Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

what is your budget?

i would start with an open air filter ,free flow exhaust etc.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
what is your budget?

i would start with an open air filter ,free flow exhaust etc.

כמה עולה כל שיפור קטן שהצעת ?

האם אני ארגיש בהבדל, ומה השינוי שיהיה בפועל ?

תודה

פורסם

תקציב?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תלוי מה אתה רוצה ל'בל מהאוטו שלך. דברים הבסיסיים ביותר כמו פילטר פתוח ודוד זרימה חופשית וצנרת מתאימה יספיקו לך?

מבחינת שיפורי אחיזה, אפשר לשים צמיגים רחבים יותר, מיתלים קשים יותר ובמקרה של נסיעה על מהירויות גבוהות - לשים דיסקים מיוחדים לבלמים וקאליפרים גדולים יותר.

מבחינת שיפורי מנוע, יש מגדשי רוטס ומגדשי טורבו.

כמה סוסים אתה רוצה להוסיף לאוטו שלך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תלוי מה אתה רוצה ל'בל מהאוטו שלך. דברים הבסיסיים ביותר כמו פילטר פתוח ודוד זרימה חופשית וצנרת מתאימה יספיקו לך?

מבחינת שיפורי אחיזה, אפשר לשים צמיגים רחבים יותר, מיתלים קשים יותר ובמקרה של נסיעה על מהירויות גבוהות - לשים דיסקים מיוחדים לבלמים וקאליפרים גדולים יותר.

מבחינת שיפורי מנוע, יש מגדשי רוטס ומגדשי טורבו.

כמה סוסים אתה רוצה להוסיף לאוטו שלך?

1. חשוב לי מאוד לא לפגוע ברכב/במנוע ולא לקצר את חייו על חשבון שיפור כלשהו.

2. האם פילטר פתוח + דוד זרימה יעלו את כח המנוע ?

3. צמיגים רחבים, האם זה חוקי ועובר בטסט ?

שוב תודה :-)

פורסם

ללא תקציב, אפילו בסיסי ו/או משוער להתחלה, אין כל טעם לזרוק מושגים לאוויר.

פרט את תקציבך המשוער להתחלה ואת דרישותיך מהשיפור- באיזה תחום?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
1. חשוב לי מאוד לא לפגוע ברכב/במנוע ולא לקצר את חייו על חשבון שיפור כלשהו.

2. האם פילטר פתוח + דוד זרימה יעלו את כח המנוע ?

3. צמיגים רחבים, האם זה חוקי ועובר בטסט ?

שוב תודה :-)

1. העלאת הספק ומומנט, בלי חיזוק קרנק וראש עלולים לקצר את חיי המנוע.

2. כן, אבל רק עם הצנרת תהיה מתאימה.

3. יש מידות חוקיות, תבדוק מהן המידות החוקיות עבור הרכב שלך. מעבר לזה, במקרים מסויימים אפשר לקבל אישור ממשרד תחבורה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ללא תקציב, אפילו בסיסי ו/או משוער להתחלה, אין כל טעם לזרוק מושגים לאוויר.

פרט את תקציבך המשוער להתחלה ואת דרישותיך מהשיפור- באיזה תחום?

עידן

אוקיי,

הדרישות: הגברת כח תאוצה, סחיבה, וגם "מיני" הרגשת ספורטיביות :wink:

התקציב: אם אומר "כ2000 שקל" זה אומר משהו ?

התקציב לא ממש מחייב מכיוון שבפועל הוא יכול לנוע מ500 שקל ועד 5000 שקל ואולי אף יותר...

אם אני יודע למשל שתוספת מסויימת שתעלה לי 1000 שקל תתן לי תחושת נהיגה טובה יותר אז אכניס את השיפור לסל,

עניין של תמורה כנגד ההשקעה.

אולי בכלל יבוא מישהו ויאמר לי "חבל על הכסף, לא תרגיש בהבדל אם תוסיף פילטר"...

אני רוצה לקחת את הכל בחשבון.

פורסם

שיפורים קטנים, כאלו שבעיקר יוסיפו ווקאליות ותחושה נעימה יותר על דוושת הגז:

פילטר פתוח: הייתי ממליץ על סימוטה- יעלה בערך 500 ש"ח - ייתן רעש יניקה וזהו בעיקר

דוד פתוח: ANSA,SUPERSPRINT אלו חברות דיי שקטות עם רעש סבבה מאוד יתאים לרכבך- בין 1000-2000 ש"ח חדש ועד ל700 משומש

דברים קצת יותר רחבים:

צמיגים טובים של החברות המובילות בין 1500-3000 ש"ח תלוי באם הגדלת את הגלגל שלך-- למעשה אחד השיפורים המומלצים אם לא המומלץ ביותר

בולמים קפיצים- גם כן של החברות המומלצות - מדובר על הוצאה של בערך 5000 ש"ח -גם מומלץ מאוד, יכולים להתכוונן לפי הדרישות שלך

אני כמובן לא ניכנס לשיפורי מנוע/ צנרת ושאר חמוצים כי זה פשוט לא נראה לי המקרה

בכל מקרה,ללא תקציב וכיוון ברור יותר אני לא מאמין כי מישהו פה יוכל לתת לך באמת תשובה פרקטית

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אגזוז פתוח, זה אחת ה"שיפורים" הפופולאריים. מחיר דוד יכול להיות תלוי מדגם בסביבות 700ש"ח+ למשהו סביר, כאשר דודים מסויימים עולים 2000ש"ח+. דוד כמובן זה לא מספיק וצריך צנרת מורחבת כדי שיהיה שינוי כלשהו.

מבחינת פילטר, צריך גם לדאוג ליניקת אויר קר, אחרת לא רק שלא יהיה שיפור אלא גם פגיעה מסויימת בביצועים.

שיפור סחיבה רציני יכול להיות שינוי דפרנציאל ליחס הרברה גדול יותר.

פורסם

אז פילטר פתוח ודוד נשמע לי אחלה להתחלה,

צמיגים רחבים כנראה יהיה השיפור הנוסף, השאלה איך אני יודע מה מידת הצמיגים שאני יכול להרחיב מבחינת חוקיות,

איפה אני יכול לראות את המידה החוקית לרכב שלי מלבד על נייר הטסט של הרכב ?

פורסם

היתי ממליץ לך ללכת על דוד ופילטר פתוח ויותר להשקיע על מראה האוטו זאת אומרת על פנסי אנגל אייז שעולים 1500 על בקליות אחוריות ריפודי דמוי עור קסנון פנסי ערפל דברים שתהנה מהם יותר משיפורי מנוע

אוטו ספורט בכמה אלפים אתה לא תעשה צריך ממש השקעה רצינית לפחות תהנה מהדברים האלו

זאת דעתי

פורסם

הרכב עגלה בהשוואה ל1.6 אוט' מקבילות.

אם טוב לך איתו ולא בא לך להשתולל - אפשר להוסיף פילטר INBOX, זה ייתן רעש יניקה שונה וזהו.

רוצה עוד כוח? אפשר להשתדרג לאימפרזה 2.0 או להשתיל מנוע 2.0 בשלך..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...