Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 645 2004

tomerw
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטתי להחליף את הרכב הנוכחי שלי, והתחלתי לבדוק כל מני כיוונים של רכבים שאני מעוניין בהם וביניהם ה- 645.

מה שמוזר (או לא) זה שבמחירון לוי יצחק, ה- 645 שנת 2004 עולה משהו כמו 280,000 ולעומת זאת מבדיקה שיטחית באתרי יד שניה, טרייד אין וכו', מבקשים על הרכב בסביבות ה- 350,000, וזה עוד לפני שיכלול של אינספור קילומטרים וידיים.

האם יש טעם בכלל להשתמש במחיר המחירון כעמדה למיקוח?

יש פה שתי אפשרויות, או שלוי יצחק לא קשור למציאות, או שהמוכרים לא קשורים למציאות....

אני יודע שבהרבה מקרים המחירון לא משמש כאמת מידה אמיתית, אבל השאלה היא על מה מצביע בדיוק הפרש כל כך גדול?

אשמח לקצת הארות...

תודה, תומר.

פורסם

אתה בטוח שבשני המקרים אתה מסתכל על קופה או קבריולט ולא על דגם שונה בכל מחירון?

בנוסף, יש 645 שהגיעו דרך יבוא משני מארה"ב ולא דרך קמור ולכן יתכן והן מתומחרות זול יותר, אם כאלו נמכרו בחודש הקודם, אזי לוי יצחק לוקח את ממוצע העסקאות של החודש הקודם ועל פיו קובע את המחירון של החודש הנוכחי.

מנסיון שלי, דווקא בדגמי ב.מ.וו לוי יצחק לא רחוק מהמציאות.

דרך אגב, יכול להיות שנפלה טעות דפוס במחירון, גם זה קורה. אם קנית עותק של המחירון, מופיע עליו מספר טלפון לברורים - תתקשר, תבקש לדבר עם אחד השמאים שם ותשאל אותו. הם עונים בשמחה.

פורסם

כמה כאלו יש למכירה?

אם יש 1-2 אז המחירון לא שווה כלום כי אי אפשר לעשות שום סטטיסטיקה..........

אבל שים לב - לה משנה כמה תשלם על הרכב - אם הביטוח יצטרך לפצות אותך הוא ישלם אך ורק לפי מחירון משוקלל של הרכב.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תודה לעונים.

כן, מדובר רק בדגם הקופה.

לגבי טעות דפוס - בדקתי במחירון אונליין, למרות שאולי גם שם ייתכנו טעויות...

אתה בטוח שלוי יצחק משכלל גם עיסקאות ייבוא אישי?

משנת 2004 ראיתי לפחות 4 שנות, אם לוקחים בחשבון 2005 אז יש כבר כמות סבירה.

CROC - תודה על הנתון לגבי הביטוח, חשוב ביותר.

פורסם

הביטוח תמיד ישלם מתחת למחירו ןולגביי רכבים כאלו יד שניה המחירון לא רלוונטי אני יכול לומר לך שהייתה לאימי 320 4 דלתות מודל 2003 יד ראשונה 60K , בקושי נסעה ושילמו לנו עליה פחות 20 K מהמחירון המשוקלל , שילמו מחירון רגיל וזהו וגם זה היה לנו בעיה להשיג ...

לגבי רכבי נישה בכללי זה עניין של היצע ובקוש BMW זה קצת בעיה ביד שניה למצוא , בדכ רוב העסקאות מתבצעות רדך מגרשים .

אני יכול להעיד שברכישת S500 וA6 וC200 המחיר היה נמוך משמעותית מהמחירון בכ20 אחוז במרצדסים ו30 באודי אני מניח שזה תקף גם לBMW

בהצלחה עם 645 רכב חלומי ,אני מניח שזה עם המנוע הקודם כ360 סוסים , מכיר אותו מסדרה 7 הישנה זה מנוע אדיר עד לא מזמן המנוע הכי חזק אטמוספרי שנסעתי , אבל S500 החדשה זה ליגה אחרת .

פורסם

בנוסף, יש 645 שהגיעו דרך יבוא משני מארה"ב ולא דרך קמור ולכן יתכן והן מתומחרות זול יותר, אם כאלו נמכרו בחודש הקודם, אזי לוי יצחק לוקח את ממוצע העסקאות של החודש הקודם ועל פיו קובע את המחירון של החודש הנוכחי.

מדוע מתומחרות זול יותר כמשומשות?

אלה שהובאו מארה"ב אכן זולות בעשרות ואפילו מאות אלפי ש"ח, אבל אני לא רואה סיבה שכשהן נמכרות כמשומשות שכבר לא באחריות, יהיה הבדל.

אגב, מצפיה בהרבה מודעות של מרצדס ביד 2, יש תופעה מעניינת.

יש כאלה שכתוב "יחידה בארץ, יבוא אישי".

ויש כאלה שכתוב "נקנתה מכלמוביל, לא יבוא אישי".

כלומר, מי שקנה מיבוא אישי רואה בכך יתרון, ולהיפך.

פורסם

היתרון הוא לטובת היבואן שכן אתה יודע שהמודל נכון ונרשם לפי השיטה בארץ

כנל לדביי המכלולים והתוספות בחול לא תמיד זה אותו רכב בדיוק.

זאת דעתי לפחות

פורסם

מנסיון שלי, דווקא בדגמי ב.מ.וו לוי יצחק לא רחוק מהמציאות.

אתה אופטימי בטירוף. באמת נראה לך שמלוי יצחק לוקחים ממוצע עסקאות ועושים חישובים ושינויים? יש להם נוסחה, המחירון יורד כל חודש לפי הנוסחה וזהו. בב.מ.וו ובכל היוקרתיות מחירי המחירון לרוב רחוקים מאוד מהמציאות. במקרים רבים קשה מאוד למכור מכוניות יוקרה וזה מוריד מאוד את המחיר.

הביטוח תמיד ישלם מתחת למחירו ןולגביי רכבים כאלו יד שניה המחירון לא רלוונטי אני יכול לומר לך שהייתה לאימי 320 4 דלתות מודל 2003 יד ראשונה 60K , בקושי נסעה ושילמו לנו עליה פחות 20 K מהמחירון המשוקלל , שילמו מחירון רגיל וזהו וגם זה היה לנו בעיה להשיג ...

אין שום סיבה שהביטוח ישלם מתחת למחירון. ברור שהוא ינסה לעשות את זה, אבל אתה צריך להיות מספיק חזק בשביל לעמוד על שלך. הרכב ב-99% מהמקרים מבוטח לפי המחירון ולכן צריך לקבל את מלוא הסכום. במעמד חידוש הביטוח אתם צריכים לבקש לקבוע את הפוליסה לפי המחירון המשוקלל וזהו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עידכון קצר,

הספקתי לתפוס מוכר אחד, דורש 90,000(!) מעל המחירון, אומר שגם הוא קנה מעל המחירון ושבצורה כללית הרכבים האלו נמכרים בהרבה מעל למחירון (מה שתואם את המחירים הגבוהים שהמוכרים האחרים בלוחות מבקשים על הרכב הספציפי).

טוען גם שיש תוספות רבות לרכב בשווי מוערך של יותר מ- 100,000 שקל, עם קבלות והערכת שמאי.

אני מקווה שאספיק לראות את הרכב בימים הקרובים ולספר עוד.

אני עדיין לא ממש סגור לגבי מה לעשות עם עניין המחיר הנדרש, מחיר המחירון והמחיר שהביטוח ישלם במקרה שקורה משהו.

פורסם

ניסית במחלקת הטרייד אין של קמור? גם לראות אם יש להם רכב וגם מה דעתם על המחיר?

אם אתה באמת רציני (לא שאני מפקפק) שלח לי פרטים בפרטי ואני אקשר אותך לחבר שנוהג על 650. הוא בקיא מאוד בסדרת ה-6 אבל אני לא רוצה להטריד אותו סתם.

פורסם

הכל טוב ויפה - אל תשקח לראות מה החלופות שיכולות לבוא בחשבון בתקציב המוגדל הזה.

מרצדס/אודי/יגואר - בטח לא חסר.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

זה בדיוק העניין, לא יודע אם אני כל כך רוצה להגדיל את התקציב עד כדי כך.

מה שמאד קסם לי מראש שזה העניין ש- 645 משנת 2004 עולה עד 300K, מה שהופך אותה לקנייה דיי כדאית (לפחות בשבילי) ביחס להשקעה.

350K ומעלה באמת מכניסים עוד לא מעט מכוניות מעניינות לעסק.

פורסם
ניסית במחלקת הטרייד אין של קמור? גם לראות אם יש להם רכב וגם מה דעתם על המחיר?

אם אתה באמת רציני (לא שאני מפקפק) שלח לי פרטים בפרטי ואני אקשר אותך לחבר שנוהג על 650. הוא בקיא מאוד בסדרת ה-6 אבל אני לא רוצה להטריד אותו סתם.

לא ניסיתי במחלקת הטרייד אין של קמור. הם מפרסמים את הרכבים למכירה שלהם איפשהו?

אני דיי מכוון על שנת 2004, בגלל מחיר המחירון הפחות או יותר נוח (לי זה נשמע אפילו מחיר מציאה (המחירון) לרכב כזה ), אז אני לא יודע מה הסיכויים שיש להם בדיוק את הדגם הנ"ל.

אם אני מסתכל גם על שנת 2005, יש עוד מקבץ יפה של מכוניות שנכנסות לתקציב.

תודה על ההצעה לקישור, אבל כרגע באמת לא נראה לי שכדאי להטריח אף אחד. אם וכאשר אני אעמוד במצב של ממש לפני קנייה של 645 יכול מאד להיות שאני אנצל את ההצעה שלך :)

פורסם

הגעתי ללינק הזה גם קודם, אבל הכל נראה לינקים שבורים (אצלי לפחות) ולא ראיתי שום רשימת רכבים...

אנסה לשלוח - תודה.

• תוכן חדש...