Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תטעה, במשטרה לא יתיחסו לזה בחומרה כמו שאתה חושב.

אפילו לא יהיה אכפת להם מהסיפור, יקחו מימך תמספר רכב, במקרה הטוב יביאו לך תפרטים בלי הרבה בעיות, במקרה הרע יתנו לך תאריך שבו יתנו לך תפרטים.

אתה סתם עוד אחד שבא להתלונן.

לא יותר מזה.

פורסם
מי אתה בכלל שתגיד לי עבריין, האוטו שלי לא יכול לעבור טסט כי אני בלי ממיר והוא מזהם אוויר,

אז איך, בדיוק, אתה לא עבריין? זה נוגד את החוק. ולשם שינוי, זה חוק שבאמת יש לו סיבה. עם כל הכבוד, אנשים לא רוצים לנשום את מה שיוצא מהאגזוז שלך, המעט שאתה יכול לעשות זה לסנן אותו קצת עם ממיר.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אז בוא אני יגיד לך שהחוק הזה מטומטם כי איזה מן חוק זה שמכוניות ישנות יכולות לזהם חופשי וחדשות לא?

או שאולי אתה אוהב לשאוף עשן של מכוניות ישנות כי זה לא מזהם בכלל את כדור הארץ כי אלה החוקים פה.

פורסם

מכוניות ישנות מזהמות יותר, אתה צודק, אבל במכוניות ישנות אין מה לעשות, היות ולא ניתן להתקין ממיר קליטי ברוב המכוניות הישנות מסיבות שלא אכנס אליהן עכשיו. מצד שני, אם היה ממיר קטליטי, להוריד אותו זה מעשה, שהאמת, גובל בחוצפה. אם הותקן במכוניתך אביזר שמקטין בהרבה את הזיהום, למה להוריד אותו (שאלה רטורית, אני יודע למה)? החוק טוען שמכונית שאם מכונית באה עם ממיר, היא צריכה להישאר עם ממיר, ואחד תקין. ואני טוען שהחוק צודק ב 100%. אם כולנו נתחיל להוריד ממירים בגלל שמכוניות ישנות כן מזהמות, הזיהום יגדל בהרבה, אתה לא חושב? עצם זה שמכוניות מסוימות מזהמות יותר, לא נותן לך את הזכות להחליט שגם לך מותר לזהם יותר מהמינימום ההכרחי לרכב שבו אתה נוהג.

בקשר לחוק עצמו: תמיד טענתי שמצב שבו החוק גרוע, עדיף ממצב שבו אין חוק כלל. אני עדיין טוען את זה.

גילוי נאות: יש לי דייהטסו אפלאוז 91', שאינה עוברת בדיקת 4 גזים ואין לה ממיר קטליטי. למרות זאת, אני כן משתדל שהזיהום שיוצא ממנה יהיה מינימלי, ע"י זה שהיא נשמרת במצב תקין ככל האפשר. המכונית הזו, אני גאה לומר, לא פולטת בנסיעה עשן שחור, לבן, או בכל צבע אחר, כמו הרבה מהמכוניות בנות גילה.

ומזוית אחרת, אני אישית נוהג בלאנטיס 98, שגם כן נשמרת במצב תקין, ועוברת בדיקת גזים ללא שום בעיה, עם דלק 95 רגיל לגמרי, וללא שום תוסף.

"ai motoare capul doare"

פורסם

סתם שתדע שאחרי חצי שנה בלי טסט זה משפט אם אני לא טועה ועד חצי שנה זה דוח בלבד...אז אל תחכה אם זה יותר מדי. אני במקומך מגיש תלונה ומקבל את הפרטים שלו, מגיע לבית שלו והופך לו את האוטו על הגג. או תובע..ומחכה המון זמן בישביל פיצוי קטן.:?

פורסם

הנה מה שדודי הערס אמר:

"לך כנס בו למי מי הוא בכלל תברר איפה הוא גר ותרא לו שאיתך לא מתעסקים"

אני חייב לציין שחלק מהמילים צונזרו עקב שפה לא נאותה והחלק השני עבר הסבה :D

אני לא ממליץ לך להקשיב לו

עכשיו כה לדעתי תגיש תלונה הרבה אין לך מה להפסיד וגם אני ממליץ לך להעביר את האוטו טסט.....

ככה שלא תחייה בפחד שיתפסו אותך

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

בקשר לזיהום אוויר

זה מזכיר לי את החישובים (האמיתיים) לתשלום פנסיה

כמה שזה נשמע כואב - פשוט מחשבים את ממוצע גיל התמותה וכך יודעים כמה בערך נשאר לשלם לבנאדם

כואב אבל נכון

על אותו משקל מכוניות (שדווקא את הישנות אהבתי יותר,ונסעתי לא מעט... :mm_wink:)

הרכבים הישנים מתבלים ולאט לאט נעלמים (ברובם)

לכן עדיף למחוקק לתת להם למות בכבוד

החוק עצמו צודק

רכב משנת 1995 חייב בבדיקת 4 גזים

ואם זה המחיר שאנחנו צריכים לשלם - דיינו

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

יש התפתחות, היום בבוקר ראיתי את הבן אדם עם רכבו באוטו מקום בדיוק שהארוע קרה, עצרתי אותו במקום והחזקתי את עצמי שלא לפתוח בריב פיזי.

מסתבר שהוא לא מודע בכלל שביקשתי פרטים הוא כנראה לא הבין מה רציתי ממנו,

הוא ביקש סליחה והביא לי את כל הפרטים שלו וטען שחשב שאמרתי לו לסוע (כי ביקשתי ממנו שיסע קדימה כדי שאוכל לראות מה הנזק)

ויתרתי לו בסוף על הכל בגלל שכנראה הייתה אי הבנה ביניינו ובגלל שהוא היה נחמד מאוד.

את הנזק סידרתי זה לא מה שהפריע לי, מה שהפריע לי ועיצבן אותי זה שהוא "ברח" לי בפנים.

בסוף נפרדנו בברכת חג שמח.

חג שמח.

פורסם

שמח שהסתדרת בסופו של דבר, סתם אבל בשביל הידע הכללי של כולם ברגע שאתה מגיע לתחנת משטרה וממלא טופס תלונה על רכב שפגע בך באותו רגע השוטר נותן לך את פרטי בעל הרכב. (ואתה צריך לצרף לטופס התלונה צילום של הרשיון שלך + רשיון רכב אם אני זוכר נכון)

• תוכן חדש...