Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל הרשו לי לברך את עצמי על ההצטרפות לפורום :wink:

קניתי לאחרונה פורד פוקוס 2001 ואני עומד בפני טיפול 10000 ראשון שלי עם הרכב (הרכב עבר 94000 והטיפול

האחרון היה ב84000 לפי זמן לא לפי קילומטרז')

רציתי לבקש המלצה למוסך פורד (לא דווקא מורשה) באזור השרון, חוות דעת מה אמורים להחליף,

מה כדאי לבקש שיחליפו וכמובן כמה אמור לעלות...

ברכב אין בעיות מיוחדות והוא כבר עבר "טיפול 90000" כולל טיימינג ב84 אלף.

תודה מראש,

גידי

פורסם

ראשית, ברכות להצטרפות !.

כאיש הבודק לפחות 3 מכוניות פורד פוקוס ביום ! , בשנת היצור של הפוקס הזו יש מספר פרטים (ליקויים) שיש לבדוק בטיפול הקרוב והם :

1) בדיקת סדקים במיכל העיבוי אם כן להחליפו בחדש

2) בדיקת צינור הואקום הממוקם בין צינורות סעפת היניקה , אם הוא רקוב יש להחליפו בחדש מקורי !

3) בדיקת דליפות מקדח הביקורת של משאבת המים , אם יש רטיבות הקלה ביותר יש להחליף מש' + לבדוק רטיבות או סימני נזילות מים מפלאנש התרמוסטט ,אם יש להחליף אטם גומי.

4) לבדוק חופשים בזרועות המייצב הקדמי, אם יש חופש אפילו באחד ,יש להחליף 2 זרועות.

5) לבדוק משאבת הגה אם יש דליפות או רטיבות שמן ,יש להחליף במשופרת.

6) יש להעביר יד על סוליית הצמיגים האחוריים בניצב לקו האורך של הרכב ,כלומר לרוחב הסוליה ולחוש אם יש גלים , אם כן יש להחליף צמיגים ולכוון את זווית הגלגלים מאחור.

7) לבדוק רעשים של פח בזמן לחיצות על דוושת הבלמים ,אם כן יש רעשים יש להתקין פחיות חיזוק בין הבוסטר לקיר האש ,קיימת ערכה כזו במוסכים המורשים לפורד.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תאמין לי , כל רכב והחבילה שלו , כל רכב וחסרונותיו. אנו בבדיקות יודעים מראש מהן הנקודות הקבועות שיש לבדוק בכל רכב ורכב לפי סוג ודגם, וראה אין פלא שהכשלים האלה לא מופיעים בדגמים החדשים יותר, היצרן לומד מהשטח מה הן הבעיות ומתקן שלא תופענה בדגמים שבאים אחר כך.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אם בכל זאת תחליט על מוסך מורשה היבואן, אז אחד טוב ומקצועי הנו "סאן מוטורס" שברח' גלגלי הפלדה 23 (ברחבה הפנימית)

א.ת הרצליה פיתוח, טל' 09-9549748 ובקש את מתי.

בברכת חג שמח ותתחדש על המכונית - רפי לין :-)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה לכל המגיבים !! ובמיוחד לbarzelay איזה תשובות מפורטות, לא ציפיתי לכזאת היענות.

פורסם

אכן במוסך איתרו דליפה ממשאבת ההגה כמו שbarzelay אמר,

במוסך הציעו לי לשפץ בעלות כולל עבודה של 1200 ש"ח, רציתי לדעת אם זה מחיר סביר לדעתכם

והאם צריך לבקש להחליף למשופרת,

בתודה מראש ,

גידי

• תוכן חדש...