Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מגבר של cardinal v15

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597618

וסאב של Explosion+ תיבה

http://www.getit.co.il/Direct/19919/

יש לי רדיו דיסק JVC דגם KDG411 שהיה מוצע למכירה פעם באתר (זה לא אותו אחד חח)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1049602

ומאחורה יש לי פיונר 130W ומקדימה מקוריים של האוטו שאותם אני שוקל להחליף השאלה אם כדי ובמה?!?

ד"א יש לי דייהטסו שריד 93 :roll:

פורסם

אתה יכול לחפש סט קומפוננט נחמד ולשים מקדימה...

לישלוח שני ערוצים לקומפוננט ושניים בגישור לסאב ואת הפאיונר האחוריים לחבר ישירות למערכת .

ניראה לי יהיה נחמד מאוד...

פורסם

מתאים לך כל רמקול שלא יעלה את ה200 שקל

פשוט מעל חבל להשקיע על מערכת כזאת

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

סליחה שלא הייתי פה ביומיים האחרונים...

אני שמח שהמערכת שלי הפכה לבדיחה פה אבל לא כל אחד יכול להשקיע 3K+ על מערכת ותאמת גם לא שווה לשים בדייהטסו 93 מערכת כזאת.

מלבד זאת התקציב בסביבות 400-500 שח

פורסם

אם היתי מסתפק במערכת בשווי 3000ש"ח, היתי הופך לבן אדם הכי מאושר.

אך בנתיים עלות המערכת כבר עברה את 8000ש"ח, וזה לא מתקרב לסוף, כל פעם בא לך לשדרג משהו, להחליף, אין לזה סוף.

תחליט מה אתה רוצה, סתם שיהוי לך בומים באוטו, או שיהיה לך מוזיקה באוטו.

לא חובה לקנות הכל ביום אחד, להכנס לחובות כדי לקנית חלקי מערכת, הכל אפשר לעשות לעט לעט, אני היתי הולך על חלקים משומשים, אתה מקבל מוצר בחצי המחיר, אך רמת האיכות היא הרבה יותר גבוהה מרמת חלקים שכבר רכשת, אל תשמע את אלה שצוחקים עלך, תאמין לי עוד לפני חצי שנה, שנה, הם ישבו כאן עם כמעט אותה מערכת כמו יש לך היום, רק היום הם כאילו הפחו למקצוענים.

בהצלחה.

פורסם

הבעיה שאת הגלגל אי אפשר להחזיר.. וכרגע אין לי תכסף להשקיע על מערכת רצינית... אז אני מחפש פתרונות לעכשיו איזה רמקולים כדי להוסיף מקדימה ומאחורה אם בכלל?

פורסם

בתקציב של 400-500 לדעתי אין שום דבר, מורל לא נחשב, אני בכלל לא חושב שמוצרי מורל שווים את הכסף שדורשים עבורם.

גש ללוח מכירה, תעשה טיול, בתקציב איזה 700 אולי 600 יש לבחרתך כמה סטים.

איזה סט?! תחליט כבר אתה, אני לא מכיר את הטעם המוזיקלי שלך, אבל אל תמהר, זה לא יתכיל לנגן לך יותר טוב ויותר מהר.

פורסם

איזה לוח מכירה? באתר? בזאפ? או יד 2?

טעם מוזיקלי ראפ והאוסים לפעמים גם טראנסים

אי אפשר למצוא משו טוב במחיר 400-500?

פורסם

בוודאי שכאן באתר.

נו בבקשה, אתה שומע את אותו סוג מוזיקה, שאני שומע, כלומר מוזיקה אלקטרונית.

אתה צריך קומפוננט אגרסיבי, מהיר, פאנץי.

אני לא רוצה להגיד לך דגמים ספיציפים, אני אגיד לך חברות, וכבר שם תחפש את הדגם לפי התקציב.

1) FOCAL אני חולה על פוקל, אין כמו פוקל, הכל יחסי אתה מבין, נכון?! :) פוקל שווה כל שקל ששלמו עבורו.

2) Rockford שמעתי כמה פעמים, אפילו סידרות לא גבוהות נותנים לך תמורה מצוינת.

תראה יש ממה לבחור, צריך לחפש.

אני אומר לך שוב, לדעתי אין קומפוננט טוב 400 שקל.

לכן אל תבזבז את ה400 שיש לך, אל תקנה סתם דבר, בעוד שבוע, שבועיים, אן אפילו חודש, תוסיף עוד איזה 300ש"ח, ואז תקבל סט טוב, היתי אומר אפילו מצוין!!! כי 800ש"ח זה סכום טוב בשביל לקנות סט משומש שעלות שלו חדש בחנות באזור 1500 לפחות.

P.S עוד דבר חשוב, בשביל שהכל ינגן לך טוב, צריך התקנה רצינית, כולל איטום.

• תוכן חדש...