Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני רוצה להתקין גגון לרכב פיאט פונטו, כדי להרכיב עליו גלשן.

האם גגון אוניברסילי מספיק טוב, או שכדיא לקנות גגון מקורי?

ואיך לחבר אות הגלשן כך שלא ייפול :)

תודה למשיבים

פורסם

גגון אוניברסלי מספיק טוב, צריך רק לשים לב שהתושבות מתאימות לצורת הגג.

הדבר החשוב שצריך לשים לב אליו בחיבור של הגלשן זה להניח אותו הפוך (החלק שעומדים עליו לכיוון הגג והחלק התחתון פונה למעלה), כדי שכשנוסעים הרוח תדחוף אותו לכיוון הגגון ולא תגרום לו לעוף למעלה (עם הגגון - קרה לחבר שלי).

בגלשן גלים או גלשן רוח?

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם

יש לי גלשן גלים.. שני דברים מטרידים אותי - שהגגון יהיה יציב, ושלא יפגע בגלשן (ראיתי שיש גגונים "רכים" ייעודיים לגלשנים וכו')

פורסם

יש גגון מתנפח שהוא גם יקר וגם אני לא כל כך מכיר אותו.

אני השתמשתי בגגון אוניברסלי שריפדתי עם ספוגים כמו אלה שעוטפים איתם צנרת לבידוד חום.

צירפתי לך 2 קישורים, אחד שמראה איך לקשור (אמנם זה קיאק אבל הרעיון דומה) והשני לרצועות קשירה טובות.

אתה יכול גם להשיג רצועות קשירה דומות ויותר זולות בהום סנטר.

קשירה:

http://www.israelkayakfishing.co.il/prod/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=97&Itemid=36

רצועות:

http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=232&ArticleID=384&Page=1

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב לכולם,

בבעלותי פיאט פונטו וברצוני להתקין גגון עליו אתקין מנשא אופניים של Thule. מהמלצתו ונסיונו של אבי, גגון אוניברסלי מספיק טוב לצורך זה.

ניגשתי לחנות Auto Depot ובניגוד לשירשור זה, שם אמרו לי שגגון אוניברסלי אינו מתאים לפיאט פונטו עקב הקימור בגג.

האם יש סוגים שונים של גגונים אוניברסליים? ואם כן, איזו תוצרת מתאימה לפיאט פונטו?

או לחלופין, האם המוכר לא מבין עניין ולא צריכה להיות בעיה עם הגגון?

תודה רבה על עזרתכם,

יובל כהן

• תוכן חדש...