Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לקראת היום הולדת החלטת להעניק לעצמי מתנה צנועה - עגיל באוזן. בשלב הראשון אני רוצה עגיל קטן (עגיל "רפואי" או משהו בסגנון) בתנוך האוזן, ולאחר מכן אולי נתפרע עם איזה שן של פיל :-P

בכל מקרה, לפני שאני עושה את העגיל יש לי מספר שאלות:

1. הבנתי כי אפשר לעשות את החור באמצעות אקדח ובאמצעות מחט. האם המחט באמת הרבה יותר עדיפה? מה הפרשי המחירים בין השניים?

2. כמה זמן לוקח לאוזן להחלים, אחרי כמה זמן אפשר להוציא את העגיל בפעם הראשונה, והאם יש הגבלות מסויימות בתקופה הראשונה עד שהאוזן מחלימה?

3. המלצות למקום טוב באיזור ב"ש?

המלצות, עצות וכדומה יתקבלו בברכה, תודה.

פורסם

עדיף אקדח- שנייה אחת של "בום" כואב וזהו... המחט מיועדת בעיקר למקומות שקשה להגיע אליהם עם האקדח. בעיקרון מומלץ לתת לאוזן משהו כמו חודש להתרגל לעגיל לפני שמחליפים ולמרוח מי חמצן מידי פעם כדי להרגיע את המקום.

עגיל באקדח עולה שקלים בודדים.

תתחדש

שביט, שעשה שלושה עגילים באוזניים ואחד בגבה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מתעלק על השירשור.

אני רוצה לעשות עגיל נוסף באוזן,אבל אני בצבא.

אם אני אהיה עם עגיל רפואי 5 ימים ואז אוריד אותו,החור יסגר לי?

יש אולי איזה אפשרות לשים שם עגיל פלסטיק קטן שלא רואים?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
עדיף אקדח- שנייה אחת של "בום" כואב וזהו...

האמת היא שזה בכלל לא כואב :roll:

רק הידיעה שהולכים לחורר אותך כואבת, החירור עצמו הוא די בלתי מורגש.

תראה, זה לא שהייתי נגד משמעת או משהו כזה, אבל לדעתי זה פשוט חוסר טעם. סיים את שלוש השנים שלך כחייל, יצג בכבוד את הגוף שכרגע אתה משתייך אליו, ואח"כ תעשה מה שבראש שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם אני אהיה עם עגיל רפואי 5 ימים ואז אוריד אותו,החור יסגר לי?

יש אולי איזה אפשרות לשים שם עגיל פלסטיק קטן שלא רואים?

יש פנט מאוד ידוע שיכול לשמש אותך כל השירות

לוקחים חוט נילון של דיי בעובי 0.5-1 מ'מ, חתכים אותו באורך של עגיל.

עם מצית ממיסים פינה אחת וכשהפינה מותחת שמים טיפה רוק על אצבע ונוגעים בפינה וכך היא נמרחת ומתקשה

משחילים את העגיל איפה שצריך ועושים את אותו דבר עם התחה בצד השני שהעגיל לא ייפול (רצוי שמישהו אחרי יעשה לך את זה בסגירה השניה)

וככה יש לך עגיל בילתי נראה וגם אם רואים לך את זה זה לא ניראה עגיל אלא חוט וזה נחשב סטרילי והיפו אלרגי ככה שיש לזה משקל רפואי חיובי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לקנות מתנות לאוטו ולחורר את הכיס ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מדובר על עגיל רגיל בתנוך או על פירסינג?

עגיל בתנוך עולה איזה 20 שקל והוא עם אקדח שישר מלביש לך את העגיל בחור (הוא בעצם יוצר את החור בעזרת העגיל) - ממש לא כואב, אני עשיתי כזה בגיל 12.

פירסינג כבר עולה מעל 120 שקל ועושים אותו ע"י דקירה עם מחט ארוכה שרק לאחר החירור מלבישים לך את העגיל.

בכל אופן, בחיים אל תקנה עגיל ממתכת רפואית כי הוא גורם בהרבה מקרים לאינפקציה למרות שהוא נקרא איך שהוא נקרא.

תוסיף כמה עשרות שקלים ותקח עגיל טיטניום, תאמין לי זה שווה את זה.

פורסם
יש פנט מאוד ידוע שיכול לשמש אותך כל השירות

לוקחים חוט נילון של דיי בעובי 0.5-1 מ'מ, חתכים אותו באורך של עגיל.

עם מצית ממיסים פינה אחת וכשהפינה מותחת שמים טיפה רוק על אצבע ונוגעים בפינה וכך היא נמרחת ומתקשה

משחילים את העגיל איפה שצריך ועושים את אותו דבר עם התחה בצד השני שהעגיל לא ייפול (רצוי שמישהו אחרי יעשה לך את זה בסגירה השניה)

וככה יש לך עגיל בילתי נראה וגם אם רואים לך את זה זה לא ניראה עגיל אלא חוט וזה נחשב סטרילי והיפו אלרגי ככה שיש לזה משקל רפואי חיובי

תודה רבה על הפטנט :-)

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אל תעשה עגיל עם אקדח. נקודה סוף פסוק.

מי שעושה לך את זה - אין לו שום מושג בפירסינג.

המכשיר עצמו - זול.

העגיל עצמו - עשוי מחומרים הכי פשוטים וזולים שיש (אולי בגלל זה הוא עולה 5 ש"ח?).

והחדירה עצמה של האקדח היא טראומטית לאוזן, בגלל זה לחלק ניכר מהאנשים שמורידים את העגיל נשאר אח"כ סימן קטנטן של "חור".

תשקיע, תלך לסטודיו לפירסינג, תעשה עגיל עם מחט אצל מישהו שמבין מה עושים איך איפה כמה ולמה.

שים עגיל איכותי, או SS או טיטניום (תלוי בתקציב).

בברכה, מר תעלול. שיש לו יותר מדי עגילים ביותר מדי מקומות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הלו,כולה תנוך האוזן.

זה מקום "מת" ואפשר להגיד היחיד שאפשר לעשות בו עם אקדח.

למרות שמומלץ תמיד לעשות עם מחט,מסכים עם קונדסון,משאיר לפעמים כמו "חור".

היה לי חישוק לחץ באוזן למעלה והוא נעשה בעזרת מחט,כאשר הוא הורד עקב הצבא תוך זמן קצר נסתם החור וכאילו לא היה.

בתנוך הורדתי את העגיל לפני כ3-4 שנים ועדיין אני מרגיש כאילו "חור".

עדיף להשקיע עוד קצת ולעשות אצל מישהו מבין ובעזרת מחט ולא אקדח.

בן.

Got To love It

פורסם

נראה לי שאתם קצת מגזימים.. כמו שבן אמר מעליי- כולה תנוך האוזן. אז מה אם יישאר חור קטן.

טראומטי לאוזן? איזה טראומה בדיוק? כולה עגילון קטן ומסכן.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בתור אחד שיש לו 4 עגילים וכולם באוזניים (3 שמאל ו 1 ימין) ממליץ לעשות עם מחט...

3 עגילים עשיתי עם מחט ואחד עם אקדח, החורים שנעשו עם מחט החלימו הרבה יותר מהר ועם פחות זיהום מאשר החור שנעשה עם אקדח.

לגבי סוגי המתכות, יש אנשים אלרגיים ואני למשל הייתי הולך עם העגילים הכי זולים והכי פשוטים.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...