Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם מכשירי DVD עם מסך הנשלף מגוף המכשיר. בתמונות לא ברור מספיק האם למסך יש מקום להפתח כלפי מעלה.

בנוסף, יש מכשירי DVD "דאבל דין" (2DIN) שמתיישבים במקום הרדיו המקורי ותא האחסון שמתחתיו. שוב, גם כאן לא ברור האם זה אפשרי.

פתרון נוסף הוא מסך הנפתח מהתקרה.

אני מציע לך לפנות לסדנת התקנות טובה ומקצועית, שם יוכלו להתאים לך מכשיר במסגרת התקציב.

עצה שנייה היא להמתין ולראות אם מגיעות עוד תגובות מתוך נסיון של אנשים עם הרכב.

ולהבא נא להוסיף את מסגרת התקציב. יש מסכים במאות בודדות ויש כאלה בעשרות אלפים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה איתמר.

התקציב הוא לא כל כך משנה עכשיו הבעיה היא שאני רוצה לדעת אם בכלל אפשר לשים ואני מתכוון למקום של הרדיו דיסק ולמקום אחסון שמתחתיו אם יש מקום.

פורסם

אם אתה אומר שהתקציב לא משנה אז כמעט אין דבר שלא ניתן לעשות השאלה בכמה $$$ אתה מוכן להשקיע יש הרבה אופציות

התמונות לא כלכך ברורות יכול ליהיות שאתה יכול לשים כמו שאיתמר אמר דאבלדין או מסך שיוצא מהמכשיר או אולי אפילו רק מסך "8 ואת המכשיר תתקין במקום אחר כמו תא כפפות

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אבל המקום שאני רוצה לשים בו הוא במקום הרדיו דיסק והתא שמתחתיו.

השאלה היא אם אני יכול להכניס שם איזה שהוא מסך כי אני חושב שהבעיה היא הרוחב.

פורסם

כל הגדלים הם סטנדרטיים, DIN1

תלוי מה אתה רוצה לקנות, HU ומסך חשמלי בנפרד או HU 2DIN

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

כמו שאמרו קודמיי התמונות לא ברורות מספיק, בכל אופן אפשר להתקין מסך נפתח לא חייב שזה יהיה DVD אלא רק מסך ותוכל לבחור מה לחבר אליו. אם אתה רוצה מסך קבוע בנוי בתוך הדש תעלה תמונה ברורה יותר. לא מזמן העלתי תמונה של התקנת מסך קבוע בתוך הדש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1665036&postcount=3

• תוכן חדש...