Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו די אל שנת 93 אני לקחתי אותו לפני כמה זמן למוסך להחליף את המזגן הוא הביא לי מזגן חדש , ליתר דיוק מזגן יד שניה..

עכשיו תוך שבוע המזגן הזה לא עושה כלום ומוציא רק אוויר ולא מקרר , שבוע שעבר נסעתי ברכב והמנוע התחיל לעלות עשן אז לקחתי למוסך והוא אומר שיש לי חור ברדיאטור ... והוא רוצה על זה 2000 ומשו שקל ועכשיו בקשר לטענה שלי על המזגן הוא אומר לי שהיה משו עם הצינור של הקירור ורק בגלל זה זה לא פועל... עכשיו המזגן תיקנתי אותו לפחות חודש וחצי לפני שהחור נוצר אז האם הוא עובד עלי תודה.

פורסם

בדרך כלל נותנים אחריות של 3 חודשים , אז לך אליו ותן לו לשבול את הראש!

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

קודם כל תשנה את הכותרת בהתאם לכללים, כדי שלא ינעלו לך את השרשור.

דבר שני. תדייק קצת יותר, כשאתה אומר "מזגן חדש" אני מניח שהלך לך המדחס הישן, וכעת הרכיבו לך מדחס "משופץ", או מילה נרדפת "מחודש" (אני אוהב את הניסוחים האלה של הבעלי מקצוע...)

בקשר לחור בראדיאטור ,זה לא בעיה לבדוק ,פשוט תראה מאיפה יש נזילה, תמלא מים כשהמנוע קר ועובד, ותראה אם ומאיפה הנזילה, וראדיאטור חדש לא עולה 2000 שקל , אז לתקן את החור... תחשוב לבד כמה עולה , מה גם שרצוי כבר להביא רדיאטור חדש.

ייתכן שהוא התכוון שהלך הראש מנוע ,אני לא יודע ,פשוט התירוץ המטפוש שהוא נתן לך לא נראה לי קשור למקרה שלך כלל.

או שייתכן והוא התכוון חור ביחידה הפנימית של הקירור, וזה להביא אחרת מפירוק ,זה עניין של אולי 200 ש"ח מקסימוםן 300 ואני מגזים, והעבודה גם לא מסובכת פותחים את תא הכפפות מנתקים את הצינורות מהיחידה הישנה (דרך תא המנוע ) ,ככה שהעבודה הזו לוקחת אולי רבע שעה , עם הרכבת שסתום התפשטות חדש.

בקשר לצינור אני הרכבתי צינור מזגן 350 ש"ח בגלל שהקודם דלף,

דליפה זה לא בעיה לזהות תעביר יד על הצינור במיוחד בנקודות החיבור ובאזור הוונטיל, ותבדוק שהצינור לא שמנוני, אם כן אז בורח גז.

ודבר אחרון בקשר לעשן מהמנוע, ייתכן שיש כשל במערכת הקירור, תבדוק את הדברים הבאים

ראדיאטור סתום, תבדוק שהרשת חמה במידה שווה בכל המקומות (אחרי שנסעת עם הרכב וכעת הוא כבוי!!!!!)

משאבת מים דולפת, או רצועה מחליקה.

תרמוסטט תפוס (או , לא תקין) בדיקה נעשית ע"י בדיקת חום הצינור העליון והתחתון של הראדיאטור הם צריכים להיות חמים במידה שווה, אם אחד חם יותר משמע שהטרמוסטט תפוס במצב סגור.

יוניט מאוורר לא עובד, אם המאוורר שלך הוא מכאני אז שחבר יתפוס את המאוורר ותניע את הרכב, הרכב יתחמם מהר ואז תבדוק שבחצי סקלה של החום המאוורר החשמלי מופעל, אם לא אז ייתכן והיוניט לא תקינה , או מנותקת, או שיש סתימה כלשהיא.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...