Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לי בפנצ'ריה ברמלה ארבעה צמיגים של החברה במידה 165/70/13 במחיר של 160 ש"ח לצמיג.

הצמיג מיוצר בסין והוא בן 3 חודשים.הפנצ'רמאכר טוען שהצמיג הנ"ל מגיע על רכבי פורד.

יש לו גם צמיגי הנקוק או קומהו שגם מיוצרים בסין באותה רמת מחירים.

אופי הנהיגה שלי רגוע ההיפך הגמור מנהיגה ספורטיבית,ולכן אני חושב שזה יכול להתאים מה גם שצמיג מישלין לדוגמא הוא מוכר בכמעט כפול כסף.

האם הרכישה כדאית?

פורסם

לא לא לא. אל תקנה זבל סיני ב-160 שקל לצמיג כשאתה יכול לקנות צמיג Fulda גרמני בדיוק במידה שלך ב-195 שקל לצמיג. לא משתלם, לא בטיחותי, לא כדאי. גם לי הייתה בעיה תקציבית אז התפשרתי על הצמיג הזול הכי טוב שיכלתי למצוא, והופתעתי לטובה.

• תוכן חדש...