Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SMART לאנשים חכמים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד להשתחרר מצה"ל בעוד שלושה חודשים ולהתחיל את חיי,

רציתי לברר לגבי מכונית שמושכת את תשומת ליבי כבר הרבה זמן, SMART.

האם היא שווה לסטודנט/משוחרר טרי ?

האם ניתן לעשות איתה נסיעות מצפון הארץ לכיוון המרכז (100-120 קילומטר לכיוון ביום, לא כל יום)?

או שהאם ברמת מחירה (היום מוכרים דגמי 2003 סביב ה-45 אלף ש"ח, זה מחיר שנשמר כבר יותר משנה לפי השירשורים שראיתי בפורום) ניתן למצוא אלטרנטיבה טובה יותר ?

אני פשוט נדלקתי על הצבע הירוק של המכונית ולא נראה לי שיש אחד כזה בארץ. (אחד מהדברים שחשובים לי ברכב, זה סמל הסטאטוס או בשפת אם הפוזה !).

פורסם

הסמארט לא מתאימה לנסיעות ארוכות מאד, היא קשה למדי, גלגלים קטנים מאוד וקופצניות, אתה תצא מפורק.

ב 45 אלף שקל לשנת 2003 אתה יכול לקנות סיטרואן קסארה במצב טוב, שתשרת אותך כנראה בצורה נוחה יותר.

לגבי ענייני הפוזה אני לא יכול לייעץ לך, זה שאלה של כמה אתה מוכן לסבול בכיס ובגב בשבילה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הסמארט לא מתאימה לנסיעות ארוכות מאד, היא קשה למדי, גלגלים קטנים מאוד וקופצניות, אתה תצא מפורק.

ב 45 אלף שקל לשנת 2003 אתה יכול לקנות סיטרואן קסארה במצב טוב, שתשרת אותך כנראה בצורה נוחה יותר.

לגבי ענייני הפוזה אני לא יכול לייעץ לך, זה שאלה של כמה אתה מוכן לסבול בכיס ובגב בשבילה.

תודה על התגובה,

אתה אומר את זה מניסיון ?

פורסם

ההשוואה לא הכי עניינית- הכבישים בשוייץ וכבישי מע"צ.

45K עם פוזה, למה לא גרמנייה? זמינות חלפים ושוק רחב יותר.

מתחדשת*

פורסם

אם נדלקת על צבע ספציפי שקיים רק בסמארט, לך על זה (אם תמצע אחת כזו למכירה כמובן).

אם היית שואל אותי למה/למי מיועדת הסמארט, התשובה הייתה כנראה לאישה עבור נסיעות בתוך העיר. כנראה שזו הסטיגמה שהמכונית הזו יצרה לעצמה (או היצרן).

אם אתה מוכן לוותר על הצבע, מציע לך לחשוב על טיוטה יאריס. אין לה בעיה עם נסיעות ארוכות ב- 120 קמ"ש, חסכונית מאוד, אמינה מאוד ושומרת מצויין על המחיר שלה.

פורסם

נדלקתי על המכונית כמכונית, (מבחינת צבע אין על המאזדה 2 הירוקה)

וכמו שמכונית ספורט ומכוניות אחרות מושכות תשומת לב בכביש,

נראה לי שה-SMART יכולה לעשות את זה מצויין. מלבד זאת היא עומדת בתקציב ריאלי מבחינתי והיא גם די חסכונית בדלק.

פורסם

הרכב באמת חמוד וקצת שונה ומיוחד בהשוואה לכל הרכבים בכביש,אבל קח בחשבון שעלויות טיפולים יקרות יותר מהממוצע בהשוואה לרכבים אחרים.

פורסם
אם המחיר שלה בארץ היה שפוי, הייתי קונה אותה בלי לחשוב פעמיים.

מצחיק אותי לראות שבהרבה מקומות רושמים שאין למכונית שוק ומנגד כל מי שמפרסם מכונית כזאת למכירה מוכר אותה בין 5000-15000 ש"ח מעל מחירון (ויש גם פנטזיונרים שאפילו מכפילים את סכום המכונית).

אגב מישהוא יודע אם יש במכונית הזאת אפשרות להתקנת רדיו דיסק או שמגיע בה רדיו דיסק מובנה שלא ניתן לשינוי (גמו בדגמים של מאשדה החדשים לדוגמא).

פורסם

אי אפשר למצוא אותם, אני כבר מיואש.

המכוניות שיש בלוחות וניתן לספור אותם על כף יד אחת לא משהוא... מישהוא מכיר בעלים של רכב כזה ?

פורסם

לפני כשבוע הייתה סמארט למכירה בסוכנות סוזוקי בדרך בן צבי בתל אביב.

שנת 2003, יד 3, 100 אלף קמ, רצה 40 אלף למזומן.

האוטו נראה שמור. מדובר בדגם עם הסרנים הלא מקבילים, סרן אחורי גדול יותר, וכך גם הגלגלים.

לא יודע אם היא עדיין שם. שווה לנסות.

פנים הרכב בצבע צהוב/ירוק/מוזר.

• תוכן חדש...