Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

פתחתי מזמן שרשור מה יחליף לי את הקולט במחיר של עד 30 אלף, מכיוון שביקשתי שלא רוצה צרפתיות בכלל אז אף אחד לא המליץ.

בכל מקרה נכנסתי ליד2 סתם לבדוק מה חדש, וראיתי 206 יפייפיה 2 דלתות במחיר של 30 אלף, בירור קצר בלוי יצחק והמחירון סביב 31-34 מהדגם 1.4 הכי פחות מאובזר, לדגם הכי מאובזר של 1.6 שנתון 2000 גג.

הקולט היא 94', הפיג'ו 99-2000.

השאלה אם כדאי לי לעבור לפיג'ו?

הייתה לי 306 1.4 (עם חור בבלוק ונמכרה מתחת למחירון ב5-6 אלף), האם המנוע של ה306 הוא אותו מנוע של 206 ב1.4 וב1.6?

הקולט מספקת (סיפקה ב94') 113 כ"ס, אני מאמין שלא הפסידה הרבה כי יש לה כח גם היום, כמה מספקת ה206?

אני נעול על רכב שהוא 2 דלתות בלבד מרכב האצב'ק או קופה, ה206 2 דלתות בהחלט יפייפיה.

בקשר לתקציב זה בסדר לחרוג 30-31-32, השאלה אם כדאי או שלחכות ולחסוך עוד?

הבנתי שהפיג'ו מספקת ב1.4 80 כ"ס וב1.6 יש דגם של 90 כ"ס, ויש דגם של 100 כ"ס, עדיין הקולט יותר חזקה אבל שוב צריך לנסוע על הפיג'ו ולראות מה היא יודעת לעשות.

בקולט המנוע 16V והזרקה רב נקודתית, בפיג'ו 8V - חסרון? (ואיזה הזרקה? אם המנוע 1.4 כמו ב306 של 95' אז זה חד נקודתית כי המנוע גם זהה של 205 ואני מניח שזה חיסרון).

כמובן שהקולט מאובזרת מאד (חלונות חשמל , מראות חשמליות, הגה כח, משענת יד, כיוונים של הגה וכיסא), כל הדברים האלה מאד חשובים לי ולא מוכן להתפשר).

בגדול מה שמאד מציק לי זה שיהיו התוספות שמוזכרות כאן ושלא יהיה היעדר כח, זאת אומרת או שהפיג'ו תשתווה לקולט מבחינת כח, או שתהיה יותר חזקה לגבי אחיזת כביש והתנהגות לא ממש מעניין אותי, אני גם ככה לא טס בכביש, רק מחפש כח זמין ולא עגלה כמו ה306 שטיפסה עליות של חיפה ב60 בלחץ.

ואיך האוטו? האם אותה אמינות של 95' שהמנועים לא מחזיקים? כמובן שאני מדבר על רכב ידני בלבד, לא אוטומאט.

תודה,

אוהד.

פורסם

דבר ראשון גם הקולט וגם ה206 הינם 3 דלתות ולא שתי דלתות, מעבר לכך - מנוע ה 1.4 של ה 206 מקבל ציון "עובר" בלבד בסעיף הכוח- זוהי יחידה מיושנת (אך אמינה) ואל תצפה לתאוצות שהקולט סיפקה לך. בכל מקרה אני מקווה שאתה מדבר על גיר ידני מכיוון שהשילוב של 1.4 ליטר ותיבה אוטומטית (נדמה לי al 4, אל תתפוס אותי במילה) יוצר רכב אנמי לחלוטין.

לגבי דגמי ה xs 1.6 - בתחילה הגיעו עם 90 כ"ס (חלשים מאוד מנסיוני) ואח"כ עם 110 סוסים מספקים בהחלט שאוהבים סל"ד גבוה.

בכל שאר הפרמטרים- יכולות שילדה, ניהוג, הגה, איבזור ה 206 נמצאת בליגה אחרת מהקולט.

פורסם

חשוב להפריד בין ה206 XS לבין הXT.

206 XT- מנוע 1.4 בדר"כ אוטומט 5 דלתות. מנוע 8V מיושן עם 75 כ"ס.

מדובר ברכב מעולה במידה ואתה לא מצפה ממנו לנסיעה מהירה. יושב בצורה טובה מאוד על הכביש, ונוחות נסיעה נהדרת.

206 XS- מנוע 1.6 ידני 3 דלתות. 16V עם 110 כ"ס (החל משנת 2001).

מדובר ברכב מהנה מאוד לנהיגה, עם אחיזת כביש טובה ואמינות טובה. (אל תקשיב לסטיגמה של צרפתי = לא אמין). הרכב זריז למדי עם אהבה גדולה לסל"ד הגבוה.

בכל מקרה הייתי מתרחק מה 206 XS שנת 2000. מדובר ברכב עם מנוע 1.6 ידני 8V עם 90 כ"ס. אני חושב שלא צריך לפרט מעבר לזה שהדגם הנ"ל הוחלף בדגם עם ה110 כ"ס.

אם תשאל אותי.. תוסיף עוד כמה לירות ותקנה את הXS 2001 עם ה110 כ"ס. אחרי הקולט אתה תהנה ממנה מכל הבחינות.. נוחות.. זריזות..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אני דווקא אצא להגנת מנוע ה 8V.

לחבר קרוב יש רכב כזה כבר מספר שנים, והוא מפגין אמינות יוצאת מן הכלל.

הרכב נוח מאוד (בעיקר המושבים הנהדרים), ונוסע בהחלט טוב.

הוא גם מתנהג טוב יותר, ובטוח בטיחוטי יותר מהקולט.

!AWDSOME

פורסם

^^

מצטרף להגנה ומצרף המלצה..

כבעלים של אחת כזאת 206XS שנת 2000 90 כ"ס

אני יכול לומר לך שהאוטו די זריז, מהנה מאוד ואמין.

רק כמה הערות קטנות.

המחירון של XS שנת 00' אם אני לא טועה, סביב 41K

ו 99' קצת פחות 37K (בערך)

אז ככה שזה לא כ"כ בתקציב שלך.

בכל מקרה רק חפש אחת שמורה ומטופלת ותהנה.

בהצלחה.

206xs - זה התענוג שמוביל אותי. 8)

פורסם

כנ"ל מצטרף להגנה.

ברשותי פזו 206 שנת 2001 מושקע מאוד הרכב אמין בצורה לא יאומנת.

דגם XS 90 כוח סוס.

כאשר אני קניתי אותו מאוד התלבטתי מה לבחור 110 או ה 90 כ"ס ולי זה היה מספיק בהחלט...

ההבדלים זניחים ומורגשים רק במהירויות גבוהות.

פורסם

תנסה לחפש אחת שהייתה בהשכרה בעברה.

ככה אולי ייכנס לך בתקציב האוטו שאתה רוצה.

לגבי אמינות - לא סיפרת לנו לפני כמה שרשורים על המנוע ה"אמין" של הקולט שלך? :shock:

אני זוכר התייעצות על האם להחליף במנוע מייבוא או לתקן ולמכור. תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

הכל טוב ויפה עד שמדובר על הקולט שלי... :evil:

קודם כל למכור את האוטו אני לא מעוניין למכור, הרכב והמנוע תקינים לחלוטין והשקעתי עליו חיצונית ופנימית ומכאנית וגם אני קשור לרכב.

חשבתי על להחליף מנוע ולהחליף רכב כי חשבתי שאני אבוד עם הרכב בגלל בעלים קודמים בני *%#$&$#)&$ שחשבו שהאוטו נוסע על דלק וזהו ושוב אני הולך להידפק עם רכב בלי מנוע כמו עם הפיג'ו 306 שהייתה לי.

מכיוון שאני קיבלתי רכב (שאמנם נסע שנה שלמה וחוץ מטיפולים לא ראה מוסך בכלל עד היום) שהוזנח מבחינה מכאנית והיום אין יותר טוב ממנו אז זה לא אומר שהקולט או המיצובישי זה חרטא.

שלא לאומת הצרפתיות שמאז ומתמיד שמעו "רק דברים מאד טובים עליהם", ורק לנקודה עצמה ה206 לא עומדת על הפרק גם אם הייתה עולה 20אלף שקל (וכמה שהיא באמת יפה ה2 דלתות) היא פשוט חלשה מהקולט וזה קריטריון ראשון שכבר פוסל את הרכב.

אפשר לנעול את השרשור,

תודה,

אוהד.

• תוכן חדש...