Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן,אני מאוד מעוניין להחליף את רכבי (דייהטסו אפלאוז 97) ורוצה לרכוש לנטיס 2000-1 .

חסרים לי 25,000 ש"ח ובחברת מימון ישיר,לאחר שדיברתי עם הנציגה שלהם הציעו לי לקחת את ההלוואה על הסכום המדובר ל-3 שנים ולשלם כל חודש 746 ש"ח,יש עלות הקמת הלוואה 336 ש"ח ופתיחת תיק 350 ש"ח.

מכיוון שאני גם מנהל חשבונות בהשכלתי מחישוב שערכתי עולה שההלוואה הזו נושאת ריבית של 3.97% לשנה.

לעומת זאת הריבית בבנק שאני נמצא בו היום-דיסקונט היא 23.66 % לאחר חישוב (ביקשו לקבל על הלוואה של 20,000 ש"ח תשלום חודשי 950 ש"ח,עמלת עריכת מסמכים אצלהם גבוהה גם כן).

האם מישהו התנסה בעבר עם מימון ישיר ויכול להמליץ או לחילופין לקבל רגליים קרות ולא לחתום על העיסקה.

עשיתי את כל החישובים ופשוט הפערים גדולים ביותר לטובת חברת המימון -איך זה ייתכן ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה יתכן בעיקר בגלל שדיברת עם הבנק ב"אשכנזית מדוברת".

אני לקחתי גם כן הלוואה לאחרונה לרכישת רכב חדש , ביקור בבנק גרם להם לקשקש על ריביות לא הגיוניות ( אני אגיד לך על הערכים שאני שמעתי , גם הסכום שונה ד"א) של פריים + 1% במצב הטוב.

אישתי דיברה יום לפני כן עם מימון ישיר וקבלה הצעה של פריים - 0.5

רגע לפני שקמתי כששאלו אותי אם אני רוצה לסגור או לא - ציינתי כבד"א שאשתי "בודקת" מול מימון ישיר ובנק לאומי (ששם יש למאזדה הסכמים למימון) ונלך על ההצעה הטובה ביותר ואני מקווה שזאת תיהיה שלהם.

פתאום כל הסיפור השתנה ב180% , 2 דקות ואישור מנהלת סניף וההצעה הושוותה לזו של מימון ישיר , וביום לקיחת ההצעה אישתי דיברה איתם עוד קצת והפלא ופלא - ירד לפריים - 0.6.

שווה לך לתת קפיצה נוספת לבנק ולקשקש איתם עוד קצת.

(זה כמובן כשהנקודת פתיחה שלך היא זה שהחשבון שלך במצב טוב מבחינתם)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי ניסיון עם מימון ישיר, את הרכב הנוכחי שלי רכשתי בעזרתם, לקחתי הלוואה לשנתיים.

הליך קבלת ההלוואה היה פשוט יחסית, אך קצת מעצבן עם עשרות טפסים שהם ביקשו שאפקסס להם, אך ההלוואה אושרה תוך יומיים בערך.

הופניתי להעברת בעלות בסניף דואר שעובד עם החברה (יש סניף כזה כמעט בכל ישוב) ולמעמד העברת הבעלות אף הגיע נציג של החברה לוודא "שהכל נעשה כפי שצריך" אמנם הבנתי שזה קורה רק מידי פעם זה עדיין נחמד ומרגיע כשמדובר בסכומים כאלה.

בסך הכל השירות שניתן על ידי החברה היה מצויין, אך למרות זאת כאשר רציתי להחליף חשבון בנק הדבר יצר קצת "בלאגן" וגרירה של ניירת - שוב.

אם אתה מתלבט בינם לבין הנבק - תבחר במימון, גם פחות ריבית, וגם הרבה פחות כאב ראש, בסופו של דבר ההלוואה יורדת מהחשבון וזהו - בלי התעסקות מיותרת עם הבנק.. מלבד זאת הם הרבה הרבה יותר גמישים, נוחים ונעימים מהבנק, כך ש.. אני ממליץ בחום.

תתחדש..

PEUGEOT // 306

• תוכן חדש...