Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אני מתלבט האם ללכת על האוטו הנ"ל,אני אשמח להצעות בעד\נגד.

מצורף לינק לרכב.

תודה מראש לכל העוזרים,אדיר.

פורסם

אחי אני לא ממליץ לקנות את הסובארו אימפרזה 1600 היא נראת טוב אבל הביצוכים שלה על הפנים אני הייתי ממליץ על מאזדה 3

פורסם

האמת מחיר מצויין. אם הרכב במצב טוב הייתי שוקל- אומנם הרכב לא ביצועיסט אבל לא חסר לו כח. חוץ מזה אני לא בטוח שביצועים הם בראש סדר החשיבות של פותח השרשור. ממליץ על בדיקת הרכב ונסיעת מבחן.

בהצלחה

סעו בזהירות!8)

פורסם

אישית לא הייתי רוכש רכב שעבר 40K ק"מ בשנה.

לא רואה סיבה מדוע לרכוש מחברת השכרה- כל האחזקה של הרכב במהלך השנתיים היתה ברמה הכי ירודה שיש כדי לחסוך עלויות.

וזכור- מי שקונה בזול משלם ביוקר...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המחיר חשוד. האם הרכב עבר תאונה?

אני מקווה שאתה מבין שלא כך ייראה הרכב.

אני דווקא מאוד מספמט את הרכב; לטעמי מושביו נוחים, תפעולו נוח, והוא זריז דיו לצרכים יום-יומיים, אם כי צפוף מעט. כמה כ"א יש לו? (אני מקווה שלפחות ארבע)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות המהירות.

המחיר הוא מחיר מבצע לרכבים שלהם עכשיו,לא רכבים אחרי תאונה או משהו כזה שהם מוכנים למכור אותם במחיר זנות.

ברור לי שלא כך יראה הרכב אבל הבנתי שיש להם מבחר דיי גדול כך שאני אנסה ללכת על האקסמפלר הטוב ביותר שאני אמצא.

לבחור שאמר שהוא לא מבין למה לקנות מחברת השכרה-תמצא לי רכב שנת 2006 ב 30K מתחת למחירון אני קונה אותו מחר בבוקר+ 5% תיווך בשבילך... ;-)

ההתייעצות שלי לא הייתה לגביי דגם הרכב,אני מספיק מכיר טוב את הרכב עצמו,יודע את היתרונות והחסרונות וכל זה נשקל.

השאלה שלי האם כדאי לקחת רכב מהשכרה? הם מתחייבים לשנה אחריות על מנוע+גיר,כמובן שהרכב יבדק לפניי.

לגביי הקילומטר שהרכב עבר,אני מניח שאם אני אקח את הרכב זה יהיה לטווח של 5-6 שנים לפחות ואני מניח שהממוצע יתקזז מבחינת הקילומטר,אני נוסע בסביבות 12-15 קילומטר בשנה כך שהממוצע ירד לסביבות ה 20K קילומטר לשנה.

אשמח לעוד חוות דעת,תודה.

פורסם

תשמע, אף אחד לא יכול ליעץ לך שום דבר עד שלא תבקש עיצה לגבי רכב ספציפי. מה שרשום אצלהם באתר ומה שיש בפועל זה שני דברים שונים. האתר רק "מזמין" אותך להכנס אליהם לסוכנות, אין שם שום מידע לגבי תאונות טיפולים או כל מידע אחר. תלך אליהם ותבחר רכב ספציפי, קח אותו לבדיקה ואז תבקש חוות דעת.

האם (בכלליות) לרכוש מחברת השכרה? - כן.

האם (בכלליות) לרכוש אימפרזה? - כן.

"האם ללכת על האוטו הזה"? - אין באתר תמונה או מספר רישוי של רכב ספציפי, מבחינתי זאת סתם פרסומת ללא תוכן קונקרטי. יכול להיות שמדובר על "מבחר" של 100 מכוניות, מבינהם אחת יכולה להיות המציאה של החיים ואחרת גרוטאה מתפרקת. מבחינה הזאת האתר של אוויס הוא הכי עדיף מכולם, יש שם לפחות מכוניות אמיתיות ולא "מבחר" (מילה האהובה על מגרשים).

דרך אגב, בתמונה רואים אימפרזה 2.0 ליטר 4X4 :lol:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...