Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עמדתי עם האוטו ברחוב ומישהו חזר רברס, צפרתי לו שיעצור כי אני מאחוריו אבל כנראה הוא לא שמע.

רק כאשר הוא נכנס בי הוא קלט את זה, ביקשתי ממנו פרטים אבל הוא במקום לצאת מהאוטו נתן גז ונסע.

רשמתי את המספר רכב שלו, מה אני יכול לעשות עם זה?

לא נראה לי שהמשטרה יתייחסו לזה כ"כ, יש אפשרות לאתר את הבנאדם עם מספר הרכב?

פורסם

לדעתי לפגוע ולברוח זה פלילי, והם כן יתייחסו לזה.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

במשטרה יתנו לך את פרטי בעל הרכב

תתקשר אליו ותודיע לו שהוא\מי שנהג ברכב פגע בך וברח למרות שביקשת פרטים וזו עבירה פלילית ושהוגשה תלונה במשטרה

תאר בפירוט מה קרה וכדאי מאוד להקליט אותו במהלך השיחה

והלוואי שהצדק ינצח

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אומנם המשטרה בעצמה לא תעשה הרבה אך אם תגיש תלונה זה יראה כאילו אתה הצד הנפגע, כי במצב שלך בדרך כלל מי שמאחור הוא אשם וכך הצד השני יכול בפועל לטעון.

במשטרה יצרו איתו קשר (הוא יהיה דרוש לחקירה בתאונה של פגע וברח) על מנת לברר פרטים על המקרה בסופו של דבר בהחלט תקבל את פרטיו כי אם יש לו נזק אי אפשר יהיה להסתיר את זה.

מצידך זה ידרוש אולי קצת לנדנד להם בעניין עד קבלת פרטיו.

פורסם

גש למשטרה. בפגע וברח מטפלים בחומרה.

מאוד חשוב מה שאמר E_M777 לגבי הקלטת השיחה שלך עם הנהג הפוגע.

פורסם

במקרה שלך הייתי חושב פעמיים (לא יותר) אם יעשו לך בעיה בעיניין הטסט

לא מאמין שיסתכלו על זה,אבל אני לא מדבר מניסיון

כמה זמן אתה בלי טסט בכלל?

וד"א למה כולם קוראים לי E_M777?

קוראים לי אלעד :-)

פורסם

לך למשרד הרישוי לפני המשטרה ותוציא הארכה זמנית לטסט

ואם ישאלו שאלות תגיד שהיית בדרך למוסך בהכנה לטסט

לא מאמין שישאלו :mm_wink:

פורסם

אם אין לך טסט אתה יותר עבריין ממנו , הוא גרם לתאונה בלי לשים לב .

אם הרכב שלך לא תקין אתה תגרןם לתאונה בזדון !

בנוגע לשאלתך גש למשטרה הם יתנו לך פרטים על בעל הרכב גש לכתובת שלו ותצלם את הנזק לאוטו שלו לפני שהוא יסדר את זה

יצאתי עמבה

פורסם

די דניאל

בשלושה חודשים לא מאבדים ברקסים

אני מכיר אנשים שלא הכניסו אפילו את המכונית וקיבלו חותמת עבר

יותר עבריין מזה? ומה הקשר לעיניין?

אפילו בפני החוק - עד חצי שנה בלי טסט זה רק קנס (לא שאני מעודד מישהו לנסות)

אח"כ זה יכול להגמר גם בשלילה

זה לא חייב להיות עבריין\רכב לא בטיחותי

ונקודה למחשבה - כשאני במצבו ומקבל הארכה של כמה ימים לטסט (לצורך תיקונים) - איך אישרו את זה בכלל? אולי אין לי בלמים?

פורסם

מי אתה בכלל שתגיד לי עבריין, האוטו שלי לא יכול לעבור טסט כי אני בלי ממיר והוא מזהם אוויר, חוץ מזה הכל חדש באוטו אני לא מחסיר שקל מהאוטו.

לא שאני חייב לך דין וחשבון אבל רק תשים לב פעם הבאה למה שאתה כותב.

ועד דבר, לא קרה לאוטו שלו כלום, אבל עיצבן אותי הקטע שהוא נתן לי דוח בפנים ונסע, על זה אני רוצה להתלונן, שלא קיבלתי ממנו פרטים. ואפילו שהנזק שלי מזערי זה עדיין נזק ואני לא מתכוון לשלם מהכיס שלי.

• תוכן חדש...