Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147 - בעיות אמינות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שאלה לגבי אלפא 147.

יש טענות רבות לגבי אלפא שהיא לא אמינה וכו', והבנתי שמדובר בדגמים היותר ישנים. מה לגבי ה147? גם בה יש אותן בעיות אמינות שהיו?

ואם כבר, אז כבר:)

מה אתם אומרים על ה147 בכללי?

תודה תודה,

יואב.

פורסם

מה שאני יכול לומר שזה אוטו לא הכי בטיחותי שקיים- רק 3 כוכבי ריסוק אירופאים.

רק שתדע

יש חלום חדש...

פורסם

רבות סופר ונכתב בפורום אלפא רומאו:

http://www.IAROC.ORG.IL

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אלפא רומיאו 147 אחלה רכב, ממליץ על מנוע 1.6 עם 120כ"ס וצפונה.

הרכב מאיץ 0 ל-100 ב-10.6 שניות ו-195 קמ"ש מקסימום - שזה נתון מאוד יפה לרכב 1.6.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רק רציתי להגיד לך שגם לי הייתה את ההתלבטות הזו. אכן אמרו לי שמדובר ברכב יפה, מהיר, נוח וכ'ו.

א-ב-ל, אמרו לי גם שהחלפים שלו יקרים ( תלוי למי..) , הטיפול בו בארץ לא מן הטובים, והכי חשוב - הוא לא ביטוחתי ב כ ל ל .

חפש את השרשור שלי בפורום בנוגע לרכב. בסופו של דבר, והייתי כמעט סגור על הרכב, לא קניתי אותו.

בהצלחה

[=

• תוכן חדש...