Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alpine 9855

shainov2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום,

הציעו לי לקחת את המכשיר הנ"ל אך ללא הדגם R שקולט רדיו בארץ ונאמר לי ע"י המתקין שאין צורך כי אפילו אם המכשיר מגיע מחו"ל (והוא באמת משם) אז יש לך אפשרות לבחור AREA1 לתחנות ארה"ב והסביבה וAREA2 לתחנות אירופאיות האם נכון הדבר?? והאם באמת אין צורך בדגם 9855R??

ומה בנוגע לרדיודיסק בכללי יתרונות/חסרונות והמלצות יתקבלו בברכה.

שבת שלום.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

אם השאלה שאתה שואל קשור רק לרדיו שהוא קולט ואתה מחפש לקלוט יפה רדיו חבל שתיקח מכשיר כזה(יש פיונירים למינהם) כי הוא יכול להציע לך ההרררבה מעבר לרדיו:idea: חיפוש יעזור מאוד.

וכן המתקין צודק.

בכמה הציעו לך את המכשיר?

פורסם

לא EDDY אני לוקח את המכשיר הזה בכלל לא בגלל הרדיו אבל עדיין שואל אם הוא יקלוט תחנות פה בארץ למרות שהוא לא R,מעבר לזה אני לוקח את המכשיר הזה כי קודם כל הדגם הספציפי הזה חיפשתי אותו הרבה זמן ומעבר לזה ALPINE שיחקו אותה עם הדגם הזה לגמרי (עם האקולזיירים הפרמטרים,אפשרויות חיתוך שונות וכו').אני רוכש את המכשיר כיוון שאני רוצה להעצים את עוצמת השמיעה שלי,לחדד אותה ולעשות אותה יותר איכותית בכמה רמות (מעל הפיונירים למינהם).

ורק רציתי לדעת אם הוא קולט תחנות בארץ למרות שהוא לא R ללא בעיה.

שבת שלום.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

כן הם שיחקו אותה אבל עם הפאנל הגולש עם שיחקו עוד יותר:wink:.

אבל כמו שאמרת מכשיר ברמה מאוד גבוה ובאמת בחירה נכונה.

תהנה!

אגב אם לא סוד כמה עולה לך? חדש? או יד שנייה? כי לא נישארו כאלה חדשים ניראה לי.

פורסם

מישהו יודע בוודאות אם יש את האופציה של AREA באלפיין?

לחבר שלי יש את ה 9857 והוא בלי רדיו (נקנה ב ארה"ב).

לא מצאנו בשום תפריט את האופציה, מישהו יכול להגיד איך מגיעים אליה? (במידה ויש)

תודה

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אצלי יש את ה9855 (לא R), וכן יש את האפשרות של להעביר לתחנות האירופאיות, הוא קולט תחנות ישראליות מצויין... החיסרון היחיד שלו זה שהוא לא רושם אוטומטי את השמות של התחנות (בינינו כמה כבר אתה צריך את זה?!)

למרות זאת יש לו יתרונות מעל ה9855R, כל מיני פונקציות קטנות שלא קיימות בR כמו החלפת צבעים למשל, הוא אומר לך מזל טוב ביומולדת, ועוד כל מיני שטויות (שתכלס בינינו גם לא כל כך קריטיות) אבל יש לו אם אני לא טועה גם כמה תוספות קטנות לגבי האיקווליזרים ביחס לR שאני לא זוכר כרגע מה הם.

פורסם

הבנתי אנשים (מי שרוצה לדעת מחיר בערך 1.7K+ לחדש שנקנה בארה"ב היה בשימוש רק לבדיקה),הבנתי אז אין צורך "לפחד" ברכישת המכשיר כיוון שה9855 קולט רדיו בארץ(וממש לא מעניין אותי שם התחנה שאני יודע מראש.)מעבר לזה יש עוד דברים שאני צריך לשים לב אליהם ברכישת המכשיר כמו מהו ה"באנדל"/אביזרים שהוא מגיע איתם ואם ישנו אתר/קישור שאפשרי לראות את כל הנתונים עליו מעבר לנתונים הבסיסיים שאני כבר יודע אשמח לקבל אותו.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• תוכן חדש...