Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי volvo s70 t5 ...

אני מחפש איך אני יכול לשפר תמהירות שלה ....

כרגע יש לה 240 כ"ס ואני מחפש להגדיל את זה ...

מאוד אשמח לשמוע עצות תודה ..

פורסם

הגדלה בשקל תשעים - רק ב...

קיצר - כמה כסף יש לך להשקיע ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

האוטו הזה הוא שנת 98 ...

הוא כבר נסע 300 אלף ... והוא כזה חזק שזה מדהים ...

אני רוצה לשפר אותו עוד מבחינת המהירות כי למרות ה 240 כ"ס היציאה שלו לא כך מהירה " אבל אחרי זה זה כבר סיפר אחר לגמרי " ...

מבחינת האחיזה אני יודע כבר שהבולמים והבלמים לא במצב הכי טוב אז אני הולך לשים הכול חדש גלגלים כבר שמתי חדש לפני חודשיים dunlop " אם ככה כותבים את זה "

קיצר מוכן להשקיע הרבה בשביל האוטו הזה ..

פורסם

תרשום בבקשה תקציב כדי שתראה מה מתאים לך לפני שיתחילו לשפוך לך שיפורים ב 40K ולא תגיע למטרה שאתה רוצה בכלל.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אכן כדאי שתציין תקציב לשיפורים ע"מ שתוכל להענות בצורה הטובה ביותר.

קודם כל, האם הרכב מטופל היטב? כדאי לבדוק וליישר קו עם חלקים שאולי התבלו עם הק"מ.

לאחר מכן - מבחינת אחיזת כביש, צמיגים איכותיים, בולמים קשיחים יותר והנמכה,

ניתן לקנח במוט גישור עליון לצמצום זוויות גלגול.

מבחינת כוח, צ'יפ יכול להביא אותך לסביבות ה-285 כ"ס~,

צנרת מלאה גם כן מומלצת.

קח בחשבון שהגיר נחשב למעין נק' תורפה ברכבים הללו, כך שכדאי שתבדוק את מצבו

ואם בכלל הוא יוכל לעמוד בעומסים מוגברים נוספים.

כמו כן קח בחשבון את העובדה שהרכב הנעה קדמית,

וגם כמקורי משאיר חצי צמיג קדמי על הכביש ביציאה חזקה מהמקום, כך שלהגזים יותר מדי עם הכוח גם לא ממש יעזור לך.

כדי לעבור את סף ה-300 כ"ס לדעתי יהיה עליך להחליף טורבו.

בהצלחה.

פורסם

התקציב הוא 10000 ש"ח ...

הגיר עבר שיפוץ לפני חודש ... הצמיגים חדשים של דנלופ ...

כמה כל הקטע של הבולמים והבלמים עולה אם אנחנו מדברים על איכות גבוהה ?...

וגם לגבי מחיר הצ'פ ...

פורסם

א. נא להפסיק לאלתר את הנוהג המגונה של שימוש ב "..." .

ב. מאחר ואני כותב הערות ניהוליות באדום הפכתי לך את ההודעות לשחור, מקווה שזה לא פגע בחופש היצירתיות שלך.

ג.240 כ"ס לא מספיקים לך. נסה לפרט איפה בדיוק אתה מרגיש מחסור כי מצד אחד אתה מדבר על חוסר במהירות (אני מאמין שלא מהירות סופית). מצד שני אתה מדבר על איטיות ביציאה מהמקום. מצד שלישי אתה מדבר על בולמים ובלמים.

ד. אני הייתי לוקח חלק מהכסף ושומר אותו לשיפוץ מנוע, כי אחרי שיפורים ו 300K ק"מ אני לא רואה אופק רחוק בעתיד שלו :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יצא לי לנהוג לא מעט ב S70 וב S80-T6 שמגיעה במקור עם 272 כ"ס רתומים למשאית כבדה ועייפה, הצמד הזה ממש לא ספורטיביות, הן כן כבדות, ההספק באם יגדל לא יתרום משמעותית לניהוג או להנאה מהנהיגה.

עם כזה קילומטראז', אני מניח שהבולמים סיימו את חייהם, וכך תוכל לשנות מעט את היכולת הדינמית של הרכב, למשל סט קשיח יותר של בולמים וקפיצים (ולא קוילאובר) יכול לתת שיפור די משמעותי בתחושות ולגרום לרכב להרגיש מהודק יותר, עם פחות זוויות גלגול, במקור הוא ממש לא כזה... ד"א, למי שכתב על מוט גישור בהקשר של הפחתת זוית גלגול - ממש לא, אולי התכוונת למוט מייצב (Rnti Roll Bar) אבל בד"כ הם באים (קדמי ואחורי) רק לאחר החלפת קפיצים\בולמים ...

כמו כן כדאי להתייחס ברצינות להערה של בגירה באם תשפר את המנוע !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ד. אני הייתי לוקח חלק מהכסף ושומר אותו לשיפוץ מנוע, כי אחרי שיפורים ו 300K ק"מ אני לא רואה אופק רחוק בעתיד שלו :wink:

מסכים. במיוחד כשיש שיפורים באופק.

יצא לי לנהוג לא מעט ב S70 וב S80-T6 שמגיעה במקור עם 272 כ"ס רתומים למשאית כבדה ועייפה, הצמד הזה ממש לא ספורטיביות, הן כן כבדות, ההספק באם יגדל לא יתרום משמעותית לניהוג או להנאה מהנהיגה.

ה-S70 שוקלת כ-1.5 טון, לא כ"כ כבד כשמדברים במונחים של רכב סלון ולא איזו ספורטיבית משפחתית דוגמאת סובארו GT.

אכן ספורטיבית היא לא, אבל היא בהחלט מהירה, ואם כבר דיברת על ה-S80 T6,

אין הרבה רכבים סטנדרטיים בארץ שיכולים לעמוד מולו מ-100 צפונה.

אחת הבעיות של יציאה מהמקום היא ההנעה הקדמית,

צריך לדעת למתן את היציאה מהמקום (גם כך ההספק די גדול על הגלגלים הקדמיים, על אחת כמה וכמה כמשופר),

אחרת אתה פשוט חופר במקום וטוחן את הגיר.

ד"א, למי שכתב על מוט גישור בהקשר של הפחתת זוית גלגול - ממש לא, אולי התכוונת למוט מייצב (Rnti Roll Bar) אבל בד"כ הם באים (קדמי ואחורי) רק לאחר החלפת קפיצים\בולמים ...

אכן.

ובכל מקרה - לפותח השרשור, עליך לזכור שהרכב בראש ובראשונה סלון (מפואר, מפנק, איך שלא תקרא לזה) ורק אחר כך מהיר, זריז או שוב, איך שלא תקרא לזה.

מה שכן, בדוק האם ניתן להרכיב מערכת AWD של S60 על ה-S70,

לא בטוח שניתן, ובכלל לא בטוח שזה בתקציב, אבל אם כן - זה ישנה את התנהגות הרכב לגמרי,

מה גם שבחו"ל ישנם דגמים שמצויידים במערכת כזו במקור, אולי ניתן לייבא.

• תוכן חדש...