Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב ידיעתי היו 3 גרסאות של המאזדה 6:

2003-2005

2006-2008

ו-2008 ומעלה

מה ההבדלים בין הגרסאות השונות? והאם ישנם סימני היכר ברורים לכל גרסה?

האם גם יש הבדלים בין השנים בתוך אותן גרסאות (לדוגמא אבזור שונה, בקרת יציבות, מספר כריות אויר)?

ושאלה אחרונה, האם רכב משנתון 2006 תמיד יהיה מהגרסה השנייה, או שיש גם 2006 שהם מהישנה יותר (לדוגמא, רכב שעלה לכביש ביוני 2005 והוא שנתון 2006 - האם ייתכן שהוא שייך לגרסה של 2003-2005)?

פורסם

לכל הגרסאות מספר כריות אויר זהה

גרסת EXECUTIVE לוקה בבקרת אחיזה וג'אנטים + כל מיני שטויות

גרסת PREMIUM הכי מאובזרת ומנוע שונה

גרסה לאחר מתיחת הפנים ויזואלית מתאפיינת באגזוז מפוצל

בכלליות יש הרבה מאוד הבדלים, יקח הרבה לתאר את כולם בכל הגרסאות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

תיקון טעות, למה שנאמר מעליי, יש 3 גרסאות :

דגם EXECUTIVE - טאסות, מידת צמיגים 15', ריפוד שונה. רמת גימור הפשוטה ביותר.

דגם LUXURY - מגיע עם חישוקי מגנזיום, מידת צמיגים 16', ריפוד שונה.

דגם PREMIUM - רמת גימור מקסימאלית, נפח מנוע 2.3, ריפודי עור, גג נפתח, חישוקים 17'.

בדגמים של שנת 2006 היו שינויים בפנסים הקדמיים, האחוריים, ריפוד פנים שונה, אגזוז מפוצל.

כמובן שיש עוד הבדלים שאינני זוכר.

בהצלחה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
תיקון טעות, למה שנאמר מעליי, יש 3 גרסאות :

דגם EXECUTIVE - טאסות, מידת צמיגים 15', ריפוד שונה. רמת גימור הפשוטה ביותר.

דגם LUXURY - מגיע עם חישוקי מגנזיום, מידת צמיגים 16', ריפוד שונה.

דגם PREMIUM - רמת גימור מקסימאלית, נפח מנוע 2.3, ריפודי עור, גג נפתח, חישוקים 17'.

בדגמים של שנת 2006 היו שינויים בפנסים הקדמיים, האחוריים, ריפוד פנים שונה, אגזוז מפוצל.

כמובן שיש עוד הבדלים שאינני זוכר.

בהצלחה.

100%

+1

פורסם

סליחה שאני מתעלק ככה על הנושא אבל הבחנתי בכמה מאזדה 6 עם פנסים שנראים טיפה שחורים יותר,עכשיו אני יודע שזה לא עבודת יד של הבעלים כי חלק מהמאזדות האלה שראיתי היו תחת חברות עבודה נוסף לציין שלא היה להם מגנזיום ולא סאנרוף,על איזה דגם מדובר ומה המנוע שלו אם אפשר לדעת,תודה מראש.

פורסם

אכן פנסים אחוריים שחורים היו בדור מחודש.

בדור ראשון הם נוצצים.

אמרו שבדור מחודש מתלים פחות מרסקי עצמות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
סליחה שאני מתעלק ככה על הנושא אבל הבחנתי בכמה מאזדה 6 עם פנסים שנראים טיפה שחורים יותר,עכשיו אני יודע שזה לא עבודת יד של הבעלים כי חלק מהמאזדות האלה שראיתי היו תחת חברות עבודה נוסף לציין שלא היה להם מגנזיום ולא סאנרוף,על איזה דגם מדובר ומה המנוע שלו אם אפשר לדעת,תודה מראש.

הפנסיים השחוריים עלייהם, בשנתון 2006 ומעלה הגיעו מקוריים, גם מאחורה וגם מקדימה.

אם לא היו חישוקי מגנזיום, אזי מדובר על גרסת EXECUTIVE, כלומר רמת גימור זולה ביותר.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ

היום הזמנתי למנהל החברה שלי את MAZDA 6 PREMIUM, מנוע 2,500 סמ''ק 170 כ''ס, דגם 2008.

תיבה אוטומטית 5 הילוכים, צבע כסף, סלון עור שחור. יש את כל התוספות חוץ ממסך GPS (תוספת 7,000 ש''ח). צמיגים רחבים בחתך "17 וכל התוספות השפויות. מחיר הרכב 174,000 ש''ח + אגרת רישוי. הבטיחו עד תחילת אוגוסט.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...