Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמן של טעינת סוללה LAMA V3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בירשותי מסוק על שלט מיסוג LAMA V3

השאלה כמה זמן צריך להטעין את הסוללה ?

וכמה זמן המסוק אמור לרחף ?

ווהאם קיימים ארועים של הדברים האלה כמו שהיה ליפני שנתיים ברמת גן באולם ספורט

תודה לעוזרים רז...

פורסם

אהלן,

בגדול המטען המקורי של הסוללה אמור להיות אוטומטי עד כמה שאני זוכר (מפסיק ברגע שהסוללה טעונה).

מבחינת זמן הטסה,תלוי עם איזו סוללה אתה משתמש,יש את הסוללות הרגילות שנותנות עבודה משהו כמו 12-15 דקות ויש סוללות חזקות יותר שנותנות 20-25 דקות עבודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כשהיא חדשה, הסוללה המקורית (7.4V 800mah) של הלאמה V3 נותנת 10-12 דקות זמן טיסה, לכשעה של טעינה, עם המטען הכתום המקורי שלה (וזה מה שאני מניח שיש לך)

כמה זמן המסוק אצלך? כמה זמן לא הטסת?

לסוללות ליתיום יש נטיה להיחלש, ולאבד מהכח שלה אחרי שלא השתמשו בה פרק זמן ארוך.

בכל מקרה, יכול להיות שהסוללה פשוט עשתה את שלה.

ומקסימום תביא אותה עלינו ונראה מה יש לה.

לגבי אירועי ההטסה דוגמת האירוע שהיינו עושים באולם "זיסמן" בר"ג, כבר מזמן לא יצא לנו לארגן אירוע כזה, אבל ברגע שיהיה חדש, אני אעדכן.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...