Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת כעבור כמה זמן אני מחוייב לקבל פיצויים ממקום עבודה האם זה 10 חודשים או שנה שלמה?

והאם זה משנה אם התפטרתי או שפיטרו אותי?

תודה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

אם התפטרת לא מחוייבים לשלם לך פיצויים.

כאשר קיימים כל מיני סעיפים מקלים כאשר ההתפטרות נובעת מסיבות מסויימות, כמו אם עברת לגור מעל מרחק מסויים ממקום העבודה (למיטב זכרוני, 100 ק"מ).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פ"פ מקבלים רק לאחר 12 חודש במקום העבודה.

במקרה של התפטרת ללא סיבה מוצדקת("התפטרות כדין פיטורין") לא זכאיים לפיצויים.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

יש לי שאלה בנושא

נניח והתחייבתי לעבוד במקום מסויים במשך שנה, נגמרת השנה, אני מחליטה להפסיק לעבוד. גם במקרה כזה לא מגיעים לי פיצויים?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אם חתמת על פיצויים לפי סע' 14 אז הם לא מותנים. בכל מקרה אחר אם את זו שמסיימת את העבודה ולא המעביד אז את לא זכאית לפיצויים.

סע' 14 אומר שהמעביד מפריש 8.33% לקרן הפנסיה בעבור פיצויים ופטור למעשה מחובת שכר אחרון במקרה של פיטורין (אם התחלת למשל ב 4,000 ש"ח לחודש ועבדת בשכר הזה 20 שנים אבל חודשיים לפני שפוטרת השכר עלה ל 8,000 אם המעביד לא הפריש לפי סע' 14 שהיה וולנטרי עד היום והחל מהשנה הוא הופך להיות חובה הוא ישלם פיצויים של 8000 כפול 20 שנים ואם הפריש לפי סעיף 14 הוא ישלם 4000 כפול 19.833 ועוד 8000 כפול 0.166) אבל מנגד הכספים הם של העובד ולא תלויים בפיטורים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
11.5 חודשים.

עד כמה שידוע לי, עבודה של פחות משנה לא מזכה בפיצויים.

אם העובד פוטר לאחר 11 חודש, על המעסיק להוכיח שהוא לא פיטר את העובד ע"מ למנוע פ"פ.

אם אין הוכחה העובד זכאי לפ"פ.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

הרבה חברות אבטחה מחתימות עובדים לפרק זמן של כמעט שנה כדי למנוע מהן פיצויי פיטורין.

הדבר הזה כבר ידוע בבתי-דין לתעסוקה ואם במקרה עבדת בעבודה כזאת, יש לך סיכוי להשיג משהו דרך תביעה קטנה.

• תוכן חדש...