Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אז ככה ביום א' קיבלתי 3 ג' בעקבות כוויה.

היום הלכתי לבית חולים ללא ר"מ 2, בית חולים קפלן.

שם קיבלתי 7 גימלים שזה אוטומאטית סיפוח לר"מ 2,אבל בבית החולים אמרו לי לגשת לרופא ביחידה לאשר את הגימלים.

לאשר כשאחזור?

האם אני יכול ללכת מחר ולספח את עצמי לר"מ 2 ( התנאים מאפשרים לי) בלי לגשת לרופא היחידה?

תודה רבה,

מצטער על עודף השאלות הצבאיות,אבל יש פה הרבה אנשים מביני עניין בנושא :wink:

פורסם

7 גימלים הם לא סיפוח אוטומטי.

מעל 7 גימלים יש לאשר דרך ר"מ 2 ולא דרך רופא היחידה.

אני כרגע מושבת בבית כבר חודשיים,ואני לא מספוח לר"מ 2.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

כול מה שעלייך לעשות זה לעדכן את המפקד הישיר שלך , ולעשות בטן גב בבית.

תהנה.:-)

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

כמה דיוקים:

גימלים ממיון אתה לא צריך לאשר. אבל היחיד שיכול לספח אותך לרמ2 הוא רופא היחידה שלך.

בנוסף לא תמיד במקרה של מעל 7 גימלים אתה תסופח לרמ2(!!), ישנו "פילוט"- סיפוח לדמוי רמ2 דרך רופא היחידה. למעשה אתה נמצא בגימלים ממושכים אבל הרופא שמטפל במקרה שלך הוא רופא היחידה שלך.

כעיקרון פילוט מתבצע במקרים בהם רמ2 ממוקם קרוב לרופא היחידה של החייל, למשל בחר"פ בצריפין חייל המשרת במצל"ח (רופא היחידה שלהם נמצא בחר"פ) וגם רמ2 נמצא בחר"פ. במקרה כזה סביר להניח שהחייל יהיה מסופח לרופא היחידה כפילוט אפילו במידה והוא נמצא ב40 גימילים.

מקווה שהייתי ברור.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...