Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע אתה כבד ביחס לאדם שהולך לבלות

מילים כדורבנות ! זה יום הולדת של חבר, מה זה משנה איפה הוא חוגג.. אפילו אם זה באיזה חירב'ה...

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש חניה גם בבלפור\אלנבי (חניון תת קרקעי גדול שכמעט תמיד יש מקום כי הוא טיפה יקר). הוא קרוב מאוד לריף רף (פאב קטן עם מוזיקה אלטרנטיבית מהמשובחות) אז כשימאס לכם מהערסים בנגה תוכלו ללכת להתחכך עם כל נערי הביבים וההיפסטרים בריף רף.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

מקום טוב! זה דבר ראשון. יש שם שולחנות סנוקר (כפי שקראת כבר), מקום על הבר, שולחנות לאוכל, וגם מקומות ישיבה צדדיים כאלה ליד השולחנות סנוקר. מקום שנראה כאילו הוא ישן, אבל זה המבנה שלו בעצם (סטייל המערב הפרוע או משהו :lol:).

אוכל - יש מה לדבר. לא בשמיים, אבל לא זבל. בהחלט אפשר לצאת משם מפוצץ.

שתיה - כנ"ל - אני לא שותה בכלל אלכוהול ואני אוהב לבלות שם. המילקשייק בהחלט טעים.

תיזמון - אולי טיפה בעייתי. ביום שישי יש שם הרבה אנשים. לא נשארים בחוץ, אבל ממתינים בפנים לפינוי שולחן אוכל\סנוקר.

חניה - יש חניה בדיוק ליד המקום -בתשלום. אנחנו תמיד חונים בחניון תת קרקעי, 7 דקות הליכה משם.

רמת הווליום - שקט אין שם, אבל יותר מידיי רעש גם לא. המוזיקה יותר לכיוון שנות ה-80 בד"כ. טראנסים לא שמעתי שם בחיים, אבל רוקנרול כן. תרבותי גם, לפעמים. משהו מעורב :-)

אני מאוד ממליץ. אבל היי! אני בן 19 :-P (אולי לגיל יש השפעה).

נ.ב

אני התחברתי מאוד למקום. באמת אהבתי. אבל זה רק דעה של אחד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כאמור, הבטחתי דו"ח מלא, והרי הוא לפניכם:

אז כצפוי, זה לא היה מקום כ"כ נחמד, אלא בעיקר ערב ארוך...

מוזיקה - סקס, סמים ורוקנ'רול, פופ סתמי שגרם לי לתהות איפה הפרסומות של גלגל"צ באמצע,

ווליום שלא היה מבייש את ההונדה של אליקו, ושום סיכוי ממשי לשיחה שקטה (או אפילו קולנית).

תאורה מוזרה, חושך מוחלט בחלקים מסויימים של המקום וחצי-חושך בשאר האזורים.

שלטי ניאון עלק-אותנטיים על הקירות, ובאופן כללי מראה של מקום לא כ"כ מושקע.

המילקשייק שפיר, אבל טעמתי טובים יותר, כולל את אלה שהכנתי בבית.

אוכלוסיה - ערב רב. אינטליגנטים ופרחות זה לצד זה. אנשים מוזרים שנהנים מהאינטימיות של

קופסת סרדינים עם מוזיקה סתמית בווליום מפוצץ.

חניה - כאן דווקא הופתעתי לטובה. מסתבר שבת"א, 23:00 זה מוקדם. כשהגעתי, החניה

הייתה חצי ריקה. כשעזבתי (01:15) הכל היה מפוצץ, בדיוק לפי מה שתואר בהודעות למעלה.

בקושי הצלחתי לצאת, למרות שחניתי בצמוד ליציאה (או כך לפחות חשבתי), ושמחתי פעם נוספת

על כך שהתקנתי חיישני רוורס במגאן. אתמול הם היו שימושיים מאד.

בטיחות - זה אמנם החלק הפחות חשוב לרובכם, אבל אני עדיין חושב שמן הראוי להתייחס אליו.

מבחינת מטפים, יש כמה, אבל לא מספיק לדעתי. ספרתי איזה 3-4 בכל המתחם, על פני 2 קומות.

אם יש יותר, סימן שהם לא בולטים לעין, מה שבעייתי בפני עצמו.

פינוי בשעת חירום יהיה בעייתי מאד, במיוחד מהקומה השנייה. גם מהקומה הראשונה זה לא יהיה קל.

סה"כ, אני לא יכול לומר שנהניתי במיוחד, אבל כבר הייתי במקומות גרועים יותר, וגם זה משהו... 8)

לסיכום, אני לא מבין את הצעירים של ימינו. מה לעזאזל מושך אותם במקומות האפלים (תרתי משמע)

והרועשים האלה? האם זה קטע של שייכות חברתית? הצורך ללכת למקומות אופנתיים? יש לי הרגשה

שזה מצב של ביצה ותרנגולת - לא ברור אם הצפיפות והרעש הם תוצאה של העדפות קהל היעד, או

שזה מצב נתון שקהל היעד נאלץ להסתגל אליו, ובכך מגביר את מדד ה"מגניבות" של אותם מקומות.

פורסם

קפה נגה הוא מקום מאוד מיושן, לא איני בשום צורה, לא מושך אליו בליינים אמיתיים ובשורה התחתונה לא נעים. מהמקומות הבאמת אופנתיים אתה תחטוף בחילה, אבל מסיבות אחרות לגמרי.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

פורסם
המילקשייק שפיר, אבל טעמתי טובים יותר, כולל את אלה שהכנתי בבית.

זה התיאור הגראפי הכי מזעזע ששמעתי בשבוע האחרון.

GOT סחוג?

פורסם

מה כלכך גראפי ומעזע בתיאור המילקשייק? :roll:

או שאתה פשוט לא יודע את משמעות המילה "שפיר" ?

Pavi - מחכים להמלצות :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם מישהו מחפש לאכול מנה ראשונה במקום אחד,

ארוחת ערב במקום שני,

קינוח במקום שלישי,

ולסיים את הערב בפאב - Pavi הוא הכתובת !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כולה יצאת לבית קפה בת'א, איזה פרוייקט עשית, לדעתי תכין קלסר ותתייג בו ארועים דומים.

אבל מאוד מעניין אותי איזה תה אתה שותה (בעיקר מאיפה אתה מביא את הפטריות שאתה ממיס בו)

כי להגיע למצב של לספור מטפי כיבוי צריך להיות ממש קוקולוקו

הי לי ערבים שהייתי עובר ב 4-5 מועדונים עם כל עניין החניה/סלקציה(גם תשלום)/שתיה/אנשים/מחניק(סיגריות)/משטרות/פקקים/מאנ'צ ולא טרחתי לחשוב על ביקרות כאלו ביני לבין עצמי על איזה ערב ארוך היה או יהיה.

8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כבר כמה חודשים שאני לא מסתובב בפאבים באופן יומי, אז אני מאוד out of touch. גם כשהסתובבתי זה היה בפאבים\מועדונים אלטרנטיביים (כמו הריף רף בגרוזנברג, הסצ'מו בפלורנטין וכמובן מעוז האלטרנטיב - לבונטין 7) אז אני ממש לא הכתובת להמליץ על מקומות "איניים". לשמחתי אני מכיר בליינית שיכולה להגיד לי מה ה- pub of the week ואני יודע להתרחק ממנו.

• תוכן חדש...