Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה שמצחיק שאמרו שהשוטרים פזרו את האירוע לפני שמישהו נפגע.

לפי הסרטון, בפועל היה אחרת:

vXSjKKgeG7k דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מה הם חושבים שהם בניד פור ספיד?!:lol:

מה שכן, המשטרה ואפילו אם היא רוצה היא לא הייתה מצליחה להתעמת איתם כי הם רבים מדובר בקבוצה דיי גדולה.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
מה הם חושבים שהם בניד פור ספיד?!:lol:

מה שכן, המשטרה ואפילו אם היא רוצה היא לא הייתה מצליחה להתעמת איתם כי הם רבים מדובר בקבוצה דיי גדולה.

בקבוצה דיי גדולה , ובנוסף להכל הם ערבים ולפי מה שידוע המשטרה מתעסקת בערבים הרבה פחות מאשר בנו .. ( הרבה מקרים אישיים שראיתי ביפו )

Ларик Сурапов

פורסם
מה זה השטויות האלה, מפחדים להתעמת, בדיוק בגלל שוטרים אימפוטנתים כאלה אני ועוד הרבה אנשים אחרים צריכים לדאוג לעצמנו ולקחת את החוק לידיים.

השוטרים לא אשמים אלא המדינה שאין גיבוי לשוטרים בשום דבר וכל דבר שהם עושים מושפע בסוף עליהם לרעה

אז גם השוטר הכי טוב בעולם והכי שומר חוק בעולם לא יגיע לקטטה עם המתפרעים האלה כי אין מי שיביא לו גב

פורסם

אני לא מבין מה הקטע של אנשים האלה...

כל מפגש כמעט הם הורסים...הפעם אחרונה שהיה מפגש יפני בנשר(ולא מה שבסרטון)

סופר לנסר נפגע בכנף הקידמית וגם אותה מבמוו מהסרט כמעט נכנסה באנשים וגם במדרכה

בתור אחד שהיה בשלוש מפגשי מועדון במוו האחרונים...

לא חבר'ה ממועדון במוו !

8) ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

מי שיכול באמת להגיב על הסרט הוא המשתמש BMW RACER שגם בעל BMW וגם תושב הצפון.

אני מחכה לתגובתו.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

Clowns!!! He has an 84' 300 BMW with sboiler and thinks, that he is the king of the road, and look also at those with Civics! Only in Israel Honda Civic is a sport car:lol:

The only right thing to do with those who driv like that is:snipersmi

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

אלה בדיוק האנשים שמוציאים שם רע לתרבות הרכב בישראל וזה לא ממש משנה אם הם ערבים או יהודים כי יש כאלה משני הצדדים...

בגללם תחביב הרכב נחשב משהו של עבריינים שעוברים על החוק ובגללם המשטרה עושה לבעלי רכבי ספורט את המוות, חבל שהטימטום חוגג וממש לא מעניין את האנשים האלה שהורסים לכל קהילת הרכב הישראלית...

בלי קשר שחצי מהמכוניות בסרטונים האלה זה גרוטאות שבושה בכלל להסתכל.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
מי שיכול באמת להגיב על הסרט הוא המשתמש BMW RACER שגם בעל BMW וגם תושב הצפון.

אני מחכה לתגובתו.

אני רוסי ולא ערבי קודם כל. יש לי אומנם הרבה חברים מהכפרים ואין לי בעיה איתם אבל סתם שלא תחשבו שאני תושב של איזה כפר. בכל מקרה אני לא הייתי במפגש הזה....זה היה מפגש פתוח לכולם בנצרת שבמקרה הגיעו הרבה חברה מהכפרים והתחילו להשתולל. שמח שלא הייתי, וחבל שככה מתנהל מפגש. לא פלא שעוצרת אותי כל ניידת לבדיקה, ואומרים לי לנסוע רגוע גם אחרי שעוצרים אותי נוהג ב30 קמ"ש. הסטיגמה על האוטו הזה לא סתם....

אגב בלי קשר קצת אני מרגיש טוב אם זה שהמשטרה ניראו כמו שהם ניראו כי בפשיטות במפגשים במרכז הם יוצאים כאלה "גברים" אם כל ההורדות שהם מביאים לכולם ופה לעצור מישהו אחד לא יכלו...

פורסם

^^

+1 about the cars! Not not 50%, but 95% are a!

And the shame is the police!!! GOAL NEFESH SHEL MEDINA!

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

לא יודע איך זה בפינלנד ^ אבל e30 325 נחשב לרכב מעולה בכל העולם. מודל 85-86 במצב מעולה יכול להימכר בארץ גם ב70 אלף ש"ח. שלא לדבר על חלק מהבימרים שהיו שם משנות האלפיים עם תוספות בכימעט 100 אלף ש"ח. חוץ מהאוטוביאנקי וכמה לאנסרים מצועצעות אני לא רואה פה יותר מדי מכוניות זולות מעפנות כמו שאת רואה...

ואגב גם להביא את הלאנסר הכתומה למצב כמו פה עולה לפחות 30 אלף ש"ח אם לא יותר....

ובקיצור...הבנו שאת כועסת על ההתנהגות אבל כשתביני דבר וחצי ברכבים תגיבי אליהם.

פורסם

Before all, I'm a man. Believe me that I understand not less than you. Israel in cars isn't a "funkzia"! .And it doesnot matter how much this car costs in Israel And this thing,that the car is expensive doesnot give you an appurtunity to do, what they did near the shopping center! I drove such a BMW in my life, that you can only to dream, and I drove like a normal,yes it was fast, but on free and wide highway and no near mothers with children on the parking place! It's just show how rediculas you all are.

Very funy was the guy with the Astra, uno and the Bianci:lol:

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

אם יש משהו שבאמת כואב לי בסרטון הזה עליו, מעבר להתבהמות של המצולמים ולאוזלת ידו של החוק, זה על האוטוביאנקי הקטנה והמסכנה שצולמה שם.

לא יאומן איך שרכב כה חביב מתגלגל לידיים של בהמות כאלה :bigcry:

:2gunfire:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...