Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי ברכב רדיו דיסק של קנווד עם יציאת AUX מדגם kdc-237

2 רמקולים קדמיים מקוריים של פג'ו 205 (גודל 5.25 )

2 רמקולים על המגש האחורי של חברת פיוניר בעוצמה של 300W שש על תשע.

אני לא מרוצה מאיכות הצליל ..

במה אפשר לשפר את איכות הצליל? מה להוסיף וכמה בערך יעלה לי?

אני לא מחפש לשמוע מוזיקה בעוצמה גבוהה..בעוצמה סבירה עם איכות צליל טובה

פורסם

יש לך כ"כ הרבה ללמוד וכ"כ הרבה לשפר למינימום.

תראה, עזרה ראשונה תתחיל ב FAQ תתחיל לקרוא איך בנויה מערכת אודיו לרכב.

מה משפיע ומה אתה מחפש ... ובעיקר מה התקציב שלך .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תראה אם התקציב נמוך ... אז לדעתי לך שלב שלב ... קודם כל מגבר זה חובה ! הלאה להחליף את הרמקולים המקוריים של פגו בקומפוננט יחסית טוב כי הוא יהיה החלק מרכזי במערכת שלך מיד אחרי ה רדיאו דיסק שגם אותו תצטרך לשדרג בהמשך

אז לסיכום

#1 קנה מגבר ותחבר הכל דרך המגבר

#2 קנה קומפוננט במקום רמקולים מקוריים של פגו

#3 אם אתה עדיין לא מרוצה מהסאונד תחליף את הרדיאו דיסק

במידה והמגבר שרכשת היה טוב והקומפוננט גם היה טוב אין סיבה שלא תשמע סאונד שהוא הרבה יותר טוב ממה שיש לך עכשיו בלי להחליף את הפנל וזה גם משהו שאפשר לעשות בשלבים אם התקציב דל כל חודש תוכל להוסיף חלק .

פורסם

תקציב גדול אין כרגע..

המכשיר עצמו הוא מכשיר לא רע.

אז לקנות מגבר ולהחליף את הרמקולים המקוריים של הפג'ו בקומפוננט?

כמה יעלה מגבר סביר וקומפננוט נחמד כולל התקנה + - ?

איזה דגמים מומלצים בהנחה שהתקציב באיזור ה1000 ש"ח לשניהם..?

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לפני הכל לקנות רמקולים איכותיים, גם קדימה וגם אחורה, לא חייב קומפוננט אם אתה לא רוצה כל כך להשקיע, מה גם שקומפננט מתקדם לא יעבוד טוב בלי מגבר.

לאחר שהחלפת לרמקולים איכותיים אתה יכול לקנות מגבר וסאב וככה לאט לאט להשתדרג.

אם יש לך את האופציה להוציא ישר סכום של 2500-3000 בערך אז מה טוב, קנה 2 מגברים, רמקולים וסאב וופר, במחיר הזה אתה יכול להשיג ציוד סביר ואפילו יד שנייה טוב.

פורסם

תראה כיוון שהאוטו הוא פגו 207 אתה צריך להחליט אם אתה משקיע בו במערכת של WOW או מערכת שהיא טובה מאוד או שאתה משקיע ככה שתשמע מוזיקה זה בערך 3 רמות אני מציע רמה 2 כי חבל לשים באותו כזה רמקולים שעולים בסביבות 5K וכך הלאה לדעתי תקנה קומפוננט באזור 800-1300 שקל בנוסף תקנה מגבר באזור 700-1500 שקל זה אמור לשפר את איכות הצליל כבר באזור ה 60% לדעתי אחרי זה שאתה אם וכאשר תחליף לפנל אחר אז איכות תעלה בעוד כ 15% בגלל שהפנל החדש ידע לחתוך תדרים יותר טוב והאיכות במידע וקומפוננט איכותי רק תעלה .

פורסם

אתם קצת מגזימים, אם עד עכשיו הוא השתמש ברמקולים של פג'ו

והוא לא רוצה להשקיע הרבה כסף אני ממליף לך לקנות קומפוננטים של מורל פולס

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37553

זה דגם 5.25" יש גם 6.5" אם אתה צריך

ומגבר מאק אודיו

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360873

במגברים אני פחות מתמצא אבל הרמקולים אחלה לי יש כאלה באוטו

בעקרון אם אתה רוצה בלי סאב אז זה יספיק לך תחבר את סט המורלים מקדימה והפיונרים מאחורה למגבר וכבר שיפרת את איכות השמע בין שמים וארץ

עריכה:מחירים תמיד אפשר להוריד אני את הקמקולים שלי קניתי ב480 כשאפשר להוריד עוד

• תוכן חדש...