Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=36079&CatID=250&CurrentCatID=330

הכל טוב ויפה שהם רוצים לעשות פוזות, זה לא פשע, אבל למה בחניון כזה?!:?

תשימו לב על מה הם מדברים, דיבורים של ערסים טיפוסיים על BMW... "חבורת ה-BMW".:|

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה חדש?

זה קורה כל יום , החברה מנצרת והכפרים הסמוכים מגיעים לנצרת עלית ונוהגים בפרעות .

כנראה שזה לא כל כך מעניין את המשטרה .

פורסם
בגלל זה נקווה שחוק דרומי יעבור כמה שיותר מהר.

אלא אם כוונתך היא שכל הערבים פורצים לדירות, ועקב כך יחטפו כדור - כולם, קשה לי לראות כיצד זה יעזור כאן. בכל מקרה, לא יעלה על דעתנו שצעירים בב.מ.וו ילחצו בכל הכוח על דוושת הגז, יסעו קדימה, ואף אחורה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חבורת המשוגעים יותר נכון. גם הפלילו את עצמם בוידאו.

כולנו הרי יודעים שזה יגמר בתאונה או גרוע יותר בסופו של דבר.

הם חושבים שמספר רכב בתצורה של XXX-XXX-X לא ניתן לזיהוי? תראו את המספר בצורה הרגילה XX-XXX-XX ותקבלו את המספר האמיתי זה הכל.

פורסם
לא הבנתי איך נמצאת שם משטרה והיא לא עוצרת אותם?

באירועים שכאלו כאשר ישנה כמות כה גדולה של רכבים ואנשים מהכפרים המשטרה פשוט פוחדת להתעמת.

פורסם

מה זה השטויות האלה, מפחדים להתעמת, בדיוק בגלל שוטרים אימפוטנתים כאלה אני ועוד הרבה אנשים אחרים צריכים לדאוג לעצמנו ולקחת את החוק לידיים.

פורסם
באירועים שכאלו כאשר ישנה כמות כה גדולה של רכבים ואנשים מהכפרים המשטרה פשוט פוחדת להתעמת.

אז בשביל מה יש יס"מ? :shock:

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

עזוב אותך נצרת עלית תראה מה הולך בהיכל נוקיה יום שישי עשרות ערסים ערבים וישראלים

שהקשר בינם לבין אהבת מכוניות מקרי בהחלט עושים שטויות חריקות פרפורים ורייסים בתוך החניון

פשוט גועלי מה שהולך שם,

יום שישי הזה הייתי שם ופשוט פחדתי בשביל הבן אדם שיכנס באיזה ילד ויקח את החיים ממנו בשביל פוזה

והכי מצחיק שחבורת דבילים צועקים צוחקים ומתלהבים על זה שהם עושים רייסים בחניון

ברחתי משם הכי מהר שאפשר עצוב לראות איך אנשים כאלה הורסים לנו את המפגשים ואת הספורט המוטורי בארץ

עצוב אבל התפללתי שהם יעשו תאונה ויפגעו בעצמם רק ככה הם ילמדו

פורסם
לא מביאים יס"מ להתפרעויות רציניות יותר אז יביאו בשביל כמה משתוללים בחניה?

אז הגיע הזמן שיתחילו להביא.. , לא ככה?

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

באמת מוגזם מה שקרה בנצרת עלית .

לפי הסרטון שביוטיוב אפשר לראות שההוא עם הbmw השחורה כמעט ניכנס באנשים וברכבים שהיו לצידו חח..

ערבים האלה..

Ларик Сурапов

• תוכן חדש...