Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 316

efigenish
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אולי סוף סוף מישהו יענה לי ,

יש לי אפשרות להחליף מזדה 323 מודל 95 ב ב.מ.וו 316 שנת 95.

אני לא מכיר את הרכב ( ב.מ.וו ) מה דעתכם?

פורסם

מדובר ברכב עם הנעה אחורית. עלות טיפולים תהיה גבוהה יותר (משמעותית).

משמעות של הנעה אחורית - התנהגות אחרת בפניות ונדרשת יותר מיומנות במיוחד עם כביש רטוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תשמע אצלי עכשיו 316 שנת 94

ואני מזה מרוצה... קודם כל רכב מאוד מפנק , לא צורך הרבה (כמובן לשאר הדגמים במודל שלו E36 )

איכות מכנית שלו גבוהה מאוד

האוטו הזה יכול לעבור 500K בלי בעיות

תשמע לי לך עליו!

חיית הלילה שלי:

BMW 316I '94

פורסם

רכב אירופאי מאותן שנים עדיף עם גיר ידני.

מזדה יותר זולה לאחזקה, חלקים זולים, הרבה מוסכים שיודעים לטפל וכו'.

ב.מ.ו. נוחה יותר, באה עם הנעה אחורית, מאובזרת, אבל חלקים יקרים ורחוק לא כל מוסך יכול לטפל.

האם אתה מוכן לשלם בטיפולים על הנוחות העדיפה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכב כושל מכל הבחינות ונוסף לכך הוא מיושן מאוד.

לא ממליץ לך לגעת .. BMW זהו רכב כבד ועם מנוע קטן הוא לא רכב מהנה בכלל

נסה לחפש מנוע גדול יותר כמו ה320 תהנה בהרבה יותר וצריכת הדלק תיהיה נמוכה משמעותית

פורסם

ב.מ.ו. נוחה יותר, באה עם הנעה אחורית, מאובזרת, אבל חלקים יקרים ורחוק לא כל מוסך יכול לטפל.

ווואו,כמה שטויות אתה מדבר אלפא...

א. ההנעה אחורית בב.מ.וו לא ממש באה לידי ביטוי,אם זה בגלל חוסר כח- או אם זה בגלל סרן אחורי מתקדם ואוחז,בנוסף לכך שהרכב מצוייד בבקרת משיכה.

ב. סמוך עליי לא חסרים אנשים איכותיים כמו בני מיהוד,וכמו טארק מיפו שיוכלו לטפל בבמוו באותו מחיר כמו של להכניס את המאזדה למוסך מורשה.

אגב,אני בספק אם הבמוו מאובזרת יותר בשנים האלו בדגם הנ"ל,חלקן אפילו באו בלי ח"ח מאחורה.

לדעתי אם כבר אתה מחפש את הרכב בשביל הנעה אחורית,ולצורך הנאה מנהיגה אז לך על הקומפקט.

פורסם

S=Sport

M=Mud(The car begins to move from 2nd gear)

E=Economy?

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

שים לב למילים המודגשות.

לרוב כשקונים BMW יש נטיה להסתנוור מהפרופלור בחזית ולא לשים לב לעובדות שכתובות למעלה.

הוכחה לזה אפשר לראות במגוון המכוניות יד 15 ומעלה שנמכרות מהיצרן הנ"ל...

מקס, אני לא בטוח לגבי הנסיון שלך עם ב.מ.וו אבל עם כל הכבוד לטארק או לכל מכונאי אחר של ב.מ.וו, אל תנסה להשוות לרגע את מספר האנשים שיודעים לטפל ברכב הזה למספר האנשים שיידעו להתמודד עם מאזדה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ווואו,כמה שטויות אתה מדבר אלפא...

א. ההנעה אחורית בב.מ.וו לא ממש באה לידי ביטוי,אם זה בגלל חוסר כח- או אם זה בגלל סרן אחורי מתקדם ואוחז,בנוסף לכך שהרכב מצוייד בבקרת משיכה.

בקרת משיכה לא פותרת באופן מלא את הבעייה בפניות בכביש רטוב. כאשר הסרן האחורי נסחף ואתה בפנייה, הנעה קדמית יכולה להוציא אותך עם תוספת של קצת גז. בהנעה אחורית צריך יותר ידע וניסיון כדי להכנס לפניות.אם תכנס לפנייה במהירות גדולה מידי ולא נכון - יהיה יותר קשה לתקן.

• תוכן חדש...