Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת לימוזינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!!!

אני מתעניין ברכישת לימוזינה לינקולן חדשה לצורך עסקי האם מישהו יוכל לתת לי מידע לאן אוכל לפנות בנושא זה?

תודה בוטבול אלעד

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רפי שלום!

פניתי לחברת פורד ולחברת דלק מוטורס בארץ אך לא קיבלתי שום תשובה.

האם יש דרך לבדוק איך מתבצע תהליך של יבוא אישי של רכב כזה.

פורסם

כל האמור לעיל הוא למיטב ידיעתי.

לינקולן לא מייצרת לימוזינות קונטיננטל, אלא קונטיננטל רגילות, אשר עוברות את ההסבה (Strech) בסדנאות המתמחות בכך.

היות ויש כאן שינוי מבנה קיצוני, לא ניתן לייבא את הרכב באמצעים רגילים, ויש ליבא אותו תחת רשיון של רכב "אשכול", שזהו רשיון ממשרד התיירות להסעת תיירים. נסה לבדוק בכיון הזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

על פי מה שבדקתי אסור לייבא רכב שעבר שינוי בסדנא אלה רכב שיצא מהחברה ובאישורה יכול להיות שלחברה יש סדנה שהיא עובדת איתה וזה בסדר.

הבעיה היא שקשה לאתר מידע בנושא הזה הרשויות ממש אטומות.

• תוכן חדש...