Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגביי צמיגיי Westlake

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה באמת ישנה משהו אם אני אגיד לך שהם תוצרת סין ובתוספת של כ100 ש"ח לצמיג (על גבי תקופה של כ3 שנים זה לא הרבה בכלל) היית קונה צמיגים איכותיים יותר בעלי יכולת אחיזה גבוהה בהרבה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רק אני תוהה מה ההיגיון לשאול את השאלה לאחר הרכישה ולא לפניה? :brickwall:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה זה סבירים ומה זה בשביל פונטו? מבחינה סטטיסטית, רוב הסיכויים שלא יקרה לך כלום. בפועל, אתה תנהג על שתי חתיכות פלסטיק שבשלב כלשהו כשכבר ישבר לך מהם לא תמצא לנכון להחליף, כי מרוב שהם קשיחים יתר על המידה הם כמעט ולא יישחקו. בין לבין תהיה ללא אחיזה, לא ביבש ולא ברטוב, ללא מהירות פניה הולמת ומה שחשוב בהרבה, תאריך בשיעור ניכר את מרחק הבלימה שלך.

אף אחד לא חייב לנהוג על צמיגים ספורטיביים ברכבים יומיומיים, אבל חשוב לא לנהוג על דרעק, זה בכל זאת בטיחות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למען הדיוק, יש לציין כי רק אחד מהדגמים שלהם במידה ספציפית נאסר לשימוש בארץ.

למרות האמור לעיל, אין לראות בדבריי כהמלצה לרכישת צמיגי WEST LAKE, NANKANG או צ'ינג-צ'אנג-צ'ונג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
למען הדיוק, יש לציין כי רק אחד מהדגמים שלהם במידה ספציפית נאסר לשימוש בארץ.

למרות האמור לעיל, אין לראות בדבריי כהמלצה לרכישת צמיגי WEST LAKE, NANKANG או צ'ינג-צ'אנג-צ'ונג.

יש לי זוג של ננקאנג ,יש איתם בעיה מיוחדת?

הם לא מראים סימני יובש .

הם נאסרו לשימוש?(ראיתי אותם על המון מכוניות )

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
יש לי זוג של ננקאנג ,יש איתם בעיה מיוחדת?

הם לא מראים סימני יובש .

הם נאסרו לשימוש?(ראיתי אותם על המון מכוניות )

שי בתור חבר פורום וותיק,

אני מתפלא שאתה קונה זבל סיני

הם לא מראים סימני יובש, בגלל שאחוז

הפלסטיק (בתערובת של גומי ופלסטיק)

הוא גבוהה מאד, וזה בא על חשבון האחיזה.

למה הסינים עושים את זה ?

פשוט מאד, כדי להאריך את חיי המדף של הצמיג.

פורסם

אני חושב שפותח השרשור עוד לא הבין שהדבר היחיד שמחבר את האוטו שלו לכביש ולא לעץ\עמוד\גדר\תעלה זה 4 הצמיגים האלה שהוא חסך על 2 מהם 200 שקל ושם משהו שנעשה בלי יותר מדי מחשבה.

חביבי - לדעתי האישית צמיג זה משהו שאתה צריך תמיד לשאוף לשים את הטוב ביותר שאתה יכול להרשות לעצמך.

ופעם הבאה שאתה בולם בלימת חירום תחשוב כמה נחמד היה אם היית יכול לקצר את מרחק העצירה שלך בעשר מטר תמורת 200 שקלים ל3 שנים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה התחיל בזה שהייתה תקלה באוטו ,הוא הגיע למורשה ,שם ביצעו טיפול 10K ,וראו שהצמיגים האחוריים מאוד שחוקים ורואים את הברזלים(לא שמתי לב כי זה הצד הפנימי וגם אחורי),אז אחרי שהם הראו לי את הצמיגים ,סגרנו על 800 שקל לזוג הנקוק כמו הקודמים.

אבל כשחזרתי הבייתה שמתי לב שזה ננקאנג(הרכב שהה 3 ימים בערך במוסך),ומאז הם על האוטו כי הוא אמר לי אני נותן לך אחריות 3 שנים יש בעיה אני יחליף לך אותם.

כל זה קרה לפני בערך שנה אם אני לא טועה.

עכשיו הצמיגים בסדר גמור ,ובגלל זה רציתי לדעת אם הם נאסרו לשימוש כי הם נראים טוב ואחוזים יחסית בסדר (הייתה לי כבר עצירה חזקה והם לא החליקו).

מה שמוזר זה שלאחר שבוע מיום ההרכבה היה טסט ,ושם התגלתה שחיקה מקדימה ,בגלל פרונט דפוק ,אז קניתי זוג דנלופ ב800 בני 8 חודשים.

כמובן שאם הייתי יודע זאת לפני הייתי מרכיב רבעיית דנלופ.

לא נורא מטעויות לומדים.

ואייל לא חסכתי שקל פשוט היה לחץ שהיתי חייב את האוטו ולא היה זמן למשחקים אז אמרתי כן בלי לבדוק יותר מדי.

רק אני רוצה להבין הננקאנג נאסרו לשיווק?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...