Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה :)

רובכם ודאי מכירים את המאזדה 6 משנים 06-07 שמגיעה בדגם מחודש, עם 2 אגזוזים מניקל שבולטים מהטמבון האחורי,

הצ'ופר הזה ניתן רק לרוכשי דגמי לקצ'ורי ופרמיום, באקזקיוטיב הם רק משאירים לך את הפתחים בטמבון ואם אתה רוצה תרכיב אגזוזים לבד,

אז היום הלכתי לחנות כלשהי שמתעסקת בזה, בחרתי סוף אגזוז מניקל, יפה ופרופורציונאלי שדומה למקורי, ויחד עם הבחור שעובד שם ניסינו להתקין אותו בצורה יפה, יש לציין שבצינורות האגזוז הסוף מעוקל ממש טיפה, בכל אופן האגזוז לא ישב יפה בכלל היה מרווח עצום בינו לבין הטמבון, לא כמו בדגמים המקוריים שהסוף אגזוז ממוקם ממש מתחת לפתח בטמבון שיועד למטרה זו, חשבתי אולי הדוד אצלי נמוך יותר מהדגמים השניים אבל לפי מראית עין אני לא חושב שזו הסיבה, ניסינו לשים סוף אגזוז אם שיפוע קצת אבל זה גם לא ממש פתר את הבעיה,

יש רעיונות? עצות?

פורסם
נסה אולי אצל אגזוזן רכב.

בברכה - רפי לין :-)

כן הבחור בחנות הזו הציע לי לקפוץ לאגזוזן, אולי לגבי הרמת הדוד, אבל אני אסיים את כך הסיפור הזה בטח עם חור לא קטן בכיס, והכל בשביל 2 נצנצים שיוצאים מהטמבון האחורי, לא מתאים, אני מחפש פתרונות שלא ידרשו הוצאה כספית גבוהה מהמתוכנן, (גג 250-300 ש"ח)

פורסם
חשבת אולי לנסות להשיג סופיות כאלה מפירוקיה ?

האמת שלא, לא שיערתי בכלל שימצאו המון מכוניות כאלו מפםירוק, אחרי הכל מדוברבשנים 06-07

יש למישהו רעיון איפה לחפש?

• תוכן חדש...