

יכולת לקנות STI 2005-2004 ב15 אלף דולר בקלות או לפחות בסביבה שאני גרתי (מרילנד).

הבעיה מבחינתך זה שזה מאנשים פרטיים אולי מצד שני עם דילרים תמיד אפשר להתווכח על המחיר ולקבל הנחה.

כנראה שלא חרשת מספיק או שלא התווכחת מספיק, אצל הדילרים אם חסר לך 2000 דולר כדי לסגור את העסקה יגלחו לך את זה מהמחיר.

להורי יש דירה במרילנד מחוץ לוושינגטון DC, אומנם יש לנו אוטו צנוע שם אקורה 07 MDX אבל לא... מעולם לא שרטו את האוטו ולא של אף אחד מחברי או מכרי. אמריקאים קנאים? תשמע כנראה שזה באמת תלוי באיזה אזור אתה גר כי אין לי מושג על מה אתה מדבר.

האמריקאים קנאים בצורה של לך יש BMW? אני יקנה יותר יקר, טוב, נדיר ולא אני יהרוס לך.

אני מדבר על אנשים נורמלים ובאזורים טובים... כן אם תכנס לגטו כנראה שאנשים מתנהגים אחרת שם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

להורי יש דירה במרילנד מחוץ לוושינגטון DC, אומנם יש לנו אוטו צנוע שם אקורה 07 MDX אבל לא... מעולם לא שרטו את האוטו ולא של אף אחד מחברי או מכרי. אמריקאים קנאים? תשמע כנראה שזה באמת תלוי באיזה אזור אתה גר כי אין לי מושג על מה אתה מדבר.

האמריקאים קנאים בצורה של לך יש BMW? אני יקנה יותר יקר, טוב, נדיר ולא אני יהרוס לך.

אני מדבר על אנשים נורמלים ובאזורים טובים... כן אם תכנס לגטו כנראה שאנשים מתנהגים אחרת שם.

א. יש לך רכב צנוע אז אין סיבה שיגעו בו.

ב. אתה מדבר על "איזורים טובים" - לא כל מקום הוא איזור טוב (בעצמך אמרת שזה תלוי אזור מגורים - אל תשווה את מרילנד לכל שאר ארה"ב).

ג. כתבת הרבה אבל לא אמרת שום דבר.

סלון - תתחדש, האוטו נראה מגניב

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
א. יש לך רכב צנוע אז אין סיבה שיגעו בו.

ב. אתה מדבר על "איזורים טובים" - לא כל מקום הוא איזור טוב (בעצמך אמרת שזה תלוי אזור מגורים - אל תשווה את מרילנד לכל שאר ארה"ב).

ג. כתבת הרבה אבל לא אמרת שום דבר.

סלון - תתחדש, האוטו נראה מגניב

א. הרכב ה"צנוע" עולה קצת יותר מפי 3 מהרכב שלו... ככה שאם לא יגעו בו כנראה גם לא יגעו בסיווק.

ב. רוב האיזורים בארה"ב מהבחינה הזאת הם אזורים טובים הוא גר בשיקאגו... אם הוא לא גר בשכונות פשע או בשכונת טריילרים אין סיבה שמישהו יגע לו באוטו.

ג. בסדר.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
א. הרכב ה"צנוע" עולה קצת יותר מפי 3 מהרכב שלו... ככה שאם לא יגעו בו כנראה גם לא יגעו בסיווק.

ב. רוב האיזורים בארה"ב מהבחינה הזאת הם אזורים טובים הוא גר בשיקאגו... אם הוא לא גר בשכונות פשע או בשכונת טריילרים אין סיבה שמישהו יגע לו באוטו.

אני אספר את מה שאמרת לבת-דודה שלי, שגרה בשכונה רגילה לחלוטין בLA (לא פשע ולא טריילרים), וציירו לבעלה עם מפתח על כל המכסה מנוע של איפיניטי G35 צנועה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...