Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיחה אם דני עכשו התלבטתי האם לענות או לא אך רבותי לשבת מאחורי המסך ולהביט ולא להאמין...אתם מאחורי המקלדת שופכים רפש -זבל כי הרי המסך קולט הכל אז..

לאלו שקללו בפורום--חרה להזדיין האם אלו מילים בעברית ואם כן מקומם לא בפורום שמכבד עצמו!!ההנהלה הורידה בעבר על פחות מזה-ולבעל הפה המלוכלך האם כאשר ישבת מולי בביתי שלי והעזת לאכול מצלחתי אצלי איך ניתן לקרוא לזה ??

אז כך- בהחלט על כולנו לעבור מדי פעם השתלמות ביחסי אנוש גם עלי -כנראה..אתם יודעים כל אדם באשר הוא בכלל אם הוא

מודע למגרעותיו 50 אחוזים זה כבר בדרך למושלם

במשך 15 שנה של עבודה רק בתחום האיבחון נתקלים בלא מעט טיפוסים לקוחות ולעיתים אף נדבקים סטיגמות ..

בכל שנות עבודתי במכפלות של ימים חודשים ושנים עברו אלפי לקוחות במעבדה.

סביר להניח שמתוכם לא ריציתי את דעתם של אחוזים מסוימים אך לראיה העסק שמושתת רק על איבחון לא מוסך רק דיאגנוסטיקה חי וקיים [למותר לציין כמה עסקים שניסו וקרסו אם השנים או ששינו יעדם ונעשו לחשמלאים]-תזכרו לא מצברים לא נורות לא סטרטרים רק איבחון כאשר כל יום בממוצע5 כלי רכב.-כאשר כל מקרה ניהיה מורכב ומחייב השקעה כספית ולימודים ושידרוגים ועוד כהנה וכהנה.

אני מבין שכל מי ש בפורום זה מגדיר עצמו תותח ואו מומחה ואו מבין ענין ועל פי אלו- אתם פוסקים וקובעים..ושמעתי ונכון ראיתי.

אני חושב שמפורום ל בעלי יקצוע ניתן יהיה לבצע שינוי ביעוד לפסיכולוגיה וניתוח אופי!! בזה מקצתכם מעולים!!

ולמקרה דנן-הרכב היגע למעבדה מפורק כאשר הלקוח הסביר שהוא מבצע איטום בדלתות מתחת לדשבורד מתחת לכיסאות ועוד כהנה וכהנה..בדיעבד יתכן שלא הייתי צריך ברכב הנל לגעת!!

תלונת הלקוח רכב בחרום לוח שעונים לא מקורי !!

בבדיקה בסורק ממוחשב -תקלת מחשב גיר תקלת מחשב מנוע -ותקלה בלוח שעונים...מענין לאן אתם המליזים לאיזה כיוון אתם הייתם הולכים כאשר ברכב יש כמעט בכל מערכת תקלה -כמה זמן אתם הייתם מקדישים האם הייתם מוחקים ומקוים לטוב או פותחים ספר מקורי ובודקים???

כל הבדיקות הובילו למחשב מנוע וגיר-מיקומם מתחת לוישרים-בפתיחת המחשבים התגלו קורוזיה -מים -בנוסף נאמר ללקוח שזה כתוצאה ממרזבים סתומים-

כמה אתם הייתם לוקחים בעבור מחשב מנוע וגיר -תיקון ואו החלפה מפרוק..?????????????

תיקנתי אחד והחלפתי את השני הודעתי ללקוח שאני מתעקב על מנת ולחסוך ללקוח עלויות-מענין!!

את הלוח שלחתי למכוון מאחר והלוח היה בעבר אצלו..

הלוח חזר והורכב לרכב-והלקוח שילם..

אמת בטלפון הודיע על תקלת חלונות חשמל ומראות-מאחר והייתי עסוק נשלח למוסך רון תוך כדי השערה לקונפורד-

ידידי רון בבדיקה הודיע לי שהבעיה בלוח ועל מנת ולחסוך ללקוח פרוק אצלי והמתנה נשלח ישירות למכוון שתיקן את הלוח ואכן לקח בעבור קידוד מפתחות נוספים.

אז מה היה לנו שני מחשבים איבחון עבודה וניסיון לחסוך ללקוח עלויות -אחד רכב שנראה מפורק כולו -מלא אילתורים של בעל הרכב שבשביל עצמו תותח מבין עינין ויודע מה הוא עושה -אתם זוכרים איטום הרכב כנגד רעשים??!!!

כאשר הלקוח התלונן אודות הנעה כפולה?? נקבע לו תור ..

רבותי למה שאתם קובעים תור לרופא שיניים אתם מגיעים וכאשר אין באפשרותכם אתם מודיעים--למה --אז פעם אחת וכעבור שלוש שבועות פעם שניה וכעבור שבוע היגיע בפתאומיות הייתי עסוק וקבענו ליום ראשון שאחריו...אתם סופרים??

ושוב לא קבלתי כלי רכב אחרים וחיכיתי כמו מ..

לאחר תום האחריות הודעתי לו בעת שיחת הטלפון שאין אחריות ואני לא מוכן לעבוד על ברכב שלו כולל בתשלום-כמו שהוא היציע לי!!

זהוא עד כאן ..

גדולה התדהמה שמרביתכם במיוחד המליזים שצצים כרגע עוד בעבר הקרוב התיעצו ושאלו ובקשו עזרה -מענין ??

אני חושב -הנהלה -וכאן אתם תחליטו -האם יש גבול ומהו ??

מילה לסיום ואני לא אוסיף יותר בנושא ולא משנה עד כמה ימשך שרשור זה-אף אחד מכם הקוראים לעולם ואולי מזה השרשור תלמדו -לעולם על תקבעו מיהו בעל המיקצוע ועד כמה מיקצועי הוא וןבטח האם אמין הוא -אלה- לפני קביעות שכאלו תבדקו ותפשפשו היטב בעצמכם ותיהיו שלמים אם עצמכם בלבד בדיוק כמו שאני שלם אם עצמי במקרה זה!!

איל

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולמקרה דנן-הרכב היגע למעבדה מפורק (הרכב הגיע אם חיפוי מתחת להגה מפורק. וכל שאר הרכב מורכב!)

כאשר הלקוח הסביר שהוא מבצע איטום בדלתות מתחת לדשבורד מתחת לכיסאות ועוד כהנה וכהנה..בדיעבד יתכן שלא הייתי צריך ברכב הנל לגעת!! (הייתי שמח לדעת איזה סיבה יש לעובדה שהרכב עובר פרויקט בידוד?. ולחוסר רצון לגעת ברכב?,

לא היה קשר לעבודה שלי ותקלה. כי היא התחילה לפני שאני התחלתי לגעת באזורים האלו! וכמו שגילינו שהיא קשורה לדבר אחד בלבד. לקודנית ולמחשב רכב.)

תלונת הלקוח רכב בחרום לוח שעונים לא מקורי !!

בבדיקה בסורק ממוחשב -תקלת מחשב גיר תקלת מחשב מנוע -ותקלה בלוח שעונים... מענין לאן אתם המליזים לאיזה כיוון אתם הייתם הולכים כאשר ברכב יש כמעט בכל מערכת תקלה -כמה זמן אתם הייתם מקדישים האם הייתם מוחקים ומקוים לטוב או פותחים ספר מקורי ובודקים???

כל הבדיקות הובילו למחשב מנוע וגיר-מיקומם מתחת לוישרים-בפתיחת המחשבים התגלו קורוזיה -מים -בנוסף נאמר ללקוח שזה כתוצאה ממרזבים סתומים-

כמה אתם הייתם לוקחים בעבור מחשב מנוע וגיר -תיקון ואו החלפה מפרוק..?????????????

תיקנתי אחד והחלפתי את השני הודעתי ללקוח שאני מתעקב על מנת ולחסוך ללקוח עלויות-מענין!!

(לא התלוננתי שזה לקח זמן כמו שלא לחצתי להוציא את הרכב! . התלוננתי על העובדה שאתה מתעסק עם המחשבים ולא מגלה שהמחשב לא מקבל חשמל! ללא קוד בקודנית)

את הלוח שלחתי למכוון מאחר והלוח היה בעבר אצלו..

הלוח חזר והורכב לרכב-(אתה מרכיב ולא בודק? שהכול עובד אחרי שינוי, ואני בסוף הרכבתי את הברגים של הלוח! למקום. וסגרתי את הפלסטיק של ההגה.) והלקוח שילם..

אמת בטלפון הודיע על תקלת חלונות חשמל ומראות-מאחר והייתי עסוק נשלח למוסך רון תוך כדי השערה לקונפורד- (השארתי לך הודעה במשיבון. ולמחרת הגעתי אילך למעבדה על הבוקר. אתה עשית ניסוי לתקן. ותענת שאתה לא אחראי למחשב קומפורט. ושאולי הוא נדפק. בגלל "כל הקומבינות שיש ברכב" ושלחת אותי למוסך שינסה לבדוק)

ידידי רון בבדיקה הודיע לי שהבעיה בלוח ועל מנת ולחסוך ללקוח פרוק אצלי והמתנה נשלח ישירות למכוון שתיקן את הלוח ואכן לקח בעבור קידוד מפתחות נוספים.

(איך הודיע לך? חבר שלי עלה על האופציה של לוח שעונים. אני דיברתי עם המכוון ואיתך. אני פרקתי את הלוחות. רון חוץ מלעזור לי לנסות לאתר מחשב. (כי לא היה לו אחד) ולחשוב על אופציות לתקלה. לא נגע ברכב. כי הכול נראה תקין!@ )

אז מה היה לנו שני מחשבים איבחון עבודה וניסיון לחסוך ללקוח עלויות -אחד רכב שנראה מפורק כולו -מלא אילתורים של בעל הרכב שבשביל עצמו תותח מבין עינין ויודע מה הוא עושה -אתם זוכרים איטום הרכב כנגד רעשים??!!! (מה קשור האיטום לקומבינות?

לפני התקלה עבדתי על הבג'ז בלבד. ואחרי שהיא התחילה (כמה שבועות אחרי שיש כבר תקלה). עבדתי על הדלתות, מכסה מנוע. וכנפיים של הרכב. ורק אחרי שהרכב היה אצלך! ואתה סדרת את התקלה של הגיר (כל הכבוד). והיתה תחרות קרובה. אז בררתי עם רון ידידי. איך לפרק את הדש בורד והכסאות . ולמנוע מהכריות איוור מלהפתח. פרקתי את הכל פנים הרכב. ועבדתי עליו. ואחרי שסיימתי וסגרתי, הלכתי לרון שבדק עם הסכנר שהכול תקין והכול כולל הכול חזר להיות תקין כמו לפני הפירוק.

ובגלל התקלה. לא התקנתי מערכת אזעקה כדי לא לגעת במערכות. ושיהיה קל לגלות את התקלה. ולא לבצע שינויים.

כולם מוזמנים להכנס לשרשור בנושא ולעבור ולראות את הכול מתועד)

כאשר הלקוח התלונן אודות הנעה כפולה?? נקבע לו תור .. (דברנו שאני יגיע כאשר יהיה לי זמן בגלל העבודה)

רבותי למה שאתם קובעים תור לרופא שיניים אתם מגיעים וכאשר אין באפשרותכם אתם מודיעים--למה --אז פעם אחת וכעבור שלוש שבועות פעם שניה וכעבור שבוע היגיע בפתאומיות הייתי עסוק וקבענו ליום ראשון שאחריו...אתם סופרים??

ושוב לא קבלתי כלי רכב אחרים וחיכיתי כמו מ.. (עם היית מחכה , למרות שלא קבענו. המינימום זה להתקשר. ולשאול איפה אני, אבל לא היה שום טלפון. )

לאחר תום האחריות הודעתי לו (אני הגעתי אליך למקום. ובשיחה פנים לפנים זה היה. שכללה המון תשבוחות על הרכב שלי. ושאתה לא מוכן לנסות לתקן. (למרות שאת התקלה הוא לא תקנת בכלל, ושתדע שעם היית בעיה בתיקון שלך והאחריות היתה עוברת. אתה צודק. אבל אתה לא תקנת את התקלה הזו בכלל.) בעת שיחת הטלפון שאין אחריות ואני לא מוכן לעבוד על ברכב שלו כולל בתשלום-כמו שהוא היציע לי!!

זהוא עד כאן ..

גדולה התדהמה שמרביתכם במיוחד המליזים שצצים כרגע עוד בעבר הקרוב התיעצו ושאלו ובקשו עזרה -מענין ??

אני חושב -הנהלה -וכאן אתם תחליטו -האם יש גבול ומהו ??

מילה לסיום ואני לא אוסיף יותר בנושא ולא משנה עד כמה ימשך שרשור זה-אף אחד מכם הקוראים לעולם ואולי מזה השרשור תלמדו -לעולם על תקבעו מיהו בעל המיקצוע ועד כמה מיקצועי הוא וןבטח האם אמין הוא -אלה- לפני קביעות שכאלו תבדקו ותפשפשו היטב בעצמכם ותיהיו שלמים אם עצמכם בלבד בדיוק כמו שאני שלם אם עצמי במקרה זה!!

איל

אייל.

תפרט בבקשה אילו קומבינות יש לי על הרכב. שאני אוכל לתקן.

והתקנת מערכת זה לא קומבינה. וכנ'ל איטום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שלום לגולשים,

צר לי מאוד באופן אישי על התפתחות העניינים, במיוחד לאור תגובת הנהלת הפורום המאוחרת.

דנו בנושא לא מעט ויש דעות מגוונות בנושא גם בקרב המנהלים כיצד אנחנו אמורים להתנהג במצבים אלו.

עקרונית, אין אנו רוצים למחוק תגובות של גולשים, ובמיוחד ותיקים ומוכרים כאשר יש להם בטן מלאה על עוסק במלאכה כלשהו, ובפורום הזה ספציפית, על מוסך, מעבדה או כל נותן שירות מענף הרכב.

ברור לנו שחוויה שלילית של גולש מנותן שירות מן הראוי שתפורסם, אך זהירות! למטבע יש שני צדדים ויש לברור בקפידה את השימוש במילים, בתאורים ובמסקנות שאליהם הגיע המתלונן.

על רגשות ותחושות אין אפשרות להתווכח וכדאי ורצוי למשוך לקו כללי של עובדות בלבד.

האמת שהדרך הטובה ביותר ללבן עניינים כאלו היא בהדברות אישית ובלתי אמצעית עם נותן השירות.

עוד אוסיף כי מספר תגובות קולניות החורגות מכללי הפורום נמחקו כליל ולהבא יתנתו הזהרות/התראות/חסימות וכו'.

תגובות נופסות ואקראיות של פותח שרשור זה נמחקו גם הם.

מעתה, בדיוק כפי שהמלצות על נותני שירות, שרשורים בסגנון יש לפתוח אך ורק בפורום אוף טופיק, אין כאן שום עניין טכני, אם תקלה נפתרת או לא קשורה להרבה גורמים ואין כאן ודאות כי מדובר בחוסר מקצועיות, במיוחד עם המתלנון אינו בעל מקצוע. חנן הסביר יפה את נושא האיתור תקלות והקשיים הנתקלים בהם בעלי המקצוע יום יום.

הנהלת הפורום שומרת לעצמה את הזכות להגן על עצמה בכל תנאי ותפעל כך שתדרש, אני מזכיר כי שרשורים והודעות יש הרבה ומנהלים פחות, לא כל הודעה יכולה להיות מיורטת מיידית או בכלל ולכן אין אנו יכולים להיות אחראיים לתוכן הודעות הגולשים.

בתקווה שהתקרית היא רק חוסר הבנה, מה שבדרך קורה, ותלובן במלואה.

danniel

• תוכן חדש...