Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין DEHP4950 ל DEHP5950IB.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני המכשירים הנ"ל של פיוניר נראים ונשמעים (מאנשים) הכי משתלמים וטובים בהתחשב בתקציב הנוכחי של 800 שקל +\-

האמת שהDEHP4950 גם יותר זול וגם לפי מה שאמרו לי הוא נותן הספק טוב ותמורה טובה למחיר

אשמח לקבל חוות דעת של אנשים שמבינים קצת (הרבה) יותר ממני..

תודה מראש :)

פורסם

יש לי את ה 5950IB ואני מרוצה מאוד. כמדומני אין הרבה הבדלים בינו ל 4950 חוץ מזה שב 5950 הפנל נופל ונשלף וב 4950 הכנסת והוצאת הדיסק הוא בפרונט. (המוכר הסביר לי שככה ה 5950 יותר מוגן מכניסת אבק ולכלוך לפתח של הדיסק:? לך תדע...)

ל 5950 תצוגה יותר גדולה וברורה, אבל השקע AUX הוא אחורי, קח בחשבון. מבחינת תכונות צליל לדעתי הם זהים.

פורסם

ממ טוב שורה תחתונה אני שמתי עין על ה4950 כי יש לו גם השתקה מה שאין בהמון מכשירים גם יותר מתקדמים ממנו,

וגם המחיר יותר טוב..

עכשיו השאלה היא אם כדאי לי להחליף מערכת, קיבלתי את האוטו עם Kenwood KDC-MP4023

עד כמה היא טובה? \ שווה \ חזקה

• תוכן חדש...