Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי החוק צריך להיות יחס דומה לערבי ויהודי אם הם עושים את אותה עבירה.

העבירה היא השתוללות וסיכון עוברי אורח (ועוד כמה, לא משנה).

אם הם יוצאים מהרכב ונותנים רשיונות אז בסדר, תדפקו אותם.

אם הם לא יוצאים, תדפקו אותם ותכניסו אותם לכלא ולא אכפת לי מה המוצא שלהם.

מבחינתי עבריין הוא עבריין, בלי קשר לאם הוא יהודי או ערבי.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אני מבין שאתה מסכים איתי :wink: מגניב 8)

טוב שנינו באותו ראש (לא מה שאתה חושב) .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
לפי החוק צריך להיות יחס דומה לערבי ויהודי אם הם עושים את אותה עבירה.

העבירה היא השתוללות וסיכון עוברי אורח (ועוד כמה, לא משנה).

אם הם יוצאים מהרכב ונותנים רשיונות אז בסדר, תדפקו אותם.

אם הם לא יוצאים, תדפקו אותם ותכניסו אותם לכלא ולא אכפת לי מה המוצא שלהם.

מבחינתי עבריין הוא עבריין, בלי קשר לאם הוא יהודי או ערבי.

מסכים בהחלט.

הבעיה לפעמים שמשטרה חכמה על חלשים, לא רוצה להכנס לכפרים ערביים, ואם כבר נכנסים אז יוצאים עם הזנב בין הרגליים (פקיעין). הרבה יותר קל למשטרה לעצור מישהו על 105 קמ"ש בכביש החוף מאשר לפזר השתוללות של עבריינים שקרוב לוודאי תתקוף את המשטרה.

פורסם

אם בארץ היו מעודדים ספורט מוטורי, בונים מגרשים מיוחדים שמתאימים לתחרויות, זה היה מצמצם פלאים תופעה של נהיגה בלתי אחראית ומסוכנת שמתנהלת בלילות בחניונים.

באותם מיגרשים היו נותנים מקום לקהל שיהיה מוגן מ"זירת הקרב", זה היה יכול להיות גם כיף וגם מעניין. אירועים כאלה היו מעודדים תרבות מוטורית וספורט מוטורי בארץ.

היה אפשר לארגן מסלול לדראג עם הפרדת בטון וכו'.

פשוט חבל שצעירים משתוללים במקומות שלא מיועדים ולמרות שיש חלק בלתי מבוטל באשמתם בסוג פעילו כזה, לא צריך להזניח את החלק של מדינה בעניין.

ספורט מוטורי רישמי ומאורגן הוא מזמן חלק מתרבות מערבית, מתנהלים מירוצים חוקיים עם פרסים. מי שמנצח במירוצים האלה, לא צריך להסתתר כפושע משילטונות החוק.

אנשים רוצים קצת אקסטרים, להרגיש את האדרנלין זורם בדם, לא מספיק כדורגל וכדורסל, צריך סוגי ספורט נוספים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם בארץ היו מעודדים ספורט מוטורי, בונים מגרשים מיוחדים שמתאימים לתחרויות, זה היה מצמצם פלאים תופעה של נהיגה בלתי אחראית ומסוכנת שמתנהלת בלילות בחניונים.

.

פעם האמנתי בזה, היום כבר לא.

ברגע שאותו טמבל יצטרך לשלם אפילו 10 שקל בשביל לעשות את מה שהוא עושה, הוא ימשיך לעשות אותו בחינם באותו חניון שבו הוא עשה את זה כל החיים שלו.

וגם אם הכניסה לאותו מסלול תהיה חינם, הנסיעה לשם תעלה כסף, והוא יעדיף לעשות את זה בחניון אצלו בכפר/עיר.

אפשר לשכוח מזה.

פורסם

אם בעסק יהיו מעורבים ספונסורים והכל יהיה ברמה תחרותית, זה ימשוך את אותם אנשים למגרשים האלה. המטרה היא לא שהם סתם יסעו שם, אלא שיסעו שם במסגרת התחרות ויתאפשרו להם אימונים על המסלול.

תהיה להם אפילו אפשרות להרוויח כסף, פרסים וכבוד.

למה כדאי לספונסורים? הם ישימו פירסומות, תחרויות ישודרו בטלויזיה וכו'. זאת הכוונה לתרבות מוטורית מה שלא קיים בארץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה עוד ניתן להוסיף?

אני לא חושב שהשתוללות הנ"ל פחות מסוכנת מהפתיחות בדרך נמיר או בכל מקום אחר שם מגיעים למהירויות עיתון על כביש ציבורי.

אני כן חושב שמסלולים מוסדרים היו פותרים חלק מהבעיה או לפחות מצדיקים אכיפה קשוחה יותר.

המשטרה כרגיל יוצאת מפגרת מהעניין אבל מה חדש- יותר קל להיטפל לילד בן 16 שמעשן ג'וינט בים ולדפוק לו את החיים עם איזה "תיק" נחמד.

וחברים- בואו נרד מעניין הגזענות זה לא מוסיף לנו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
GIRI GIRI -אגב הטענה שאתה לא מבין ברכבים הייתה בגלל שרשמת במוו 300

I ment 300-series. Ofcourse It's possible to say also 3-series

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

למה השוטרים לא ביקשו תיגבורת?.

עוד איזה 5 ניידות, יוצאים עם אלות ומפרקים שם אחד אחד. ומדבר אחד שקיבל מכות מ3 שוטרים רק בגלל שעמדתי מחוץ למועדון ב6 בבוקר וחיכיתי למונית שלי שתגיע לראשון, אז אם על דבר כזה מקבלים מכות, אני חושב שזה מצדיק הפעלת כח מצד המשטרה במקרים חמורים כאלו של סיכון הציבור.

אני יודע שזה לא יקרה אבל ככה זה צריך להיות.

סיכנת חיים של אחר, הלך עליך, שלילה לכל החיים+ החרמה של הרכב+ מאסר לחצי שנה+ עבודות שירות. (לפעמים חלומות מתגשמים...).

מקסימום שלילה מקבלים במדינה הזאת.

פורסם

תקשיבו ותקשיבו טוב

מי שמבין כוח יקבל כוח ויוריד את הראש כמו כלב אחרי זה

תביאו שתי צוותים של יס"מ והדבר הבא שהם יראו זה רק כוכבים

ואף פלצפן לא ירים את הראש ויעשה מה שהוא רוצה במדינה שלנו

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לפי דעתי השוטרים בעצמם מפחדים מכל הרעש והצילצולים האלו , וסיבה עיקרית נוספת היא שאף שוטר לא יסכן עצמו השביל משכורת זעומה 4000 + - .(והשוטרים רואים בזה סיכון!!)

ואני יכול להבטיח שאם אני הייתי עושה את זה היו מיד עוצרים אותי על התפרעות או כל דבר אחר שהמשטרה יכולה להמציא בגלל שאני לא נראה ברברי כמו הערסים האלו.

פורסם

גם במדינות עם מסורת של מאה שנים של ספורט מוטורי (כמו אנגליה וארה"ב) קיימת בעיית מירוצי רחוב בלתי חוקיים.

נ.ב. זה דריפטינג זה? ראיתי כותרת כבר חשבתי שהם עושים מירוצי DOWNHILL ו-UPHILL ברחובות נצרת עילית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...