Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל על המכוניות.

מי שמטורף אלה הנהגים ויותר משוגעים הם הצופים מהצד והכי הזוי את ההוא שיוצא מהגג וכמעט דורס אנשים בדרך!!...

יש לאנשים יותר מידיי כסף-שהקריצו לא יודע מאיזה דרך ולא איכפת להם לשרוף אותו תרתיי משמע עם הצמיגים והמנוע.

היו צריכים לקחת את הניידת הגדולה שעמדה מהצד לחסום איתה את היציאה/יציאות עם עוד ניידות גדולות לעכב את כל המשוגעים,לזמן בחוני תנועה ושוטרי תנועה ולהתחיל להוריד מכוניות מהכביש ולהחרים אותן-רמז זה "טוב" מאוד לרכב משופר עם חצאיות שיעלו אותו על גרר וזה יהיה העונש שלהם.בנוסף ניתן לשלול את הרשיון ולזמן למשפט תחת סעיפים-נהיגה בקלות ראש,נהיגה בחוסר זהירות,נהיגה בפזיזות,נהיגה שיכולה לגרום נזק.

להכניס ניידת גדולה לתוך מעגל האנשים ששם המכוניות השתוללו ולמנוע פיזית מהרכב להמשיך שם את החארקות.

במידה ויתחיל בלאגן רק אז תמיד אפשר לזמן שוטרי סיור ומג"בניקים שיתחילו לנפח אנשים במכות עד אז לא כדאי להשתמש באלימות מאחר וזה יישחק לרעת השוטרים במאזן.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסרטון רואים ניידת אחת שגם בה השוטר מפחד לדבר (ממש ככה), ואח"כ יש עוד ניידת שעומדת בצד, נראה לך שם אתה היית שוטר ולא משנה כמה מורעל היית נכנס ומנסה לעצור אותם ? לדעתי הם פחדו מלינץ' והיו צריכים להגיע עם תגבורת (ומצלמות) ואז לבצע את מה שהציעו לפני.

הבעיה זה כל אותם חכמים אחרי מעשה שיטענו שבגלל שהם ערבים המשטרה השתמשה בכוח לא סביר ובלה בלה בלה ...

קיבלנו את התשובה הכי טובה לאיך צריך לראות את הכתבות והפרסומים בעיתונים ובטלויזייה כאן בשרשור, בסרטון הראשון הכתב השפן אומר שהמשטרה פזרה את ההפגנה בצ'יק ובסרטון המלא אנחנו רואים שההפך הוא הנכון, כנראה שלמישהו במשטרה היה נורא חשוב שלא יראו את זה ולחץ על הכתב/ערוץ 2 שלא ישפילו אותם (שוב) כנראה תמורת איזה סקוף עתידי.

המשטרה שאני רוצה לראות היא אחת כזו שבאה, מצלמת, עוצרת, מחכה לביקורת שלילית ואז מפרסמת את התמונות, כזו משטרה אחרי מס' פעולות עם בייצים תקבל את ההערכה המגיעה לה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

volk אנשים כמוך ממש מגעילים מגעיל שאנשים קורעים את התחת בשביל אנשים כמוך

אנשים כמוך שאוהבים לקבל בלי לתת ועוד להביא ביקורת

ולכל האנשים שדיברו על כמה השוטרים אפסים וכמה הם מעפנים

שימו את עצמכם לרגע בסיטואציה כזו: אתם שני שוטרי סיור שנכנס לכפר עויין שכל יום זורקים על ניידות אבנים ויורים עליהם

(זה שלא שמעתם על זה, זה לא אומר שזה לא קורה)

ומולכם 40 בני מיעוטים שרק מחפשים את המכות והם עם רצח בעיניים ואתה שוטר עם אקדח שיש לו אשה וילדים בבית

רוב הסיכויים שלא משנה מה תעשה תמצא את עצמך יום למחרת במח"ש מתרץ מה עשיתה בסדר ונלחם על המקום עבודה שלך

וכל זה בשביל 4,500 שקל בחודש (עזבו שרוב האנשים לא עושים את זה למטרת כסף אלה למטרת עשייה ושינוי במדינה)

אז מה אתה הייתה עושה??

(סתם לידע הכותב הוא שוטר ביחידה מיוחדת בעצמו ונדבק בחיידק המכוניות לפני הרבה שנים אז ככה שאני מסתכל על הדבר בשני הצדדים)

56979783.jpg

פורסם

שלום לכם. אני הוא הצלם והעורך של הסרטון ה"מלא". לא קראתי את רוב ההודעות מהשרשור הענק הזה, רציתי רק לציין שהנאמר ע"י הכתב בערוץ 2 הוא שקר מוחלט, מלבד הבקשה להתפזר שנאמרה בכרוז, לא נעשה דבר על מנת לעצור את הבלגאן, הניידות היו מפטרלות מסביב לחניה ללא שום טועלת, לבסוף בכלל נסעו משם, הגיעו כמה ניידות של מתנדבים שגם לא העזו לצאת מהרכבים, רק עמדו והסתקלו על הנעשה. המפגש נגמר כאשר כל הצמיגים נשחקו ונשרפו כליל בלי שום קשר למשטרה.

לפני כמה ימים שמעתי מידיד שחנה במפגש שהוא קיבל זימון לחקירה במשטרה (למרות שלא השתולל בכלל).

E46 330CI

פורסם

תאמינו לי שהשוטרים יכלו לרדת ופזר את ההפגנה.

וגם יס"מ יכלו להגיע

רק הבעיה היא, שאם יבואו כוחות אז ברור שיתחילו מכות ואז כמובן שכל הנוכחים באירכוע יילכו למח"ש ואז חקירות ובלגנים.

בתור אחד שעובד במחסומים עדיף כמה שפחות להגיע למצב של התפרעות של בני מיעוטים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
volk ולכל האנשים שדיברו על כמה השוטרים אפסים וכמה הם מעפנים

שימו את עצמכם לרגע בסיטואציה כזו: אתם שני שוטרי סיור שנכנס לכפר עויין שכל יום זורקים על ניידות אבנים ויורים עליהם

(זה שלא שמעתם על זה, זה לא אומר שזה לא קורה)

ומולכם 40 בני מיעוטים שרק מחפשים את המכות והם עם רצח בעיניים ואתה שוטר עם אקדח שיש לו אשה וילדים בבית

רוב הסיכויים שלא משנה מה תעשה תמצא את עצמך יום למחרת במח"ש מתרץ מה עשיתה בסדר ונלחם על המקום עבודה שלך

וכל זה בשביל 4,500 שקל בחודש (עזבו שרוב האנשים לא עושים את זה למטרת כסף אלה למטרת עשייה ושינוי במדינה)

אז מה אתה הייתה עושה??

(סתם לידע הכותב הוא שוטר ביחידה מיוחדת בעצמו ונדבק בחיידק המכוניות לפני הרבה שנים אז ככה שאני מסתכל על הדבר בשני הצדדים)

רגע , אז מה שאתה אומר זה ששוטרים מקבלים משכורת ולא עובדים ... או נחדד - עבודה סלקטיבית .

לשוטר יש מחוייבות וסיכונים שמתלווים על הדרך . מה לעשות :roll: לא טוב לך ? - תתפטר .

- היה מסוכן ? יש פתרונות גם לזה .

להגיד שאתה רוצה לשמור על עצמך בזמן שאזרחים אחרים נמצאים תחת סכנה מובהקת , והאחרים פורעי חוק בלשון המעטה , זה פשוט אווילי .

:brickwall:

פורסם

זו בדיוק הטענה של רוב הכותבים פה, שבעצם יש שוטרים שמקבלים כסף (לא הרבה) ולא מבצעים את התפקיד שלהם.

באותה מידה רופא יכול להגיד "אני לא מטפל בחולה איידס כי יש לי אישה וילד, לא מתאים לי להסתכן אני מטפל רק בשפעת ואולקוס"

הטענה שיש שוטרים לא נמצאים שם בגלל הכסף אלא כדי ליצור שינוי רק מעצימה את האבסורד כאן, איפה השינוי ? פה! בדיוק במקרים כאלו שיש חבורה שמתפרעת ליד אזרחים שומרי חוק ומסכנת אותם ואותם שוטרים הרוצים לעשות שינוי לא מטפלים בעניין, יתרה מזה הם עומדים ומסתכלים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...