Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שעלי להחליף מחזירי שמן ואמרתי על הדרך נעשה קלאץ, העניין הוא שהיתי בכמה מקומות ותמיד אומרים לי שלא יודעים כמה זה יעלה ותלך לשאול במחסן כמה עולה חלקים וחישבו לי רק עבודה או רק מע"מ או לא יודע מה (ושמעתי על מושג עבודה ברוטו ועוד הוסיפו לי לזה שעתון), בקיצור סלט שלם מהחלפה של קלאץ.

חשבתי גם בדרך לשלוח את הגיר לשיפוץ (הסינכרו ב 3 כנראה עושה בעיות תחת מאמץ לדברי המוסך) והובהר לי שבגלל שזה רכב מיוחד זה עולה יקר (שוב לא צויין מחיר אלא רק הפחידו אותי). אני שואל אתכם (בגלל שהרכב נורא חשוב לי) האם ללכת רק למורשה או שניתן ללכת לאנשים כמו חזי שאולי אצלם יעלה לי פחות כל הסיפור וגם אני אקבל איש מקצועי, ואם יש המלצות איפה לבצע טיפול וקצת רקע של מחירים לקלאץ (שמעתי שיש קלאץ גדול וקטן וההפרש בניהם זה 700 ש"ח) מעפן ומחזירי שמן זה יעזור לי מאוד.

משפט המחץ שקיבלתי היה, יש לך 106 S16 מה אתה מצפה למחיר זול?"

מה שעוד מוזר זה שהספר טיפולים לא מופיעים במוסך ברחובות, איך יתכן?

**עריכה**

נזכרתי בקשר לסינכרו, הוחלף כבל קלאץ לא מזמן. לפני ההחלפה לא היו בעיות בכלל בשום הילוך, יתכן ובגלל הכבל כן יש בעיה בהילוך 3? אולי לא מתחו את הכבל או לא עשו פעולה מסויימת? אני יודע שהכבל הישן ירד והחדש הורכב תוך 10 דקות בלבד, פיספסו משהו בדרך?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...