Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור עצוב עצוב...

נקווה שיהיה לו סוף טוב. קשה להתאושש מהתהפכות בלי נפגעים - אני זוכר כמה זמן לקח לי אחרי כל התהפכות להביא שוב את עצמי לנהוג על הקצה... אז בטח כשיש נפגעים ועל אחת כמה וכמה כשאתה חש אחראי למות חבר.

אני מאחל לו שיצא מזה - למרות שנראה לי שזה משהו שלא מתאוששים מנו בצורה מלאה לעולם.

אם הוא יוכל לנהוג עוד פעם על קצה גבול היכולת של המכונית (והוא חייב להסתכן כדי לנצח) - זה באמת יהיה צעד אמיץ מאוד מבחינתו.

אלון

פורסם

אלון

נזכרתי בזה שהחבר שלי נסע איתך באותו יום ומצא עצמו מבלה במכונת כביסה.

הוא מדחיק את האירוע ועדיין לא מבין כמה מזל היה לו!

לדעתי הם לא מסתכנים בשביל לנצח אין סיכוי שהם יעזרו במזלם הטוב שיאיר להם פנים, המחיר כבד מידי.

אולי הצעירים יעשו שטויות כאלו בשביל הישג חד פעמי אך אני לא רואה את לואב לוקח סיכונים.

מאותה סיבה אני לא משתתף יותר עם הרכב שלי אני נוסע קבוע על גבול היכולת של הרכב ומחכה למזל שיחליט לנטוש אותי.

לא שווה!

אהוד

פורסם

אהוד,

איך אפשר לנצח אם לא נוסעים על הקצה של היכולת?

הרי תמיד יהיה נהג שכן מוכן לנהוג על הקצה. אז מה, נחכה שהוא יטעה?

אולי זו אסטרטגיה טובה לראלי ארוך (WRC-נניח) 230 ק"מ ומעלה - אבל במירוצים קצרים שאנו עושים פה (כ 40 ק"מ בממוצע לתחרות) זה לא יכול להביא מקום ראשון. עובדה שגם אתה עם רכב שהיה יחסית נחות בקטגוריה, נאלצת לתת מעצמך יותר ועד הקצה כדי לחפות על חיסרון הרכב. לא כך? אתה חושב אחרת?

אלון

פורסם

אלון על אחת כמה וכמה במירוצים שלנו אין שום סיבה להתאבד

לדעתי וזה מנסיוני האישי (והמר) כאשר הנהג מחליט לקחת סיכונים הוא מפחית את רמת הריכוז שלו או במילים אחרות מקצר את זמן הריכוז. ריכוז הוא כמו כושר צריך להתאמן בכדי להיות מרוכזים למשך זמן ארוך (10 דקות זה זמן די ארוך ברמות הריכוז שהנהגים מגיעים אליה) העניין הוא שלנסוע על המגבלות של הרכב זה עדיין לא נחשב סיכון לדעתי (ברכבי מרוץ מהשורה הראשונה!) הבעיה מתחילה כאשר חוצים את הגבול ואז העניין מתחיל להשען על המזל והנהג יודע זאת וזה לדעתי בסופו של דבר לא משתלם.

מובן שיכלתי להמשיך ולתת בגז עם הסובארו האלופה שלי שעברה 10 מירוצים עם חיזוקי ברגים בלבד ממרוץ למרוץ אבל הרגשתי שאני יותר מודאג מאשר נהנה אזי חדלתי

שקלתי לנסוע יותר לאט אבל היו צוחקים עלי שאני מחפש חניה!

פורסם
עד כמה שזכור לי, מרקו מרטין נהג בפיז'ו 307CC בתאונה, אני טועה?

אסף

כן גם אני זוכר משהו כזה.

הוא היה בקבוצה עם גרונהולם (שהיה גם בפז'ו), אני חושב.

פורסם

אבל ברצינות, בטח מאוד קשה לו לחיות עם ההרגשה הזאאת של האשמה.

קשה לבן אדם להתאושש מזה, ועוד לחזור לנהיגת ראלי.

אני מקווה בשבילו שיצליח, אבל זה משהו שכנראה הוא לא יתגבר עליו באופן מלא אף פעם.

• תוכן חדש...