Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DLS VS MOREL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

רציתי את עזרתכם בקשר לסט קומפ' שאני מעוניין לקנות בקרוב.

הסט הוא של DLS מסידרת ULTIMATE .

http://www.dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_74

המחיר שלו סביב 3K , המתמודד העיקרי מבחינתי הוא המורל

אילייט שעולה אותו דבר. אני יודע שהסאונד של מורל ו DLS

קצת מזכיר אחד את השני ואני מאוד אוהב מוזיקה ווקאלית ורגועה עם דגש על דיוק.

אני גם יודע שמה שתגידו זה הכל טוב ויפה וכל אחד יעדיף אולי סט אחר , אבל בכל זאת חשוב

לי לדעת את דעתכם האם DLS יתן לי תמורה טובה למחיר. בכל זאת זה סט מאוד יקר שאני מתכוון

להנות ממנו כמה שנים.

כמובן שההגברה תהיה איכותית ולא אחסוך בה במידה ואלך על סט כזה.

מבחינת איטום ובנייה בדלתות אצטרך לקבל ייעוץ אצל המתקין.

תודה ,

ליאור.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

העניין פה שצריך לישמוע לישמוע ורק לישמוע באוזניים שלך ואז להחליט.

ההמלצות פה לא יכוונו אותך כמו האוזניים שלך לקומפוננט באמת תירצה.

בעני הסאונד של DLS באמת מהמם אבל טיפה צורם בישבילי. אני מורליסט בדם וחולה על מורל.

אני הייתי חושב על סופרימו בתור טוויטר וCDM מיד ריינג ומיד של אייליט(או פוקל חי חי חי)זה לדעתי סט ממש איכותי.

פורסם

הסט הזה לא יהיה שנה הבאה , יש לו כבר מחליף(יש לי את הקטלוג החדש וזה עדיין לא מופיע באתר ).

הוא יעלה להערכתי כ4K.

באופי הוא די דומה למורל רק שהוא יודע לייצר באס , הטויטר מעט דומיננטי מה23 , אבל יש לו סאונד שונה (אני לא יודע להסביר), והוא מתנהג יותר טוב בווליום גבוהה .

אם אתה רוצה לשמוע סט דומה , אתה מוזמן לשמוע אצלי במפגש,

בגדול , אני חושב שבגלל האופי הדומה של הסטים , אני בהחלט חושב שאפשר להשוות ישירות בניהם , והDLS יותר טוב (מיד באס בעיקר), הקרוס של מורל יותר גמיש.

אני מכיר טוב את הסטים של שני החברות מניסיון , היחידים ששוים את כספם זה הדוטק אוביישן , והסופרימו .

לדעתי ההיבריד לא שווה את הסכום והאלייט עם טויטר מעולה אבל גם יקר לטעמי .

בסט שלושה חלקים CDM יותר טוב מהמיד ריינג' של DLS(יותר נעים פחות צורם).

פורסם

הייתרון העיקרי שיש לDLS על פני מורל הוא המידבס, וזה כבר בשני סטים שפגשתי, אמנם הוא נותן באס חזק, אבל איפשהו הוא מאבד מהקטע של הקומפוננטיות, הבאס פשוט חונק את שאר המוזיקה

בכל השאר, המורל עדיפים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא הבנתי מהודעתך מה היתרון של DLS מבחינתך.. זה נשמע יותר כמו חסרון :?

שאלה נוספת - אשמח למי שיש נסיון עם מגבר ROCKFORD 8004 לטוב ולרע.

המחיר שלו סביב 2K והוא נותן 100W לארבעה ערוצים. לא מצאתי מגברים בתקציב הזה שנותנים עוצמה כזו.. אני טועה ?

כמובן שאני מתכוון לגשר אותו לסאב עד 400W.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

המיד באס של DLS נותן באס לא חד בדיוק כמו של מורל רק יותר חזק והוא גם שר לא רע, בסט 2 חלקים הייתי הולך עליו מאשר על מורל (להוציא את הסופרימו).

הרוקפורד מגבר אחלה אם מצאת אותו ב2K אבל לא יהיה לך עליו שירות (אוטופרט סגרו).

פורסם

המידבאס והקרוס של הDLS יותר טובים מהסדרה המקבילה של מורל.

אבל הCDM הוא מיד יותר מוצלח מזה של הDLS ואני באופן אישי גם אוהב טוויטרים שהם לא צורמים אז מורל מנצחים בקטע הזה.

אני הייתי לוקח את המידבאס והקרוס של DLS ומרכיב עליהם CDM54 וטוויטר של רנסנס (שזה גם מורל רק שיש לו צליל עוד יותר מתוק) - אני אסתפק.

אם אתה מגביר אקטיבית את כל הרכיבים בלי הקרוס - עדיף שתקנה בחלקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...