Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאנרוף לסופר לנסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיינתי והתלבטתי המון בנושא זה ואשמח לשמוע הצעות נוספות:

יש לי סופר לנסר שנת 97 גיר רגיל.[נקודה] יש לצין כי האוטו שמור בטירוף.[נקודה] לא נגעו באוטו הכל הכל מקור.[נקודה] אני מעונין לעשות לאוטו סאנרוף.[נקודה] השאלה האם כדאי?[רווח] האם זה מוסיף למחיר האוטו?[רווח] האם זה מוגדר כפגיעה במרכב (ואם אני עושה זה רק בחנות שם בגנות שמאשרת הכל ברשיונות,לא קומבינות)?[רווח] והכי חשוב לי לדעת, האם לרכב בשווי 24000 שקל שווה להשקיע 4500 שקל לסאנרוף.[נקודה] מה אתם הייתם עושים?

אגב,צירפתי מס תמונות של האוטו,לפני מס ימים עשיתי רשת קדמית בעצמי,[רווח]מעשי ידי להתפאר,[רווח]אשמח לתגובות מקצועיות

תודה רבה ואחלה יום,ולמנהלי הפורם ישר כח.

18032008.jpg

18032008(001).jpg

18032008(002).jpg

20032008.jpg

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

סאן רוף מדבר אליך?

תבקש מחבר עם סאן רוף ברכב סיבוב על האוטו כשסאן רוף פתוח,

תראה אם זה כיף בכלל,

לגבי מחירון, זה יכול להוסיף עוד 2000, אוטו אף פעם לא היה השקעה.

המלצה שלי: קודם לעשות נסיעת מבחן עם סאן רוף, אחר כך לעשות אחד.

----

פורסם

איך קיבלתה את המכה הזאת בבאגז?חבר שלי בזמנו גם עשה כזאת מכה,אחרי זה התחלתי לשים לב שלכ-90% מהסופר לנסרים יש את המכה הזאת.:roll:

ניראה אוטו שמור מאוד,תאמת לא הייתי משקיע בסאן רוף,זה התלהבות בהתחלה ואחרי זה חולף,בחודשיים הראישונים אחרי קניית האוטו הייתי נהנה מזה,מאז הסאן רוף ניפתח מדי פעם שהגומייה לא תידבק למסגרת.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ערב טוב.

עקרונית מספר דברים.

א. כל הכבוד על האחזקה בהחלט ניראה רכב שמור ונקי 8)

ב. אני לא חושב שכדאי לך לעשות גג שמש,הוא פשוט לא יוסיף לך הרבה לרכב...

רוב השנה חם מאוד בארץ וזה גורר נסיעה במזגן, מה שאומר שאין ממש שימוש לגג הזה...:shock:

ג. אני חייב לשאול אבל ממש ממש חייב לשאול מאיפה השגת את הבקליות ???

אני מחפש בנרות לסופר שלי ולא ראיתי כלום... :oops:

norm_6B410B8FCDEC41F685EA4215245523C5.JPG

norm_746F39B09FFF46C2A8062D1ECF4AE660.JPG

norm_C1E8135C643948689B446C8ABF7E95FB.JPG

המשך יום נעים!

פורסם

עדיף שתתקן את המכה בבאגז' קודם כל...

ד"א

ס.לנסר ידני זה אוטו חיה, אתם לא מאמינים איזה האצה ופתיחה יש לו, אחלה אוטו, אבל 24?!

אני מכיר בנאדם שמוכר את שלו ב10 אלף, צבע שנהב לבן, שנת 95, אחלה של אוטו !

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

החלק שאני אולי הכי אוהב בהתחלת נסיעה חוץ מלשמוע את ה"וורווםם" של המנוע הוא פתיחת הסאן רוף,

יש לי לאנטיס 323 שנת 98 עם סאן-רוף בעל 2 מצבי פתיחה, פתיחה רגילה כמו חלון או פתיחה שהסאן רוף עולה טיפה למעלה ויש פתח קטן לאוויר (אם אני לא טועה זה במיוחד לעישון ברכב),

במצב הראשון אני משתמש בלילה להרגיש קצת אוויר (אני לא אוהב לפתוח חלונות... השיער נהרס :roll:)

ובשני שאני צריך קצת פוזה :-) זה בולט מרחוק...

בקיצור בחזרה לעניין כמו שאמרתי הסאן רוף הוא בין החלקים האהובים עלי ברכב שלי ובטח שאם יש לך את הכסף זה שווה את זה...

פורסם

אני הייתי משקיע קודם בפחחות של המכה מאחור, למרות שאני חולה על סאן רוף, אם זה לא מקורי זה דרך סלולה לבעיות.

:-) just smile
פורסם

מה הלחץ לבקליות???כול חנות שנייה מוכרת כאלה,או עושה הזמנות,אם אתם מהמרכז יש לי כמה דוגמאות למקומות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
מה הלחץ לבקליות???כול חנות שנייה מוכרת כאלה,או עושה הזמנות,אם אתם מהמרכז יש לי כמה דוגמאות למקומות.

משהו איכותי או תוצרת סין?

Hyundai IONIQ

פורסם
החלק שאני אולי הכי אוהב בהתחלת נסיעה חוץ מלשמוע את ה"וורווםם" של המנוע הוא פתיחת הסאן רוף

:roflmao:

הרגת אותי. תכף תגיד לי שאתה גם שומע את הטורבו שורק.

לפותח השרשור. האם שווה להשקיע 4500 ש"ח בסאן רוף זו החלטה שאתה צריך לקחת מול הארנק שלך, רק תיקח בחשבון שכשתרצה למכור את האוטו הוא לא יהיה מגנט לקוחות למקרה שתרצה עליה 4500 ש"ח מעל המחירון:)

אם יש לך את הכסף וזה עושה לך את זה, תתקין. לדעתי ,כמו שמישהו כבר אמר פה, תשקיע קודם בתיקון המכה המגעילה הזו מאחור כי היא הורסת את המראה של כל האוטו (שנראה מאוד שמור אגב).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...