Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם דגם זה נחשב למוצלח יותר מדגם ה 2300 טורבו??

מה היתרונות והחסרונות של רכב זה ומדוע הוא מאוד זול במחירון יד 2

בתודה רבה!!

פורסם

אין חיה כזו.

גם לדגמי ה 3.0 היה מגדש טורבו,כמו לכל דגמי הסאאב 9-5.

מנוע ה 3.0 נלקח מהאופל אומגה,אגב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לכול רכבי יוקרה ישנה ירידת ערך עסיסית. סאאב נחשב בארץ לרכב הלא אמין במיוחד. ביד2 מצאתי הודעות נוסח "הרכב עבר ברשותי 10.000 ק"מ ולאחר השקעה של 20.000 ש"ח אני מוכר אותו". לרכבים מקבוצה זו, כמו למשל רובר75 או וולוו 80 ישנו לפחות המראה המפואר. ואילו סאאב נראה כמו איזה משפחתית רגילה בעלת מימדים גדולים.

פורסם

א. ד"ר פוליצ'וק - אני לא יודע דוקטור במה אתה, אבל במכוניות אתה לא מבין כ"כ, אני מציע שאם אתה לא יודע לא תגיב.

ב. סאאב לא קונים עם מנוע 3.0 זה מנוע לא טוב שמקורו כפי שאמר חן פרחי מהאופל אומגה. המנוע הטוב והמומלץ הוא מנוע ה-2.3 (אם או בלי טורבו) ישנם גם מנועי 2.0 שגם הם בסדר. בכל מקרה, לכל שאלה בנוגע לסאאב עדיף שתפנה לקומונה של מועדון סאאב בתפוז.

פורסם

אכן, המכונית הירושלמית נראית כמציאה על פניו..

יחד עם זאת - הסטטיסטיקה לא ממש מעודדת :http://www.carsurvey.org/model_SAAB_9-5.html

HFturbo

פורסם

הדגם מאוד מסובך לטיפול, ה-2300 הרבה יותר מתאים לרכב, מה-2000 נמכרו בודדות בלבד.

דגם ה-3.0 פותח במיוחד לשוק האמריקאי האוהב מנועים עתירים סמקי"ם.

מי שרוצה לקנות את הרכב שידע שאין הרבה מוסכים / מכונאים עם ידע מספיק כדי לטפל ברכב הנ"ל וגם מי שיודע, לא בהכרח ירצה להכניס את הראש למיטה חולה.

רוצים דוגמא?

על מנת להחליף את רצועת התזמון ברכב הנ"ל מומלץ להוציא את המנוע...

בקיצור, יש סיבה למחיר הנמוך. לדעתי - להרפתקנים / סבלנים / עשירים בלבד.

ולד"ר פוליצ'ק: התגובות שלך היו יכולות להצחיק אותי, אם לא הייתי חושב שיהיו אנשים שיקחו אותן ברצינות...:lol:

ולידיעתך אחד היתרונות הגדולים של סאאב היא הסולידיות של הרכב ולכן היא מוצאת מעריצים בקרב אילו שחפצים ברכב יוקרה ללא ה-Show Off.

מעבר לכך אם יש רכב שאני יכול להמליץ עליו עוד פחות מהסאאב 9-5 Griffin זה הרובר 75.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סולידיות זה דבר שמאוד תלוי בתרבות של חברה כזאת או אחרת. לדעתי עצם הרעיון של כול חפץ יוקרה הוא להיות שונה בעיצובו מחפץ רגיל. רכבי היוקרה מתהדרים לאו דווקא בגודלן. כך לרכב כמו יסוזו למשל יכול להיות די גדול, אך איש לא יחשוב שמדובר ברכב סולידי. ואילו פורשה איננה גדולה מימדים כלל וכלל. אחד המאפיינים של רכב יוקרה אמור להתבטה בשוני החיצוני, לעיטים אף צעקני. לרובר 75 יש את זה בגדול. גם לוולוו לא חסר. ולגבי סאאב... הכול טעם אישי. אני למשל לא הייתי שם לב ברחוב על סאאב. יש שיגידו שהסולידיות האמיתית לא צריכה להיות צעקנית. הכול תלוי בערכים שמקובלים בתרבות. עם אחד הערכים של תרבות מסויימת למשל היא לרדת ולהשפיל את בן השיחה, אז לדעתי הערכים השוודיים של סולידיות הם לא ממש במקום.

• תוכן חדש...