Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם במדינות עם מסורת של מאה שנים של ספורט מוטורי (כמו אנגליה וארה"ב) קיימת בעיית מירוצי רחוב בלתי חוקיים.

נ.ב. זה דריפטינג זה? ראיתי כותרת כבר חשבתי שהם עושים מירוצי DOWNHILL ו-UPHILL ברחובות נצרת עילית

לא הייתה לי מילה אחרת, אולי דריפט מקומי?!:|

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

D1 ליגה ז'. אחמד מרים בלם יד ואיברהים גומר צמיגים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במדינה מתוקנת ונורמלית, בלי יפי נפש, תקשורת שמאלנית ועם שלטון חזק , פרחחים ערבים כאלה היו שוכבים היום מפורקים אחרי טיפול טוב עם אלות. והיו חושבים טוב מאוד אם כדאי להם להתפרע ככה שוב או לזלזל במשטרה.

אבל מה לעשות, שהמדינה לא מגבה את שוטריה, במיוחד אחרי אירועי אוקטובר שם היה צריך לתחקר למה לא פגעו בעוד תושבים ערבים משתוללים במקום למה פגעו באלה שפגעו בהם.

אם הייתי שוטר, שמרוויח 5000 ש"ח בחודש, אני לא בטוח שהייתי שש להכניס את הראש לתגרה עם אספסוף.

ערסים ישראלים, עם כמה שההתנהגות (והרכבים) שלהם דומים לערבים, לפחות יתפזרו כשהמשטרה תגיע.

השרשור הזה הזכיר לי משהו שכבר הספקתי לשכוח - למה הפסקתי להגיע למפגשים.

בגלל מכוניות שהתפרעו בתוך ההמון ברמת גן בזמנו, ובמקומות אחרים.

בגלל דרך ומהירות הנהיגה של האנשים באיזור המפגש.

בגלל אספסוף (שכלל ערבים) שהסתובב בצורה חשודה בין המכוניות ואפילו סימן חלק מהן (בוודאות - יצא לי לראות את זה) או נשען על המכוניות.

בגלל משטרה חסרת שיניים שבמקום לשבור את העצמות למשתוללים , מעדיפה לעצור רכבים על פילטר אוויר פתוח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

א זהו, שלא צריך "לשבור עצמות" או "לפרק להם את הצורה" כמו שהציעו רבים מכם (שלדעתי היו מציעים את הפעולות הללו ללא קשר לסוג האירוע)- מספיק פשוט לשלול להם את הרישיון , לחלק קנסות ו/או להחרים רכבים.

בחוק לא מופיע בשום סעיף- "שבירת עצמות".

סדיסטים...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבעייה היא שאם תשלול להם את הרישיון - חלקם עדיין ימשיך לנהוג.

להגיע לעבריין כזה הביתה זו בעייה, ולכן הוא ימשיך לעשות מה שהוא רוצה והמשטרה תשב בצד. בושה.

לגבי הדריפטים - אני לא ראיתי דריפטים. הרבה תת היגוי ועוד קצת דונאטס.

רואים גם שהנהג לא מבין מה הוא עושה כי הוא סתם מסובב את ההגה ימינה ושמאלה ומנסה בין לבין לא להתנגש בקהל.

אבל לראות את המשטרה עומדת שם, לא עושה כלום, זו באמת בושה.

על מה בדיוק אנחנו משלמים מיסים תגידו לי?

אני מאוד תומך בהכרת הרכב שלך בחניון, אבל בחניון נטוש, לא מול אנשים ומכוניות אחרות.

בטח לא מול מכוניות חונות שאין להן שום קשר לאירוע!

המטומטמים באיצטדיון יד אליהו בימי שישי התחילו לעבור כל גבול השבוע!

שתי מכוניות עשו השבוע "רייס" באמצע החניון, וכשאחד מהם סיים הוא החליט לעשות "ספין" עם בלם יד ונעצר במרחק של פחות ממטר ממכוניות חונות.

אז לא, זה לא גורם לי לא ללכת למפגשים, אבל כן, זה גורם לי להשאיר את הרכב שלי בבית.

חשבתי כבר על אקדח ביצים כלשהו + צליפה לע המשתוללים, כי המשטרה פשוט לא עושה כלום.

העניין הוא שאני חושש שנהג לא מיומן כזה ייבהל וזה מה שיגרום לו לעשות תאונה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
א זהו, שלא צריך "לשבור עצמות" או "לפרק להם את הצורה" כמו שהציעו רבים מכם (שלדעתי היו מציעים את הפעולות הללו ללא קשר לסוג האירוע)- מספיק פשוט לשלול להם את הרישיון , לחלק קנסות ו/או להחרים רכבים.

סדיסטים...

עידן

אז זהו שלא . אם אתה חושב שרשיון הוא תנאי לנהיגה אתה חי בסרט . אם אתה חושב שקנס ל"תושב" שלא משלם מיסים יגרום לו להחזיר את מידות הצמיגים לתקינות והורדת השיפורים מהמנוע , אתה שוב , כמו שניחשת , חי בסרט .

החרמת רכבים היא פתרון מעולה , אך זה לא קורה בפועל .

חבר טוב לפני חודש הרכיב צמיגים קצת יותר רחבים מהמצויין ברשיון והיה בהליכי הוצאת אישור (קצת טיפש , קודם מוציאים אישור ואז מרכיבים :roll:) , אך מה לעשות - עצרה אותו המשטרע באותו שבוע והוציאה איסור שימוש ברכב ומתן נסיעה למוסך ומשטרה בלבד . - כשהחראות האלה מסתובבים להם בפנאן , מסכנים אזרחים ושמים ז*ן על החוק .

אגב , החנייה ההיא נמצאת בין נצרת-עילית לנצרת , לא הייתי מגדיר את המקום ההוא כ"נצרת-עילית" , מתחם מקשר משהו - לפחות הם חכמים מספיק לא להגיע לשכונות הנחמדות שלנו , היו דברים מעולם :wink:

פורסם

מה הקשר בכלל??

אם ניתן לשוטרים לפוצץ אנשים במכות- מחר זה אתה שחוטף כי עיצבנת שוטר.

יש חוק וצריכים לפעול לפיו- לא יותר ולא פחות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני בטוח שאם מקרה כזה היה קורה במעלה אדומים , השוטרים היו עוצרים את הצופים ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני מודה שלא קראתי את כל השירשורים ,אבל גם ערבים וגם יהודים עושים את השטויות האלה.

הפיתרון הפשוט שארצות מתקדמות בהרבה מאיתנו הבינו כבר לפני לפני עשרות שנים זה מסלול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן זאת לא מילה גסה ואכן צריך לבנות מסלול.

יבואו ויגידו שזה גורם לחילול שבת והימורים לא חוקיים או כלח הדברים"השליליים" בעקבות זה אבל ככה נראת מדינה מפותחת שמצליחה להתקדם אל תוך המאלה 21 ולא נשארת מרצונה החופשי במאה ה19.

אני מודה שהסרטון הזה כאב לי כי אותם אנשים אוהבים את כלי הרכב שלהם(לא בהכרח שומרים עליו אבל..)ואני בטוח שאם היה להם כסף להשקיע במנוע 10000 שח אז כולם שם ישלמו 100-200 שח ליום מסלול עם ביטוח וציוד מקצועי.

ייאלה מסלול!!!

פורסם

גם אני קראתי את הכול השירשור ואת הדעות השלי לגבי המיעוטים בארץ אני ישמור לעצמי, אבל מה שמדובר פה זה משקף פה לא רק את המצב של המשטרה נגד עבריין רכב אל המשטרה נגד כול דבר אחר שקורה במדינת ישראל, עדות לזאת אני מאמין שחלקכם שמעת/קראתם בעיתון של יום ראשון עמוד ראשון.

כתבו פה כמה על שבירת אלות וכ'ו, חברים שהכול רקוב מבפנים ואין שום סיבה שבעולם להזיז אצבע כי אתה ממורמר או לא בדיוק בשנים הפוריות של חייך (50+60, לא מזלזל חס וחלילה פשוט פיזית בהתאם למצב בשטח. שוטרי מתנ"א) אתה לא תעשה כולם.

את לא היכנס עכשיו לכול הפילוסופיה אני רק יגיד תחזק את המעמד השוטר תן לו סיבה לעשות את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר, תעביר אותם מבחני איכות ואז תקבל כוח ישום חזק/התרעה.

תסתכלו על השכנים שלנו ארה"ב וכ'ו לא זכור לי שמשהו ישים ז*** על השוטר כשהוא אומר לו להתפזר או כול דבר אחר

אבל אנחנו במדינת ישראל ולנו חוקים משלנו, המאה 21 ... כנראה לא בשבילנו (עדיין) :wink:

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

סדיסטים...

עידן

כאילו שזה יעשה עליהם רושם.

יש רבים שנוסעים ללא רשיון או בשלילה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עוד סירטון:

כנראה אלה חלק מהמכוניות שבאות למפגש, זה נראה לי המפגש הכי גדול בארץ אם לא אחד אחד הגדולים.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...