Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 חדשה גרסת 5 או 4 דלתות מי ישמור יותר על הערך?

nhftkvcreu
שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הי,

אז לאחר לבטים ארוכים החלטתי לקפוץ למים ולרכוש רכב חדש.

הרכב שנבחר הוא מאזדה 6.

הייתי היום בנסיעת מבחן שניה. הפעם כדי לקחת את "ראש הלשכה" ואכן אשתי נהנתה ונתנה אור ירוק :-o

ההתלבטות המשמעותית, וזו הסיבה שאני מעלה את ההודעה, היא האם באמת קיים ערך מוסף ברכישת גרסת ה-5 דלתות שמהווה תוספת של 7000 ש"ח (סה"כ 154k לפני רישוי ומיגון).

התוספת היא עבור חישוקי מגנזיום ובעצם עבור השינוי העיצובי...

מעבר ליתרון הפונקציונאלי, אציין שלטעמי גרסת ה-5 דלתות יפה יותר, ומעניקה מראה יותר ספורטיבי, מעוגל "ונכון" יותר מבחינת הפיניש מאחור.

אבל המראה הוא לא הכל :-o מה שאומר איש המכירות הוא שהיתרון הגדול ברכישת 5 דלתות היא הבידול בעצם מגרסאות הליסינג. הוא טוען שגרסת 5 דלתות שייכת באופן מובהק למגזר הפרטי ובעצם מבדילה אותי קצת מ"העדר" שזה מהווה יתרון גדול במכירה עתידית.

לדעתו ברכישת גרסת 4 דלתות אקזקיוטיב ישנה סבירות גבוהה שלקוח יעדיף לרכוש רכב ממגרש הליסינג בהנחה מאשר מפרטי. זאת בהנחה ששני הרכבים שמורים באותה רמה פלוס מינוס.

הוא טוען שבתקופת האחריות הטיפולים גם מפרטי וגם מליסינג מבוצעים באותם מוסכי הסדר ומקבלים את אותם חלפים...

מה דעתכם? האם זהו בולשיט מכירתי או שיש הרבה אמת בדבריו?

אשמח לשמוע כל שיקול שעולה בדעתכם...

המון תודה,

שי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להגיד לך שזה בולשיט אחד גדול נכון שיש הבדל בין ה5 דלתותת לבין ה4 דלתות איזה שטות זה שבנאדם שרוצה לקנות מאזדה יעדיף מגרש על פרטי זה שטות הרי פרטי שומר על האוטו לא מתפרע שוחט את המנוע והגיר כמו שאנשים מתנהגים לרכב ליסינג שלהם חברות הליסינג מטפלות במוסכים שלהם ולא אצל היבואן כדי להפחית בעלויות וגבי הבחירה לפי דעתי זה ה5 דלתות מראה ספורטיבי שימושי ונוח וקצת יקר ונבדל מהאחרות.

נ.ב לאבא שלי יש את ה5 דלתות 08 פרימיום והיא פשוט תענוג יופי של אוטו פשוט שבא לבכות ושווה את התוספת מחיר.

לעוד שאלות אתה מוזמן לשאול

יניב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...